Ja ja też kupiłam dla syna, żeby po ścianach się oduczył malować. Ale na razie średnio mu się podoba
No właśnie ja się boję tego malowania po ścianach dlatego u naa mata wodna i mały pisze po niej namoczonym wacikiem do ucha ![]()
![]()
![]()
Tez chceny tak zrobic , u nas starszy syn chce kupic cos dla malej jak sie urodzi tak samo chcemy na ten czas cos dla niego cos kupic ze dostal to w dzien urodzin ![]()
Ja tez wlasnie szukam czeskos dla chlopca moj tez lubi hot wheels pewnie pojdziemy w tym kierunku
U nas córka nowonarodzona " kupiła" starszej lalke z akcesoriami do kapieli ktora wlasnie uzywa w wannie podczas kąpieli. Oraz balona z helem z ulubioną postacią. Polecam Ci jak wrócisz do domu byc kolo noworodka a nie miec go na ,rekach" i od razu ucałować starsze dziecko, dac prezenciki i powiedziec ze młodszy brat bardzo chce ją poznac itp
Super rady! Na pewno skorzystam ![]()
Nie myślałam o tym, bo pewnie będę stęskniona za córką tak że będę myślała tylko o tym żeby jak najszybciej ją przytulić
Ale to ważne żeby mieć wolne ręce i być obecnym dla dziecka, ani nie wywierać presji związanej z pojawieniem się rodzeństwa ![]()
U nas właśnie córka nie uczyła się malować po ścianach i boje się że taka sztaluga mogłaby ja na to natknąć. Chociaż może się mylę i by się super sprawdziła.
Chyba wszystko zależy od dziecka czy mu przyjdzie do głowy taki pomysł. Córka tylko raz poleciała z pędzlem do ściany i więcej się to nie zdarzyło, ciągle mamy kredki na wierzchu i jak chce rysować to sama wyciąga kolorowanki. A rówieśnik od szwagierki notorycznie dekorował ściany ![]()
My jak się przeprowadzaliśmy do nowego domu to bardzo się baliśmy o to właśnie czy nie będzie nowych artydzieł na ścianach, ale odpukac nic nie odwaliła jeszcze.
To jest tylko moment chwila i obraz na scianie , tak ze nie wiadomo ![]()
Mojej szwagierki synek to samo, jego kartki nie interesują tylko ściany i podłoga, żeby pomalować
Jak dostanie kredki lub pisaki i będzie siedziała gdzieś cicho sama to być może wtedy zacznie coś tworzyć na ścianach ![]()
W takiej sytuacji polecam kredki do wanny
można się spełnić artystycznie a sprzątanie to 2 minuty ![]()
@Magdallenka0897 póki co to bierze malowanki i kolorowanki i na nich tworzy cuda…
Onii mają prysznic ![]()
![]()
To oby tak zostało ![]()
![]()
My też w jednej łazience mamy prysznic tylko z trochę głębszym brodzikiem . Chłopcy malują po płytkach
wszytsko super się zmywa
To mu kupię taki prezencik ![]()
Nawet w pepco ostatnio widziałam ![]()
Ja właśnie kiedyś widziałam w biedronce , ale sobie myślę oni mają prysznic to nie wykorzystają , ale pójdę wtedy kupić do pepco. Dziękuję za polecenie ![]()