U mnie to zawsze problem z zegarkiem taki że zapominam go założyć ;p
Ja swojemu miałam kupić skok na bungee. W ostatniej chwili zmieniłam zdanie i kupiłam nam bilety do Rzymu. Wyszło niesamowicie, bo i wycieczka w tak piękne miasto, a to były początki relacji, no i na wycieczce się okazało, że mąż ma lęk wysokości, więc i tak by nie skoczył ![]()
![]()
Może jakiś bon na lot awionetka lub skok ze spadochronem takiego prezentu na bank nie zapomni
tylko kwestia czy by mu się podobało ![]()
Haha nie ma jak kobieca intuicja xd ja też mam lęk wysokości to na pewno bym nie skoczyła
ojjj to musi być odważny jeśli miał być taki prezent, u nas to by nie przeszło nie skoczył by za nic w swieci, i nie wiem czy sama bym się odważyła
Perfuma jakaś gra mój mąż gra na PlayStation
Ja sama też bym nie skoczyła, ale ja się w ogóle boję takich ekstremalnych atrakcji. Mąż jeszcze jakieś kolejki itp no to mu się podobają, a ja na nic nie wejdę ![]()
Jak byłam w Energylandii, to jedyne czemu poszłam, to żeby nie zostać samej w hotelu, za bilet zapłacił jeszcze wtedy mój były chłopak, bo ja nie chciałam iść. Chodziłam tylko za znajomymi i chłopakiem i piłam piwo ![]()
![]()
ojjj ja tez bym tam z niczego nie skorzystała , na sam widok kręci mi się w głowie , mam chorobę lokomocyjna nie dla mnie takie miejsca ;p
Ja weszłam na jedną kolejkę… po zejściu nogi miałam jak z waty, przez 2 godziny nie mogłam do siebie dojść ![]()
![]()
Ja też nie rozumiem tego zachwytu nad Energylandia ![]()
![]()
![]()
mnie by na to nikt nie namówił , ja jedynie mogę iść na takie wolne kaczuszki z synem co się kręci delikatnie w koło
![]()
mapę nieba z układem gwiazd w dniu urodzin.
Ja może i na to bym nie wlazła ![]()
![]()
Generalnie to mój mąż lubi takie różne sprawy związane z lataniem, tylko ja jestem zbyt dużą panikarą i wolę, żeby on takie rzeczy nie chodził ![]()
Też mam podobnie, mój chłopak uwielbia takie przygody, a ja raczej wolę spokojniejszą opcję
A już zdecydowałaś, co kupujesz?
Zastanawiam się czy może jako prezent kupić bilety gdzieś za granicę albo w Polsce na jakiś weekend gdzieś wyskoczyć
ewentualnie jakąś imprezę niespodziankę mu zorganizuję ![]()
Często za granicą można znaleźć naprawdę dobre oferty na krótkie wyjazdy, więc może warto poszukać czegoś takiego.
Hahahah nie no to już chyba nie jest takie extremalne ;p ![]()
![]()
![]()
Hahah ja bym najchętniej z tego typu atrakcji to tylko z takich korzystała
Niby nie, ale i tak nie lubię ![]()