u nas córka jeszcze malutka więc jeszcze szkołą przed nami
Dziewczyny ja w tym miesiącu próbuje lovi bo jednak brakuję mi opcji bezprzewodowego odciagania to właśnie chyba dużo większy spokój niż tutaj. Takich bardzo piszących może 5 osób..... Reszta sporadycznie pisze właśnie. Ja staram się być tak jak tutaj codziennie i sporo pisze ale nie wiem czy się uda! Jak się nie uda to na pewno się zraze bo 2 forum ogarniać przy dwójce łatwo nie jest. Ale tak jak pisałam może osób bardzo dużo, ale mało aktywnych. Ale jakie są kryteria do końca nie wiemy
MamaRóżaM trzymam kciuki! Ja tam kryteriów na lovi też nie ogarniam. Były miesiące że sporo tam pisałam a nie udawało się dostać do testów a były miesiące że moja aktywność była mniejsza a nagrody dostawałam. Tam też liczy się jakość pisania. Ale tak jak piszesz jeśli jest mało osób aktywnych to z pewnością się uda ;D
Dla mnie ogarnianie 2 forum przy jednym dziecku to jest wyczyn a co dopiero przy dwójce.
właśnie to prawda, w lovi udało mi się raz dostać do testów, sterylizator fjna sprawa, byłam aktywna na forum, tam również jest kryterium aktywności. tyle że jedynie 10 nagród głownych do testów.
Mama rozy trzymam kciuki zeby ci soe udało dostać laktator
ja mam od lovi ten 3D pro i go kocham
Dziewczyny w tym miesiącu zaszalalam pisząc tam i tu. W przyszłym zostanę tylko tu;) zobaczymy dziewczyny pochwale sie jak mi poszło na lovi;) kasia jeszcze jak tal chwalisz to dopiero się nakręciłam rozczarowanie będzie gorsze;)
Dziewczyny w tym miesiącu zaszalalam pisząc tam i tu. W przyszłym zostanę tylko tu;) zobaczymy dziewczyny pochwale sie jak mi poszło na lovi;) kasia jeszcze jak tal chwalisz to doię nakręciłam rozczarowanie e;) �
Mama Róży trzymam kciuki żeby sie udało :) i podziwiam ze dajesz radę ogarnąć tu i tu
Jeszxze jakiś czas temu pisałam tu do dziewczyn że nie wyobrażam sobie znaleC czas być na dwóch forach a tu proszę jak się człowiek zmobilizowal;)
MamaRoza gratulację ja w tym miesiącu na Canpol ale niestety nie codziennie
nati za wczesnie na gratulacje jeszcze moge zostac na lodzie i tu i tu:) nie wiemy do konca jakie sa kryteria wyboru:)
Ja tak zaangażowana bylam w ostatnim miesiącu ciąży i właśnie dostałam ten laktator
mega się ciesze dalej a minelo z 4 miesiące
twraz po porodzie to ciężko znaleść czas przy dwojce
ja udało się którejś z was wygrać coś tu na canpol i na lovi jednego miesiąca ?
Mi się parę razy udało dostać do testów na LOVI i CANPOL, jednak to wymaga sporo czasu i zaangażowania. Teraz jak jest ciepło na dworze, to cięzko ten czas jednak wygospodarować.
MamaRóży mam nadzieję, że się uda, bo ja wygrałam ten laktator w konkursie i jest na prawdę mega fajny. No przy dwójce dzieci to już w ogóle mega wyczyn:D
MamaRóżaM trzymam kciuki za ten laktator na lovi. Ja najpierw pisałam na lovi, potem dowiedziałam się o canpol i tu już zostałam. Ale wiem że były osoby które w jednym miesiącu dostawały się do testów i na lovi i na canpol. Dla mnie to już wyczyn.
MamaEm podziwiam :)
Na baby shower chyba chciała bym dostać jakieś akcesoria czy zabawki dla dziecka typu bujaczek, mata albo jakieś zabawki edukacyjne. Ale nie wiem czy zdążę mieć baby shower bo jak narazie w czerwcu weekendy mam pozajmowane przez wesela, urodziny, chrzciny a poród w lipcu.
oj tak teraz tych imprez jest mnóstwo
Baby shower to naprawdę super impreza :) można na spokojnie spędzić czas z koleżankami przed porodem bo wiadomo po porodzie już tyle tego wolnego czasu nie będzie. A co do prezentów to wymieniać można długo :) no chyba ze to drugie dziecko to wtedy sprawa trochę się utrudnia ale teraz są takie tego gotowe zestawy butelek czy smoczków a jak wiadomo tego nigdy nie za wiele :)
Ale chyba najlepszym pomysłem na prezent jest jednak jakiś bon, za który możemy kupić to co jeszcze nam jest potrzebne;p