A macie jakieś super zabawki dla prawie 3 latki? Ma już kuchnię, kasę fiskalną, dom dla lalek. Sama nie wiem co jej kupić a zaraz bliscy będą wypytywać
myślałam nad głośnikiem w/w Disneya tylko to prenumerata, moja teściowa znalazła coś podobnego tylko z opcją wgranych MP3 bez figurek króliczek Alilo- ktoś kojarzy czy to warte ?
Prawda? ![]()
Bardzo mi się podoba i właśnie w takim stylu myślałam żeby zrobić w jakimś programie do obróbki taką książkę po swojemu,bo u nas w PL jeszcze nic podobnego nie znalazłam,a myślę że mój synek byłby zachwycony ![]()
Ja to musze sie juz zastanowić nad prezentem dla.Synka od siostry. Czas szybko ucieka i nim sie obejrze bedzie końcówka ciąży. Chcialam Synkowi kupić to pioro Kakadu albo Albika. Więc może to. Sama nie wiem
My mamy Albika i polecam
córkę zajmuje na długo a można dokupić części zgodnie z zainteresowaniem dziecka ![]()
Faktycznie świetna! <3 szkoda że nie ma
Polskiej wersji. Jak stworzysz to już pomysł na biznes gotowy ![]()
Hej pomysł jest super i my go wykorzystaliśmy co prawda w zmodyfikowanej wersji i u nas róznica 6 lat. U nas wyglądałobto tak, że pod koniec ciąży starszak wybrał prezent dla siostrzyczki na powitanie w rodzinie, my od siostrzyczki kupilismy mu jego wymarzone lego. W dniu, w ktorym wrociłyśmy do domu dzieci “wymieniły” sie prezentami. Starszak był zadowolony, a siostrzyczka będzie miała super pamiątkę w postaci ręcznie robionej na szydełku maskotki
Też tak planujemy
kiedy będę już w szpitalu z synkiem to mąż z córką zrobią mu prezent
tak samo myślę, że córka wybierze pluszaka dla braciszka
W dniu powrotu do domu wymienia się prezentami dla przełamania pierwszych lodów ![]()
Teraz jak patrzę na moją dwójkę to choć starszak czasem mówi, że jest zazdrosny to widzę jak bardzo kocha siostrę, a ona jego i to widać już u takich maluchów
Mała nie spuszcza z brata wzroku gdy jest w pobliżu, zaczepia i guga do niego. Fajne jest też to, że starszak potrafi otwarcie podejść i powiedzieć mamo teraz jestem zazdrosny i od razu możemy na świeżo to przepracować i zaopiekować sie jego emocjami. Mam wrażenie, że to po części dzięki tym prezentom ![]()
Jeszcze gdybym czas na to znalazła to byłoby super
po prostu zrobię ‘kopiuj -wklej’ i coś tam wytworze, ale myślę że to będzie 1 egzemplarz bez możliwości pokazania komukolwiek ![]()
Swietny pomysl , tak jak autorka powiedziala "zeby mogla do tego wracac w kolejnych latach " mysle , ze taka bransoletka byla by idealna ![]()
Tablica z Ikea nam się fajnie sprawdziła już od tego wieku ![]()
Jak ktoś znajdzie taką po polsku , to dajcie znać ![]()
![]()
Taka książka o starszej siostrze czy bracie to fajna pamiątka.
My mamy pióro kakadu i też corka lubi się nim bawic, także polecam.
Nad króliczkiem właśnie się zastanawiam, ale to też trochę kosztuje.
My kiedyś source znajomych kupiliśmy głośnik różowy to była zachwycona. Kolega mówił że się bez niego nie rusza nigdzie. A ten z Alilo ma dużo dobrych opinii. Syn ma ale tego malutkiego króliczka, to bardzo duzo z niego korzystalismy
Ja na Dzień Taty zamawiałam na Temu taka zawieszkę samochód i tam były wklejone zdjęcia głowy męża i syna, to syn ją uwielbia i się z niej śmieje, to z takiej książki też miałby ubaw
Ja również polecam Albika - świetne jsiążeczki, możliwość odsłuchiwania bajek, piosenek i rozwiązywania zagadek ![]()
Taka normalna do malowania kredom ? Właśnie kusi mnie ten zakup na maxa ![]()
O ja też polecam tablicę tą dwustronną na kredę lub flamastry i do zawieszenia na papier,u nas mały co jakiś czas do niej wraca, najpierw to były zwykłe bohamazy jak to u maluszka, ale teraz jako 4 latek już zaczyna ładnie rysować, projektować,potrafi sobie nawet farmę rozrysować, dokupilam mu pieczątki że zwierzątkami i tam przybija na tej farmie ![]()
Też super pomysł
muszę poszukać,bo on też lubi różne zawieszki,breloczki to by się z tego cieszył ![]()
Tak, tak, tą z Ikea jest dwustronna, z jednej można kredami pisać, a druga może służyć jako sztaluga, idzie założyć papier do malowania