mazia tak powinno być,u nas niestety mam wrazenie ze wnuki to ciezar..
Oj moi rodzice to zakochani w swoim wnuczku i co chwilę chcą się z nim spotykać. Tylko wydzwaniają kiedy przyjedziemy. A teściowa codziennie musi dostać zdjęcie bo inaczej żyć nie da. Z resztą mój synek to za dziadkiem szaleje. Jak go widzi to banan na twarzy od ucha do ucha ;)
U mnie moi rodzice mają narazie jedną wnuczkę, to szaleją za nią:D
Donive przykre ale znam ten ból.
Mama Em u mnie u mamy podobnie nigdy nic nie powie wrecz trzeba ją gonić do lekarza ale wnuki na pierwszym miejscu ;) te malutkie i te już pełnoletnie zawsze ma dla nich czas;)
U nas teście mają 13 wnuczków i 3 w drodze wiec będą mieli 16
o Miśka to niezłą nacie gromadkę, ale chyba mieli dozo dzieci w takim razie?
super, że macie taką dużą rodzinę. wesoło jest :)
Tak 6 mieli dzieci ( w tym 2 pary bliźniaków )
to u mnie jak i u meza nasza córeczka była pierwsza wnuczka i prawniczka :D
pare dni temu urodziła sie druga u msza w rodzinie ( jego brata )
i we wtorek trzecia nasza Nikola sie urodzi :D
Same dziewczynki
Tak dokładnie ja tez mam 2 siostry :D
TO JA 3 BRACI
Kasia trzymamy kciuki by się wszystko udało!
Na pewno się uda ;)
A za ile robicie sobie prezenty? Zastanawiam się czy 300 zł to nie za mało dla męża na rocznicę…
Może jakiś voucher na jakieś wspólne przeżycie , albo wypad we dwójkę do hotelu. ?
Ja kupiłam mężowi zegarek z Tissota. Automatyczny to podobno must have wśród facetów. Kiedyś kupiłam mu drona. Jakieś fajne przeżycia też spoko
na przykład jazda luksusowym samochodem albo qyady. Może wspólny wypad nad morze
albo zestaw kluczy czy jakieś elektronarzędzia?
A komu wy dziewczyny odpowiadacie ? ![]()
![]()
My robimy sobie po kilka tysięcy, ale możemy sobie na to po prostu pozwolić finansowo. W Twojej sytuacji uważam, że to naprawdę spoko kwota. I tak ogólnie też. Po prostu rozsądna, da się za to kupić coś fajnego i na pewno Twój mąż to doceni
Jeśli szukasz czegoś praktycznego, polecam po prostu torbę na laptopa ![]()
Haha komus kto szukał prezenty 3 lata temu ![]()
![]()
![]()