Ja też nie lubię ubierać syna w jakieś zużyte , lubię jak wygląda schludnie ![]()
Ja dzisiaj zapłaciłam w Pepco za getry 4 zł a za bluzkę 6
Getry juz mam na 122 do przodu nakupiłam pół roku temu po 4 zł ![]()
![]()
a córka ma rozmiar 98 - 104 -110 w zależności od firmy więc nooo myślę ze do tego czasu dziury w nich nie wyskoczą ![]()
Ja powiem szczerze że zaczęłam bardzo mocno doceniać śmieciarkę. Naprawdę bardzo dużo ciuchów wzięłam wcześniej dla starszej teraz też poluje na jakieś ciuchy dla młodszej. Co się wykorzysta to się wykorzysta jak nie nie szkoda puści się dalej
Teraz są wyprzedaże ale głównie dresów, długich spodni, kaftanów i bluz …. A ja poluję na koszulki z krótkim rękawem i na krótkie spodenki
A la stanleya podobają mi się one coraz bardziej , widzę że często są do wygrania w konkursach może kiedyś się uda ![]()
Mój to jakiś podrabianiec stanleya ale spełnia swoje zadanie ![]()
![]()
Ej właśnie ja też. Dobrze że przypomniałaś ![]()
![]()
też wolę dzbanek i szklankę obok. Ale na kawę mam już taki wielki kubek. Jak zrobię sobie rano to cały dzień ja piję haha ma prawie pół litra ![]()
No te oryginalne są drogie , tyle bym nie dała jak zamienniki są też dobre . A twój gdzie kupiłaś ?
W rossmanie na jakiejś promce był akurat ![]()
Aaa to całkiem tanio , i widzisz nie ma co przepłacać ![]()
Nie trzyma zimna za bardzo
ale dzięki niemu mam zawsze wodę po ręka ![]()
To najważniejsze, ja mam bidony przezroczyste. minus dla tych kubków nie widać ile się wypiło ![]()
Taki malutki minusik hihi ![]()
z ręką na sercu dzięki niemu piję dużo więcej wody a wcześniej to ledwo szklankę wypiłam i chodziłam taka „odwodniona „
Ja jakiś czas piłam w różnych bidonach ale szybko mi się znudziło i wolę w kubku a jaką wodę pijesz ?
Zwykła nie gazowana tylko przefiltrowana
miałam w ciąży fazę na gazowaną ale szybko minęła
bez żadnych dodatków typu cytryna mięta sama woda ![]()
A ja nie lubię wody takiej zwykłej muszę mieć gazowaną nawet moja starsza już się przyzwyczaiła że woda zwykła jej nie smakuje
Uuu to mnie od gazowanej od razu brzuch pęcznieje
tylko niegazowana z z butelki. Z kranu też sie nie napije chyba ze mam na szybko połknąć tabletkę a nie mam pod ręką wody w butelce to z kranu ![]()
To ja mam fazę teraz na Primavera i tak mi smakuje, że piję jej na prawdę dużo a wgl te w 1l butelce , a jak mam inną wodę to zaraz wyczuje i już tak nie wchodzi ![]()
A mnie wlansie odrzuciło od wody w butelkach u tylko taka przefiltrowana jestem w stanie wypić ![]()