Prezent dla męża na rocznicę ślubu

mazia tak powinno być,u nas niestety mam wrazenie ze wnuki to ciezar..

Oj moi rodzice to zakochani w swoim wnuczku i co chwilę chcą się z nim spotykać. Tylko wydzwaniają kiedy przyjedziemy. A teściowa codziennie musi dostać zdjęcie bo inaczej żyć nie da. Z resztą mój synek to za dziadkiem szaleje. Jak go widzi to banan na twarzy od ucha do ucha ;)

U mnie moi rodzice mają narazie jedną wnuczkę, to szaleją za nią:D

Donive przykre ale znam ten ból.

Mama Em u mnie u mamy podobnie nigdy nic nie powie wrecz trzeba ją gonić do lekarza ale wnuki na pierwszym miejscu ;) te malutkie i te już pełnoletnie zawsze ma dla nich czas;)

U nas teście mają 13 wnuczków i 3 w drodze wiec będą mieli 16 

o Miśka to niezłą nacie gromadkę, ale chyba mieli dozo dzieci w takim razie?

super, że macie taką dużą rodzinę. wesoło jest :)

Tak 6 mieli dzieci ( w tym 2 pary bliźniaków )

to u mnie jak i u meza nasza córeczka była pierwsza wnuczka i prawniczka :D

pare dni temu urodziła sie druga u msza w rodzinie ( jego brata ) 

i we wtorek trzecia nasza Nikola sie urodzi :D

Same dziewczynki 

Tak dokładnie ja tez mam 2 siostry :D 

TO JA 3 BRACI 

Kasia trzymamy kciuki by się wszystko udało!

Na pewno się uda ;)

A za ile robicie sobie prezenty? Zastanawiam się czy 300 zł to nie za mało dla męża na rocznicę…

Może jakiś voucher na jakieś wspólne przeżycie , albo wypad we dwójkę do hotelu. ?

Ja kupiłam mężowi zegarek z Tissota. Automatyczny to podobno must have wśród facetów. Kiedyś kupiłam mu drona. Jakieś fajne przeżycia też spoko :slight_smile: na przykład jazda luksusowym samochodem albo qyady. Może wspólny wypad nad morze :slight_smile: albo zestaw kluczy czy jakieś elektronarzędzia?

A komu wy dziewczyny odpowiadacie ? :sweat_smile::grinning:

3 polubienia

My robimy sobie po kilka tysięcy, ale możemy sobie na to po prostu pozwolić finansowo. W Twojej sytuacji uważam, że to naprawdę spoko kwota. I tak ogólnie też. Po prostu rozsądna, da się za to kupić coś fajnego i na pewno Twój mąż to doceni

Jeśli szukasz czegoś praktycznego, polecam po prostu torbę na laptopa :slight_smile:

Haha komus kto szukał prezenty 3 lata temu :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie