Pranie ciuszków do porodu dla niemowlaka

Ja też mam taki jeden trójkątny i się zastanawiam czy to szalik czy sliniak :P

ZołzaMała tak to te ! ja musze dokupić, ale oczywiście po marchewce się farbują, ale są okej dla takiego maluszka 

Rozannet miałam takie u córki raz były śliniakiem ,raz chustką :P 

Nati ale to teraz niedawno kupowałaś? 

Ja czegoś takiego właśnie szukałam pod szyjkę to takie bardziej właśnie welurowe ;)

Mazia ale super wzór, u nas tylko niebieskie w rybki były:D ale i tak wzięłam:D

MałaZołża tak to te właśnie:D

Widziałam w Rossmann ten fartuszek :) ale w internecie były inne wzory niż w sklepie 

ostatnio na olx ktoś wystawiał za 5zł nowe;) warto tam też zerknąć;)

Aniss nawet nie pomyslałam, żeby go tam szukać, bo był potrzebny na juz:D

Super trafić na taka okazje na olx czy vinted 🥰

oj kurcze takie sa w ikea, ale u mnie w miescie aktualnie ich brak... szukam i szukam takich ale nie wpadlam zeby na vinted spojrzec

ja też pierwsze co przeglądam olx i vinted :)

W Ikea były fajne,ale już ich nie ma . Szkoda bo były bardzo popularne,ale już ich nie sprzedają. 

Ja mam dodane obserwowane akcesoria niemowleve nowe i tam czesto fajne rzeczy mozna utrafic i wlasnie byly takie fartuszki 

Fajne, ja ich na żywo nie widziałam jeszcze. Ale mam ten fartuszek z ikea to może przy nim zostanę. Na razie karmię bez niczego.

Takie trójkątne mam ale bardziej chustki, kupione na aliexpress. Chociaż pamiętam, że starszemu przy ząbkowaniu też je zakładaliśmy. Mam jedne cieńsze, jedne grubsze.

Chyba muszę zacząć częściej przeglądać vinted :) 

ale w ogole wycofali te z ikea ? czy to chwilowe braki?

TeraZ na tym Olx jeszcze wysylka 1 zl lub 3 to wogole sie oplaca

Teraz jeszcze na Olx wysylka 1 zl lub 3 to wogole sie oplaca;) 

Ale on jakiegoś czasu tez sobie naliczają opłatę na początku coś 1zl a teraz widze 2,50 

No to i tak nie dużo jak za przesyłkę