Prezent na 30-te urodziny

U nas w Carrefourze można kupić takie różne vouchery podarunkowe

2 polubienia

Portfel, mój dostał w prezencie ode mnie portfel MontBlanc i bardzo był zadowolony

@Mika1 a może jak mu kupisz zegarek to zacznie nosić ? :slight_smile:

1 polubienie

Może jakieś ładne szklanki do ulubionego drinka (jeśli lubi oczywiście :sweat_smile:). Mój lubi gotować więc kupiłabym mu jakieś nietypowe naczynie na przykład do tajin albo zestaw do robienia sushi

To się przeważnie jest tak jak nie nosi to nosić nie będzie :slight_smile:

2 polubienia

Ja mialam tyle zegarków i raz założyłam i koniec ,poszły w szuflade :wink:
Mój też dostał ode mnie pochodził chwilę i poszedł on też w szufladę :wink:

Miałam podobnie, ale jak dostałam smartwacha w prezencie, to się przekonałam i teraz noszę go cały czas :blush:

2 polubienia

Mój mąż zawsze ma na sobie zegarek, zależy tylko od okazji jaki. U niego na ręce strasznie mi się podoba, wygląda jakoś bardziej męsko, ale ja u siebie nie zdzierżę :rofl:

1 polubienie

Trzeba się czuć , mi to jakoś za bardzo obciąża rękę :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Mi to przeszkadzało a dwa to nie chciało sie zakładać za kazdym razem :wink:
Tj do kąpieli czy do spania wszytsko muszę miec zdjęte :slight_smile:
Choć teraz i tak kolczyków po ciąży nie dam rady nosić, żadnych ;(

Ja zabrałam narzeczonego z okazji 30 urodzin na wakacje. Jeżeli lubicie wyjazdy, to może być fajny pomysł.

Mozna też zrobić takie otwierane pudełka jedno w drugie się wkłada rozcina ścianki i nakleja jakieś upominki.
Ja takie zrobiła mojemu mężowi gdy jeszcze byliśmy parą na jego urodziny. W głównym pudełku była książka z jego ulubionej fantastyki z kartką z życzeniami. To wsadziłam do pudełka większego gdzie na ściankach naklejkami słodkości i to do kolejnego dużego pudła gdzie nakleiłam kolejne słodkie i słone przekąski. Szukałam takich rzeczy które będą albo dla niego czymś nowym, albo jego ulubionymi albo żebyśmy mogli we dwoje spróbować np. rurki do mleka)kawy z tigera.
Gdy otwierał wieczko to ścinali się rozkładały aż do głównego prezentu

To super pomysł, na urodziny taty kupiłam w batlewskim portfel z grawerowanymi inicjałami.
Super opcja bo są skórzane i mają zabezpieczenie na kartę

Właśnie chodzi o to, że zegarków ma już kilka, bo na jakieś ważniejsze imprezy mu dawałam, więc wolałabym coś innego.:smiley:

Bardzo lubi majsterkować, naprawiać różne stare maszyny w wolnym czasie albo składać modele samochodów

O tak, to też bardzo fajnie wygląda. Widziałam też takie że na ściankach były zdjęcia, zamiast jakichś drobiazgów

1 polubienie

O super pomysły, pewnie coś “podkradnę”

A może ma jakiś wymarzony zestaw z LEGO, znajomemu na urodziny 30 rzucaliśmy się na Sokoła.
Jest wiele modeli aut może coś by dało się wybrać w budżecie który byś miała

Noo to jakiś nowy model samochodu :grin::grin::grin: ale pewnie w domu już tego sporo :sweat_smile:

Ja mojemu mężowi kupiłam lot szybowcem, myślę, że był zadowolony

1 polubienie