Prezent dla Starszaka

Widziałam te kredki do wanny, ale jakoś myślę że to duzo sprzątania po tym.

Nie ma to jak dobry drewniany domek dla lalek :face_holding_back_tears::heart: ja miałam taki za dzieciaka i to było moje ulubione zajęcie, później można dokupywać mebelki i różne pierdoły :heart: polecam ten
https://allegro.pl/oferta/drewniany-domek-dla-lalek-led-rozowy-xl-mebelki-akcesoria-mdf-70cm-17545858432

Przetarłam gąbką i polałam wodą to wszytko :wink:

1 polubienie

Nie ma problemu ze zmywaniem tych kredek! Z łatwością się je zmywa :wink:

1 polubienie

Sama chyba sie skuszę na te kredki do wanny dla Synka :heart:

To muszę pomyśleć o nich, ale wtedy to już córka w ogóle nie wyjdzie z Wanny pewnie.

Przyszly nam dzisiaj pierwsze dwa numery tych bajek z Deagostini :slight_smile: książeczki ladnie wydane. Figurki ok.
Ciekawe czy Maly bedzie chcial sluchac bajek

1 polubienie

Fajne są i naprawdę dobrze się je myje.

Też czekam na swoją przesyłkę, zaplanowałam że do świąt pozbieram i to będzie prezent pod choinkę :slight_smile: później pozbieram do marca na urodziny i może zrezygnuje z sub. Albo dokupie coś na vinted chociaż cena w ogóle się nie opłaca w porównaniu do subskrypcji.

1 polubienie

Maż też mówi że do konca roku zbiera bo mają byc po 2 nunery miesiecznie :slight_smile: a że potem już po 4 - to trochę duzo. I właśnie najwyzej bedziemy szukać po necie. Albo jakiegos punktu gdzie sprzedają :slight_smile:

My dlatego mieszkanie pomalowaliśmy całe na biało. Jak dziecko wyrośnie z bazgrania, to pomyślimy o kolorach :sweat_smile:

To jest dobry pomysł :laughing::sweat_smile:

A z ciekawości jaka to cena tej subskrypcji?

U nas też na biało, jedynie dół i klatkę schodową mamy w jasnym kolorze.

Pytasz o te bajki deagostini ?
Jeśli tak - muszę męża zapytać bo on zamawiał prenumeratę i zaznjamial sie z informacjami na stronie

Pierwszy numer 9.99 , drugi i każdy następny 33.99. Przy zasubskrybowaniu z automatu kupuje się pierwsze dwa , w drugim numerze jest już głośnik.:grinning:Cena w empiku to 39.99

Słyszałam o tych bajkach! Świetna sprawa, też się na pewno skusimy no i polecam patrzeć na Vinted albo na olx czy ktoś nie ma taniej na sprzedaż :wink:

Na razie wszystkie na vinted widziałam po 30zl i trochę bez sensu bo z ochroną kupujących i dostawa wyjdzie drożej niż z empiku… najtaniej chodzi pierwszy numer, który jest za 10zl :sweat_smile:

My akurat nie robimy czegoś takiego jak prezent dla rodzeństwa w domu. Tylko przez całą ciążę ją kupowaliśmy małemu np.ubrania to corka z synem dostawali też, jak małemu kupiliśmy łóżeczko to im zmieniliśmy łóżka żeby nie czuli się jakoś gorzej. Ale jak dla mnie fajna byłaby bransoletka z ich imionami. Np. Serduszko z jednej strony córki imię z drugiej dziecka które się urodzi. Jak pierwsza córka się urodziła to dostała taką bransoletkę od mojej siostry. W Lilou mają takie na tasiemce gumowej z zawieszką. Bardzo fajne są i trwałe my mamy już ją 9lat.

Tak, tak, ale czasem można trafić na tanioszke (szybko znika) albo jak jest darmowa wysyłka to polować :grinning:

1 polubienie

Finalnie zdecydowałam się właśnie na bransoletkę z Lilou :slight_smile: dzięki za polecajke! Teraz wiem, że to był dobry wybór :wink:

2 polubienia