U nas w Carrefourze można kupić takie różne vouchery podarunkowe
Portfel, mój dostał w prezencie ode mnie portfel MontBlanc i bardzo był zadowolony
@Mika1 a może jak mu kupisz zegarek to zacznie nosić ? ![]()
Może jakieś ładne szklanki do ulubionego drinka (jeśli lubi oczywiście
). Mój lubi gotować więc kupiłabym mu jakieś nietypowe naczynie na przykład do tajin albo zestaw do robienia sushi
To się przeważnie jest tak jak nie nosi to nosić nie będzie ![]()
Ja mialam tyle zegarków i raz założyłam i koniec ,poszły w szuflade ![]()
Mój też dostał ode mnie pochodził chwilę i poszedł on też w szufladę ![]()
Miałam podobnie, ale jak dostałam smartwacha w prezencie, to się przekonałam i teraz noszę go cały czas ![]()
Mój mąż zawsze ma na sobie zegarek, zależy tylko od okazji jaki. U niego na ręce strasznie mi się podoba, wygląda jakoś bardziej męsko, ale ja u siebie nie zdzierżę ![]()
Trzeba się czuć , mi to jakoś za bardzo obciąża rękę ![]()
Mi to przeszkadzało a dwa to nie chciało sie zakładać za kazdym razem ![]()
Tj do kąpieli czy do spania wszytsko muszę miec zdjęte ![]()
Choć teraz i tak kolczyków po ciąży nie dam rady nosić, żadnych ;(
Ja zabrałam narzeczonego z okazji 30 urodzin na wakacje. Jeżeli lubicie wyjazdy, to może być fajny pomysł.
Mozna też zrobić takie otwierane pudełka jedno w drugie się wkłada rozcina ścianki i nakleja jakieś upominki.
Ja takie zrobiła mojemu mężowi gdy jeszcze byliśmy parą na jego urodziny. W głównym pudełku była książka z jego ulubionej fantastyki z kartką z życzeniami. To wsadziłam do pudełka większego gdzie na ściankach naklejkami słodkości i to do kolejnego dużego pudła gdzie nakleiłam kolejne słodkie i słone przekąski. Szukałam takich rzeczy które będą albo dla niego czymś nowym, albo jego ulubionymi albo żebyśmy mogli we dwoje spróbować np. rurki do mleka)kawy z tigera.
Gdy otwierał wieczko to ścinali się rozkładały aż do głównego prezentu
To super pomysł, na urodziny taty kupiłam w batlewskim portfel z grawerowanymi inicjałami.
Super opcja bo są skórzane i mają zabezpieczenie na kartę
Właśnie chodzi o to, że zegarków ma już kilka, bo na jakieś ważniejsze imprezy mu dawałam, więc wolałabym coś innego.![]()
Bardzo lubi majsterkować, naprawiać różne stare maszyny w wolnym czasie albo składać modele samochodów
O tak, to też bardzo fajnie wygląda. Widziałam też takie że na ściankach były zdjęcia, zamiast jakichś drobiazgów
O super pomysły, pewnie coś “podkradnę”
A może ma jakiś wymarzony zestaw z LEGO, znajomemu na urodziny 30 rzucaliśmy się na Sokoła.
Jest wiele modeli aut może coś by dało się wybrać w budżecie który byś miała
Noo to jakiś nowy model samochodu ![]()
![]()
ale pewnie w domu już tego sporo ![]()
Ja mojemu mężowi kupiłam lot szybowcem, myślę, że był zadowolony