Prezent na Baby Shower, czyli co się przyda przyszłej mamie

my też kupujemy na babay shower taką kołyskę, dostawkę składamy się na to 

Dziewczyny i udało się jestem przeszczesliwa:) ciężki miesiąc to był. Teraz będę tylko tu to od razu inne życie;) 

MamaRóża gratulację super, że się udało na LOVI:)

Też mi się wydaje że super opcją jest bon do jakiegoś sklepu, chyba że się wie czego mama jeszcze nie ma albo chciała by mieć

Mama Rózy a co się udało wygrać ?

Laktator;) ale nim wyniki to w moim życiu znowu pod górkę synek nie chce butelki walczę cały czas aby mógł się przydać. 

MamaRóżaM nie poddawaj się. Tak walczyłaś o ten laktator a teraz mały staje okoniem. Próbuj do skutku, pewnie się przyzwyczai i zacznie pić z butelki. 

mmaróża świetnie, że udało Ci się tam wygrać laktator :)

a to próbujesz synka na butelkę przestawić czy tylko by sobie pomóc czasem wyjsć z domu bez karmienia piersią, a ratować się butelką 

Zazwyczaj stawiam na pewniaki i najpotrzebniejsze rzeczy kupuję 

MamaRóża nie poddawaj się, może spróbuj zmienić butelkę na inną firmę?

MamaRozy jak masz dalej problem z podaniem mleka z butelki podpytaj polozna o dokarmianie strzykawka ;)

Takim sposobem dokarmialy mamy ktore odciagaly mleko dla noworodkow ktore mialy problem ze ssaniem ssaly chwile i szly spac;)

Wygladalo to tak ze dziecko mialo w buziaku piers a ze strzykawki po malenku bylo podawane mleko mamy ale to w momencie intensywnego ssania aby sie poprostu najadło, ale najlepiej zapytac o instruktaż poloznej;)

u nie mały po butelce  z lovi bardzo ulewał wręcz wymiotował jak dałam mu z butelki z canpola to takiego problemu nie ma 

Miśka no to super, że udało się zmienić butelkę i się poprawiło. 

Idealny prezent na narodziny dziecka to taki jaki przyszli rodzice będą potrzebować. Zawsze najlepiej dopytać przyszłych rodziców czego im brakuje.  Byłam kilkakrotnie na baby shower i rodzice dostawali to co już mają. Nie zawsze gotowe zestawy są najlepszym rozwiązaniem. 

W sumie też baby shower jest zawsze pod koniec ciąży, a  na tym etapie przyszle mamy już sporo jednak mają, więc też myślę, że lepiej porozmawiać z mamami co by im się przydało lub zaproponować parę rzeczy by sobie coś wybrały 

Sesja zdjęciowa jest fajnym pomysłem :D tego wcześniej się raczej nie kupuje dlatego taki prezent na baby shower myślę że byłby super ;)

może mama by przygotowała listę rzeczy których jeszcze potrzebuje ?

a może jakiś bon podarunkowy do smyka, czy innego sklepu, na pewno go się wykorzysta. 

Dla mnie świetną opcją byłby voucher do sklepu z bielizną, aby móc kupić sobie odpowiedni biustonosz do karmienia. 

Mama Moniki całkiem dobry pomysł. Biustonosz zawsze się przyda czy jakaś bielizna.