Prezent dla Starszaka

A macie jakieś super zabawki dla prawie 3 latki? Ma już kuchnię, kasę fiskalną, dom dla lalek. Sama nie wiem co jej kupić a zaraz bliscy będą wypytywać :smile: myślałam nad głośnikiem w/w Disneya tylko to prenumerata, moja teściowa znalazła coś podobnego tylko z opcją wgranych MP3 bez figurek króliczek Alilo- ktoś kojarzy czy to warte ?

Prawda? :heart_eyes:
Bardzo mi się podoba i właśnie w takim stylu myślałam żeby zrobić w jakimś programie do obróbki taką książkę po swojemu,bo u nas w PL jeszcze nic podobnego nie znalazłam,a myślę że mój synek byłby zachwycony :star_struck:

1 polubienie

Ja to musze sie juz zastanowić nad prezentem dla.Synka od siostry. Czas szybko ucieka i nim sie obejrze bedzie końcówka ciąży. Chcialam Synkowi kupić to pioro Kakadu albo Albika. Więc może to. Sama nie wiem

My mamy Albika i polecam :slight_smile: córkę zajmuje na długo a można dokupić części zgodnie z zainteresowaniem dziecka :slight_smile:

1 polubienie

Faktycznie świetna! <3 szkoda że nie ma
Polskiej wersji. Jak stworzysz to już pomysł na biznes gotowy :smiley:

1 polubienie

Hej pomysł jest super i my go wykorzystaliśmy co prawda w zmodyfikowanej wersji i u nas róznica 6 lat. U nas wyglądałobto tak, że pod koniec ciąży starszak wybrał prezent dla siostrzyczki na powitanie w rodzinie, my od siostrzyczki kupilismy mu jego wymarzone lego. W dniu, w ktorym wrociłyśmy do domu dzieci “wymieniły” sie prezentami. Starszak był zadowolony, a siostrzyczka będzie miała super pamiątkę w postaci ręcznie robionej na szydełku maskotki

Też tak planujemy :wink: kiedy będę już w szpitalu z synkiem to mąż z córką zrobią mu prezent :wink: tak samo myślę, że córka wybierze pluszaka dla braciszka :wink: W dniu powrotu do domu wymienia się prezentami dla przełamania pierwszych lodów :slight_smile:

Teraz jak patrzę na moją dwójkę to choć starszak czasem mówi, że jest zazdrosny to widzę jak bardzo kocha siostrę, a ona jego i to widać już u takich maluchów :smiling_face: Mała nie spuszcza z brata wzroku gdy jest w pobliżu, zaczepia i guga do niego. Fajne jest też to, że starszak potrafi otwarcie podejść i powiedzieć mamo teraz jestem zazdrosny i od razu możemy na świeżo to przepracować i zaopiekować sie jego emocjami. Mam wrażenie, że to po części dzięki tym prezentom :smiling_face:

2 polubienia

Jeszcze gdybym czas na to znalazła to byłoby super :sweat_smile:po prostu zrobię ‘kopiuj -wklej’ i coś tam wytworze, ale myślę że to będzie 1 egzemplarz bez możliwości pokazania komukolwiek :rofl:

Swietny pomysl , tak jak autorka powiedziala "zeby mogla do tego wracac w kolejnych latach " mysle , ze taka bransoletka byla by idealna :heart_eyes:

1 polubienie

Tablica z Ikea nam się fajnie sprawdziła już od tego wieku :blush:

1 polubienie

Jak ktoś znajdzie taką po polsku , to dajcie znać :star_struck::star_struck:

1 polubienie

Taka książka o starszej siostrze czy bracie to fajna pamiątka.
My mamy pióro kakadu i też corka lubi się nim bawic, także polecam.
Nad króliczkiem właśnie się zastanawiam, ale to też trochę kosztuje.

2 polubienia

My kiedyś source znajomych kupiliśmy głośnik różowy to była zachwycona. Kolega mówił że się bez niego nie rusza nigdzie. A ten z Alilo ma dużo dobrych opinii. Syn ma ale tego malutkiego króliczka, to bardzo duzo z niego korzystalismy

1 polubienie

Ja na Dzień Taty zamawiałam na Temu taka zawieszkę samochód i tam były wklejone zdjęcia głowy męża i syna, to syn ją uwielbia i się z niej śmieje, to z takiej książki też miałby ubaw

1 polubienie

Ja również polecam Albika - świetne jsiążeczki, możliwość odsłuchiwania bajek, piosenek i rozwiązywania zagadek :fire:

1 polubienie

Taka normalna do malowania kredom ? Właśnie kusi mnie ten zakup na maxa :slight_smile:

O ja też polecam tablicę tą dwustronną na kredę lub flamastry i do zawieszenia na papier,u nas mały co jakiś czas do niej wraca, najpierw to były zwykłe bohamazy jak to u maluszka, ale teraz jako 4 latek już zaczyna ładnie rysować, projektować,potrafi sobie nawet farmę rozrysować, dokupilam mu pieczątki że zwierzątkami i tam przybija na tej farmie :ok_hand:t2:

1 polubienie

Też super pomysł :ok_hand:t2: muszę poszukać,bo on też lubi różne zawieszki,breloczki to by się z tego cieszył :wink:

1 polubienie

Tak, tak, tą z Ikea jest dwustronna, z jednej można kredami pisać, a druga może służyć jako sztaluga, idzie założyć papier do malowania

1 polubienie