Pranie ciuszków do porodu dla niemowlaka

to oplata serwisowa, troche jak vinted to wprowadzili

Te chustki udalo mi sie w pepco wczoraj kupic 2 sztuki za 8zl ;) 

Ja dziś na olx zapłaciłam opłatę serwisowa 6,50 przy sumie 230 zł 

Ja często proszę na vinted czy maga wstawić na olx bo bardziej się opłaca :D często nie mają nic przeciwko sprzedający bo tam też jest transakcja bezpieczna 

Ja też pierwsze co robię to pytam się czy wystawią na olx jak znajdę coś na vinted.. bo jeszcze i tak to taniej a przesyłki są w promocji właśnie...

Zaraz nie będzie różnicy czy tu czy tu :( te opłaty są różne chyba zależy od wartości zakupu 

Ja Wam tu kiedyś pisałam już,że do mnie wpłaty z olx i vinted przychodzą z tego samego konta, więc podejrzewałam, że to jest jedna firma. Ale potem tu pisałyście, że może centrum rozliczeniowe wspólne, więc już nie wiem. A zaczynają działać podobnie.

Ja kiedyś zapłaciłam na vinted 30zl za ubezpieczenie i prawie tyle samo za przesyłkę 

ja mam ciuszki więc te kwoty są małe, ale przeważnie to jest 1zł opłąty plus 1% kwoty sprzedaży. Czyli coś za 5zł to opłata serwisowa wynosi 1.05zł więc na olx to nie jest dużo, a na vinted 2.90 zł plus 5% od kwoty sprzedaży to już wychodzi jednak drożej 

Czuje ze zaraz jakis nowy portal sie znajdzie ;)  

Tez uwazam ze na Old super teraz te wysylki kiedys malo co Kupowalam Bo troche sie balam wlasnie oszustow to vinted nie moge sie przekonac jakos:) 

to ja właśnie bardziej się bałam olx wcześniej 

zanim zrobili te wysyłki olx 

duzo słyszałam ze jednak oszuści 

kuzynka tak baby hug kupiła i nigdy nie

przysswdl ciężko kasę odzyskać :( 

No to be ochrony na olx ja bym nic nie kupiła. Ale tak to czyje się bezpiecznie :)

Moj mąż jak coś kupuje na olx to zawsze pyta czy może podjechac jak taka osoba kombinuje to wie ze coś  ma do ukrycia,ja osobiście nie kupuje na olx

Ja też rzadko mi się kupić coś na olx za to zawsze coś uda się sprzedac i nawet wolę jak ktoś odbierze osobiście

Ale tez Zastanawiam sie jak dziala ta ochrona old wysle cos a ktos powie se  w srodku byl nie wiem Ziemniak? 

właśnie dziś się nad tym zastanawiałam, bo wysłałam wózek.. i jaka to jest ochrona, chyba jedynie kupującego.

Mi sie wydaje ze na vinted jest wiecej ogloszen fajniw mozna sobie zawezic zakres wyszukiwan ;)

Co do oszustwo sa wszedzie i nie wiem czy ta oxhrona by pomogla ;( ja jak kupiwqlam na vinted to ochrona na noc sie zdala ;/ dobrze ze to tania rzevz byla wiex tak nie szkoda, ale kiedys na allegro tez mialam podobna sytuacje nawet kazali odeslac i mialam dostac zwrot kasy;) produkt odeslalam ale kasy nie dostalam wiec ja do tej ochrony to jestem tak sobie nastawiona.

ja mam wrażenie, że ochrona i tak nic nie daje. Ja raz coś kupiłam mega tanio i patrząc, że wszyscy sprzedają o połowę drożej już się zastanawiałam czy kręcić film przy otwieraniu bo cena była dla mnie , aż niewiarygodna. Na szczęście przyszło to co chciałam 

Czasami uda sie cos utrafic nie mowie ze nie ;) bo jak ktos chce sie pozbyc to sprzeda za nizsza cene ale sa tez cwaniaki ,) 

Dlamnie jak ktos pisze ze stan idealny to nie wazne czy 2zl czy 15 jak napisane ze idealny to taki powinien byc