Mi sie podobaja te zestawy z butelkami + smoczki teraz sa na lovi w testach;)
Zawsze taki prezent sie przyda predzej czy pozniej;)
Cos co nie trafi na bok ;)
Mysle ze jak ktos zna sytuacje przyszlej mamy to bedzie wiedzial co kupic ;)
Czasami sa to ubranka czasami bon czy zabawki;)
Taki zestaw tez ma canpol ’baby shower’
wydaje mi się ze jest ładniejszy od tego lovi
małe córki obie lubię i te i te butelki :D
tak były do wygrania mi się tam jakoś nie udało wygrać, a w sam raz dla maluszka by był
Ja w tamty miesiącu wgl nie miałam głowy zeby wchodzić na forum
a butelki by doe tez przydały
Miśka Warto próbować, a udzielałaś się wtedy na lovi?
widocznie za mało... nie powiem bo bardziej zależało mi aby tu się dostać do testów i więcej czasu poświęciłam na te forum a tam jakoś ciężko mi się wcisnąć w rozmowy..
Ja się staram tu i tam zależy mi aby dostać się do testów ale tam mi tez ciężej się wcisnąć w rozmowę
Fajne były widziałam ostatnio ale nasz już za duży na te zestawy więc na logo dawno nie byłam akurat teraz z Canpol są akcesoria dla nas przydatne dostosowane do naszego wieku
ja jakoś tego lovi nie ogarniam
Ja tam od 2 miesięcy w sumie nie byłam
czasami teraz wchodzę
ale tez mam tak ze w sumie nie mam co napisać
Lovi ma fajne zestawy ;) przyznam ze poczatkowo bardziej tam ogarniałam forum niz canpola;) ale przyzwyczaiłam sie ;) jak są sprzety tylu laktator czy sterylizator to odpuszczam bo mamy ;) wiec niech inni skorzystają;)
wiadomo trzeba dać każdemu szansę ale jest ciężko dwa forum oblecieć, ja mam ciężko z jednym
Przy jednmy dziecku nylo łatwiej
ale przychodzi wieczór ja wchodzę ma forum a mój mąż tylko czeka aż skoncze :L
Mój tez ciągle marudzi długo jeszcze długo choć w tym miesiącu nie miałam za bardzo czasu na forum
ja jak byłam w ciąży z córką to nawet nie wiedziałam ze forum takie jest a wtedy jednak tego czasu było sporo
ANiss a to ja też miałam etap, że na lovi byłam bardziej wkręcona, więcej pisałam. Teraz jak nie piszę nic bo już miałam w testach ten produkt to potem mam problem wrócić i widzę, że ostatnio miesiąc jestem , miesiąc cisza i te pierwsze dni są dla mnie ciężkie. Teraz tam laktator to pewnie jest szał choć szczerze nawet nie wchodzę bo w tym miesiącu ledwo mi starcza czasu by tu zajrzeć
zwykle wieczorami nie mam czasu na forum, bo ogarnianie dwójki z kolacją, kąpielą, starszak lekcje, młodszego uspić i schodzi do 21, a potem zwykle muszę jeszcze popracować i ogarnać obiad na drugi dzien, łatwiej mi sie zorganizować z rana, w przerwie w pracy, czy jak dzien wolny to w czasie drzemki syna bądź gdy jest w żłobku
Ja też ledwo zaglądam tutaj, więc nie mam czasu na LOVI, tyle że laktator mam, więc chcę dać szansę innym dziewczyną by się udało.
wiadomo trzeba dać szanse nowym osobom
hehe chyba wszystkim mało czasu jak taka pogoda;)
ja ostatnio mam wrażenie ze nic nie robie tylko piore ciągle;)
ale fakt koniec roku szkolnego wiec też wiecej ogarniamy ze szkołą;) nie wiem czy wszedzie tak ale u nas jakiś szał ostatnio klasówki sprawdziany prace dodatkowe...