Pranie ciuszków do porodu dla niemowlaka

Ja bym wolala nie sprawdzsc czy ochrona działa 😂 

zawsze się boje jak zamawiam coś droższego ale nie wszędzie da się podjechać :( 

aniss zgadzam się z tobą, po to są opisy i zdjęcia by dobrze opisać produkt

Ale nie zawsze dostaniesz to co na zdjęciu 

mną szczęście nigdy nie miałam takiej sytuacji ale dużo się słyszy niestety 

Agata AR drozsze rzeczy balabym sie wyslac zamowic jednak. Jak sprzedawalam wozek 2 razy tez tylko odbior osobisty

Mazia to jest w sumie bardzo dobre rozwiazanie,przynajmniej masz film,ja tak zrobiłam z allegro całe pudełko pogiete tasma naruszona ale po otworzeniu i sprawdzenu zawartosci wszystko było...

Aniss bo tak powinno być,z tym że to jest pojecie wzgledne,nie dla wszystkich słowo stan idealny to stan idealny...pisza tak i daja zdjecie które wygladaja ok a rzeczywistos czasami wyglada inaczej

Sama bym się nie bawiła z wysyłka takich dużych rzeczy 

dlatego tez rozumiem jak ktoś nie chce wysłać 

bo szkoda jak by się miało połamać 

ja raz miałam nowy fotelik jeszcze fabrycznie zapakowany to było mi łatwiej go wysłać bo bylam pewna ze w transporcie się nic nie stanie z nim 

ale zazwyczaj takich rzeczy szukam w okolicy w dobrej cenie 

a mąż biedny jeździ i kupuje 😂😂 

nawet biblioteczkę z netto jechał po nią chyba z 50+ km bo za długo jej w netto nie było a ja jestem z tych niecierpliwych 

Ja ostatnio jak wysyłałam to nagrałam filmik jak wkładam daną rzecz zaklejam taśmą i naklejam kartkę do wysyłki... jak coś drogiego kupuję to robię filmik jak otwieram i patrzę co jest w środku;p może to nic nie da, ale zawsze jakieś zabezpiecznie:p

Mama Em moze to jakis pomysl! 

Ta ochrona vinted nic nie daje. Jako sprzedająca wysłałam paczki, których zawartość dotarła uszkodzona (za każdym razem była to paczka w ruchu :/), kwoty małe bo do 10 zł ale kazali nam się dogadać między sobą. A po to jest ta opłata aby obie strony były chronione, choć płaci kupujący. W ogóle wtedy z ruchem nie chcieli tego rozwiązywać bo jak mi napisali to niska kwota i ruch pewnie to oleje. No ale w sumie miałam 3 takie sytuacje...więc już 30 zł. Wnerwili mnie wtedy.

MamaRóżyM akurat teraz sprzedając wózek to dziewczynę znałam, ale zanim zakończyłam aukcję to było dużo zapytań, więc nigdy nie wiesz na kogo trafisz.

u mnie trafila sie pani która pisała 2 miesiące o ten wózek zanim go kupiła ... 

AgataAr no jak znajoma to zawsze inaczej, ale nidgy nie wiesz na kogo trafisz po drugiej stronie...

Mamaróża zawsze to jakiś dowód..

Z tym nagrywaniem to dobry pomysl tyle ze mozna nagrac spakowana paczke a potem cos zmodyfikowac;) 

Ja to nie kupuje drogich rzeczy jak juz cos drozszego to odbior osobisty;)

Ja drogie rzeczy też staram sie kupować tylko z odbiorem osobistym. Z resztą jak sprzedaję coś drogiego to też raczej preferuję odbiór osobisty bez wysyłki. To jest jednak strach. Ok można nagrać filmik ale tak naprawdę druga strona zawsze może się przyczepić że coś mogło być później albo wcześniej zmienione. Teraz ludzie niestety tak kombinują że koniec końców nikt nikomu nie wierzy.

ZołzaMała to ja już w ogóle nie rozumiem po co się płaci za tą ochronę. Kompletnie bez sensu. Płaci się a później i tak się trzeba dogadać bo kwota niska. To niech tą ochronę wprowadzą dla bardziej wartościowych rzeczy. 

Zawsze jak cos wstawiam grono osob na whats up wtedy pisze I tu widac ile oszustow jak czasem do jednego Ogloszenia 5 osob

Z tym to faktycznie nawet do mnie pisali gdzie na olx miałam usunięty nr 

i ciuszki jakieś rzeczy za grosze 

potem nawet usunęłam whatsapp 

To mnie trochę postraszyłyscie bo ja na vinted kupiłam na razie tylko jedną rzecz ale za to bardzo drogą - Bujaczek babybjorn za 500zl, dobrze, że cała tranzakcja przebiegła pomyślnie i produkt przyszedł w stanie bardzo dobrym. Ale teraz bym się trochę bała przez Was zamówić drugi raz :P

Ja drogie rzeczy tylko za pobraniem zamawiam bo się boję po prostu a na vinted sprzedaż mi idzie a na kupno nie mam czasu 

u mnie jak krew z nosa idzie sprzedaz na vinted... rzeczy za grosze powystawialam a i tak 1000 pytan o wszystko

Ja to Juz sie zastanawiam czy wgl warto 

przeciez nikt tego nie kupuje 

mnie powiem bo jak mam jakieś perelki to idą odrazu 

ale jak dałam za sukienek 80 zl ubralam raz to Nie sprzedam Za 10 … 

i ludzie w szoku /: