Ja mam Gofrownica GÖTZE & JENSEN DW900 1600W i gorąco polecam ;) mam bzika na punkcie gofrow I dopiero ta gofrownica spełniła moje oczekiwania ;) ma stoper i wiem kiedy mogę wyjąć gdzie jeszcze można zmienić program czy móc pieczenia;) mam jeszcze mpm mgo 20m ale nusze wystawić na sprzedaż bo jednak gofry nie wychodzą takie jak chcialam...
Kurde . Ja mama jakaś zwykła najtańszą z allegro a mi bardzo smakują gofry z niej . Fakt , trochę na oko muszę określać czas robienia ale można dojść do wprawy :D
Femka zerknę na ten model :) I pokaże mężowi bo on to zawsze analizuje wszystkie parametry.
Żelazko miałam z tej firmy- i u Nas się nie sprawdziło.
xyz jaką masz bo też myślę zwykła kupić, bo jednak gofry robi się ale raz na jakiś czas
ja powiem wam ze od kiedy mamy gofrownice i sprawdzony przepis , bo wczesneij robiłam z prochu producenta ;/ to naleśniki już tak nie goszcza jak gofry własnie;)
Aniss to może się podzielisz tym przepisem? :)
U Nas już postanowione, że kupujemy w końcu tą gofrownicę :)
https://aniagotuje.pl/przepis/gofry ;) prosze;p
Dziękuję :)
Korzystałam z wielu przepisów z tej strony aniagotuje i jeszcze ani razu się nie zawiodłam :)
poleciła mi ten przepis kolezanka z forum;) i dalej ten przepis tu wędruje;) hehe a niech dzieciaczki sobie smakują;)
ja czasami zapominam dodać cukru i też sa ok;) wychodza jak wafelki;) a czasami dodam troche aromatu waniliowego to wtedy już zapach na całe mieszkanie;)
chyba się skuszę
tylko ostrożnie jak sie je raz zrobi to sie przepadnie;) hehe a jescze do tego bita śmietana i wiśnie z w syropie;)
I aż ślinka cieknie przy samym czytaniu :D
Anis ale narobiłaś smaka;D
Oj tak mniam
brzmi pysznie
Moje ulubione ;)
Uwielbiam przepisy od aniagotuje ;)
Zawsze wychodzą :)
Ostatnio robiłam kotlety z cukinii i placuszki twarogowe na śniadanie. Palce lizać :)
Karolina muszę spróbować, póki jeszcze cukinia jest.
MamaEm polecam :) Kotlety naprawdę wszystkim smakowały.
Link do przepisu: https://aniagotuje.pl/przepis/kotlety-z-cukinii
ooo karolina super, dzięki za przepis;_)