Prezent na roczek

Tak naprawdę od pierwszych dni można wychodzić na spacer. My wyszliśmy jak maluszek miał chyba tydzień ale to przez to że fatalnie się czułam po cc

2 polubienia

Odrazu na drugi dzień po wyjściu z szpitala. Chcieliśmy wyjść w pierwszy dzień ale jednak organizacja zrobiła swoje i nie daliśmy rady . A na drugi dzień była położna i kazała po wizycie się ubierać i koniecznie iść na spacer.

3 polubienia

Juz się nie mogę doczekać takiego spacerku z maleństwem :heart_eyes::face_holding_back_tears:

1 polubienie

Mój 5 i właśnie jestem z nim na dworzu później się już nie da bo mega gorąco, a to moment gdzie wlansie przysnął na spacerze bo wczorajszy dzień i noc to dramat, dużo płaczu mało snu :frowning: rano dziś też ciągle płacz

My na spacer poszliśmy na drugi dzień po wyjściu ze szpitala. Co do kąpieli to ja kąpałam codziennie bo robiłam dziecku rutynę od pierwszych dni. Nie myłam codziennie płynami ale do wody wkładałam. Myślę że dziecku też było przyjemniej i lepiej spał. Tym bardziej w taki upał

2 polubienia

Ja kąpałam codziennie też tymbardziej w te upały

1 polubienie

O to w podobnym „wieku” mamy maluszki . U nas od początku nocki wszystkie przesypia i śpi 4-5 godzin to wychodzi, że wstaje dwa razy w nocy więc jak dla mnie super i nie miałam żadnej zarwanej nocki póki co . W dzień spała do miesiąca po 3 godziny, a od jakiegoś czasu w dzień już nie jest tak kolorowo bo wyszły problemy brzuszkowe , uczulenie na laktozę ale na spacerze lub w samochodzie to śpi odrazu po wyjściu lub wyjechaniu za zakręt.

U nas też coś z brzuszkiem teraz dajemy espumisan, biogaie i będę zmieniać wit d. I też ciężko jest w te upały

Oj tak dzieciaczki ciężko znoszą upały :slightly_frowning_face: mój mały jest taki marudny :slightly_frowning_face: jak go nie usadze tak jest maruda , bawić się nie chce. W domu nie ma czym oddychać :slightly_frowning_face: w nowym domu mąż powiedział że montuje dwie klimy jedną w salonie drugą w korytarzu żeby do każdego pokoju szlo chlodne powietrze jak otworzą sobie drzwi dzieciaki.

Matko mój syn też zupełnie inne dziecko

Moja tak nie chce spać że to jest masakra To widać po niej że zmęczona tu próbuję wstawać tu się potykało te nogi upada zaczyna płakać bo widać że śpiąca ale nie będzie siadać i wstawać

Ok ten upał daje w kość nie tylko nam dorosłym ale też dzieciom. Mój już nie ma drzemki w ciągu dnia i po południu jest zmęczony. Mam podobnie jak @AnetteSo wstaje siada, potyka się wszystko jest źle i na nie ale no cóż trzeba to jakoś przetrwać. Na szczęście już śpi

1 polubienie

To może prześpi noc bez pobudek jak był tak zmęczony przez cały dzień :disappointed:

U mnie córeczka od wczoraj też jest marudna strasznie przez całe dnie i tylko bardzo krótkie drzemki. Dopiero po kąpieli wczoraj i dzisiaj jakoś usnęła .

Niestety to gorąco dało w kość, budził się parę razy w nocy a nie chciałam na noc klimy włączać.

Ja od 4 już nie mogłam spać :face_with_peeking_eye: nie wiem jak przetrwam dzień

Biedny to musiały wymęczyć go tak wysokie temperatury, ale pocieszające jest to że jeszcze dziś ! I już może nie będzie aż tak wysokich :melting_face::melting_face:

U nas dopiero od czwartku ma być chłodniej :face_with_diagonal_mouth::face_with_diagonal_mouth:

1 polubienie

Okurcze ale coraz niższe temperatury :sweat_smile::sweat_smile: wakacje z przytupem się zaczęły :melting_face:

U nas niby od jutro juz lzej ale zobaczymy :hot_face::sweat_smile: