Prezent dla męża na rocznicę ślubu

U mnie mąż za kilka dni ma urodziny i również zupełnie nie mam pomysłu na prezent ostatnio było tyle tych okazji Mikołajki gwiazdka  niby mieliśmy nie robić sobie prezentów ale zawsze człowiek zorganizował jakieś drobiazgi teraz są takie czasy że każdy ma wszystko na bieżąco co jest potrzebne to sobie kupuje potem jak przychodzi jakaś okazja to ciężko wymyśleć sensowny prezent tak aby cena była dogodna ta osoba się cieszyła i żeby był to przede wszystkim prezent trafiony a nie coś co pójdzie na dno szuflady

Hej 

Nie mam pomysłu na prezent dla Męża z okazji 5 rocznicy ślubu, pomożecie?

Fajne są jakieś plakaty personalizowanie albo wasze zdjęcie w dużym formacie z dedykacją :) 

Prezent powinien pasować do zainteresować twego męża i Twojego budżetu jak lubi majsterkować to może wkrętarka albo młotek , jak lubi wetkować wetka lub podbierak ,może lubi czytać to książka ty go znasz najlepiej napewno coś wymyślisz ;)

Od siebie polecam na przyklad jakieś fajne nowe okulary przeciwsłoneczne:

https://aurum-optics.pl/_blog/79-Wyroznij_sie_z_tlumu_Przeglad_odwaznych_i_awangardowych_okularow_dla_mezczyzn.html

Na stronie jest przegląd modnych modeli okularów dla mężczyzn. 

My w tym roku nie robimy sobie prezentów:p pojdziemy na kolację, czy obiad do restauracji:D

Zależy jaki nasz budżet i co mąż ma lub go mu brakuje i jakie są jakie zainteresowana.

Myśmy na 5 rocznicę poszli do restauracji na obiad i deser bez dzieci - takiej bardziej renomowanej i droższej nie do zwykłej, gdzie czasem chodzimy na obiadek jak nie mamy czasu ugotować.

Osobiście na rocznicę lubię prezenty dla dwojga. Możesz oczywiście mu kupić coś według jego zainteresowań, ale proponuję coś dla Was. Możesz zorganizować, np. Coś czego dawno nie robiliście, wyjście do kina, lepsza restauracja, lodowisko (uwielbiam i zawsze ten pretekst do trzymania się za rękę). Nie wiem jakie macie gusta i upodobania. Może sama przygotuj jakąś kolację, upiecz tort a na koniec zaprezentuj się mężowi w nowej eleganckiej bieliźnie nocnej ;)

ja myślę, że super prezentem będzie czas spędzony razem, więc może jakiś obiad/kolacja we dwoje. Wyjsćie do kina, teatru czy choćby na saunę , basen ale we dwoje :) dzieci sprzedać dziadkom i spędzić czas razem bo też Wam się należy czas tylko i wyłącznie dla siebie 

Mysle ze ty najlepiej będziesz wiedziala co sprawi mu radość;) 

Ja to nawet nie mam co marzyć o tym aby spędzić razem kolacje tylko we dwoje baa... nawet chyba się odzwyczaiłam i przywykłam że tak ma być,) wiec wybrałabym się na taką uroczystość razem z dziećmi  w koncu to wspólne święto rodzinne;) 

Z racji tego że 5 rocznica to rocznica drewniana proponuję ci własnie  drobny upominek drewniany

1.Moze to byc drewniana skrzynka z grawerem a w srodku bilety do kina restauracji

2.Zegarek z grawerem w drewnianym pudeleczku

3.Drewniany medal   https://www.grawernia.pl/p1999,medal-drewniany-na-5-rocznice-slubu-drewniana-w-kasecie-z-drewna-kolor-jasny-mgr011.html

4.drewniane spinki do koszul  https://eprezenty.pl/prezent_na_drewniana_rocznice_slubu_dla_meza_spinki_do_mankietow_z_inicjalami,p,121405.html

5.Drewniane pudełko na pieniądze z grawerem..... 

Jest coś o czy marzy ? Coś co wspomina że by chciał a brakuje no chcecie czy czasu żeby to kupić czy załatwić ? Myślę że ciężko doradzić bo ty sama najlepiej wiesz z czego ucieeszyl by się mąż 

My na 5 rocznicę poszlosmy na deser do ulubionej kawiarni. Wtedy jeszcze byłam na dniach przed porodem, więc na luzie mogliśmy siedziec. 

W zeszłym roku byla 7 rocznica i tez pojechaliśmy ale bardziej aby się wyrwać z domu i odpocząć chwilę. Syn został z dziadkami.

Zołza mała to też bardzo fajny pomysł takie wspólne spędzenie razem czasu wiadomo że w domu też można ale to zawsze inaczej jak gdzieś się wyjdzie szczególnie teraz w czasach gdy jest pandemia i ogólnie Niektórzy ludzie nic sobie z tego nie robią i wychodzą jak dotychczas natomiast były momenty gdzie nawet jakby chcieli to się nie dało bo były pewne obostrzenia więc potem całym uziemieniu nas w domu szczególnie człowieka no cieszy takie wyjście bardziej niż kiedyś

Doniwe super pomysły :) 

Wszystko zależy jaki masz budżet. Najlepszym prezentem z pewnością jest wspólnie spędzony czas. Kolacja, kino, może jakiś wspólny wypad na lodowisko czy gdzie indziej. Jeśli chcesz mu kupić coś droższego to fajne są pomysły na stronie wyjątkowy prezent. Można kupić lot balonem, przejażdżkę wypaśnym samochodem na torze wyścigowym itp. Może uda Ci się spełnić jakieś marzenie męża :) 

Doniwe mi też się takie drewniane podobają:D

Zależy co twój mąż lubi może wlasnie wspólny czas jakaś kolacja , kino, spacer ❤️ 

Ciężki temat u nas to mąż zawszę kupuję mi coś na rocznicę

My na rocznicę staramy się zawsze wysjc gdzieś we dwoje i spędzić ten czas tylko razem 

My niby tez sie staralismy...ale potem wychodziło tak ze albo w tygodniu rocznica... aprzeciez dzicko albo grafik nie taki..i wiecznie coś... na 10 lat planujemy zrobić duuzą impreze na sali mam nadzieje ze wypali