Pranie ciuszków do porodu dla niemowlaka

ja nie wiem jak to się stało, ale numer usunęłam, ale dalej ludzie dzwonią ;/ 

Ja miałam na olx ale usunęłam bo przez watshap pisali oszuści

no właśnie mam to samo.. 

ostatnio bym babeczke okrzyczala bo dzwoni od 6 rano ...

ale kupiła leżaczek który sprzedawała od roku :L

Ja ostatnio wylaczam telefon bo tak to nie dzwoni a malutka ledwo zasnie i dzwieki albo aplikacji albo sms.reklama ccc daischman kruk inne bzdury;) 

O 6 rano to fakt mnie ostatnio baba wkurzyla.pisze za przeproszeniem zawraca gitare wlasnie z vinted 2 godziny pisania i tyle pogadac chyba chciala ;)

Co piszą tacy ludzie?

MamaEm no trzeba poświęcić czas raz ale potem spokój. Kiedyś miałam swoje powystawiane i jak ktoś pytał o wymiary to mi się nie chciało znowu tego szukać i mierzyć no i nie sprzedałam. Lepiej od razu podać :)

Najlepsze jak coś za grosze wystawisz 

a milion pytam zdjęć i jeszcze żeby taniej /: 

Miska óżnie jest napisane że cały zestaw ze zdjecia ;) jest tak nie wiem ze 12 sztuk czy wiecej nie wiem wsyztsko z  foto to pytanie ile sztuk a z którego zdjecia? ;) a jaki wzrost a najlepsze jak pytają kilka dni a po tygodniu zalicytuja i wysyłka najelpiej na już;) bo na jutro potrzebne;) ja akurat wysyłam zazwyczaj tego samego dnia bo mam paczkomat pod blokiem;) 

Czyli męczące pytania 

Odechciewa się sprzedawać wgl 

Zrozumiałe w takiej sytuacji

Ile razy z pretensjami się spotkałam ze nie chce opuścić. " Mam nadzieję że nigdy nie znajdziesz kupca " Ludzie to nie wiem co mają w głowach co poniektórzy

Hehe ja az takich textow nie mialam ;) a teram poki co mam luz z wystawianiem ;) czasami lepiej oddac komus kto potrzebuje niz sie urzerac o te 2 -5 zl ;)

Ja też nie lubię takich sytuacji, przecież widzi co kupuje, ja zazwyczaj staram się robić dokładne zdjęcia i pokazywać jakieś wady... ale mimo wszystko ludzie są jacy są...

oo masz takie teksty. Masakra 

Ja zawsze piorę nowe rzeczy, na początku synka ubranka prałam w płynie do prania lovela a do płukania używałam jakiś płyn do płukania dla dzieci 

Ja też tak robiłam 

ja tez w loveli wszystko piore, wypralam w jelp to mlody dostal wysypki

Zobaczymy czy te dziecko co się urodzi nie będzie miało uczuleń 

Ja teraz piore w cocolino dziecięcym albo softlan ale już chyba wszystkie dziecięce stestowane