Moja na początku też nie chciał a teraz wcina ![]()
U nas to samo nic nie przeszło
Moja starsza nienawidziła kaszek. Myślałam młodsza na mm będzie łatwiej przemycić na razie fiasko
U mnie synek na początku też nie chciał a teraz jak wróciłam do kaszek to je wciaga
Ojj mój syn tylko trochę się poplami to zaraz ściąga , tylko najlepsze że potem już czystej koszulki nie ubierze tylko tak by biegał na pół nago dopóki mu uwagi nie zwrócę ![]()
To my jesteśmy na etapie ząbkowania i strasznie się ślini i też często zmieniamy koszulki. Jedzeniem się mniej brudzi bo nie lubi sam jeść, woli być karmiony
Niektóre dzieciaki po prostu nie lubią
mój chrześniak na przykład też żadnej kaszki nie chciał zjeść, siostra wymyślała różne sposoby i rodzaje, a on od razu “tfu” i wypluwał i nie było mowy nic przemycić ![]()
U mojej szwagierki to samo. Moj z kolei na poczatku nie chciał a teraz chętnie wcina
No ciekawa jestem jak syn właśnie, bo wydaje się zupełni inny od starszej stiostry ;p już widzę, że zupełnie inne charaktery mają
U nas zaczyna się robić kasownik. Jeden już się wyrżną i idzie drugi
![]()
mój mnie raz ugryzł, a jak próbuje mu coś wyciągnąć z buzi co wsadził a nie powinien to czasem mnie też ugryzie tymi 5 ząbkami ![]()
Jej ja czekam aż synkowi coś wyjdzie i narazie nic, widzę jak się biedny męczy
palcem przejadę po dziąsełkach i nic narazie nie czuć…