Prezent na roczek

Oczywiście że tak, ale też są takie książeczki personalizowane . Ja Ci powiem że córka teraz dostała na chrzest z jej fotografią na przodzie od mamy chrzestnej i mnie urzekła bo jest tam zbiór bajek.
Sa też takie że wysyłasz kilka zdjęć i imie i firma robi to genialnie :slight_smile: kosztt kolo 100 zł bo też kiedyś patrzyłam :slight_smile:

Kupowałam taka książeczkę z bajkami 2 lata temu jak moja córka była chrzestna to tak od niej żeby było bo wiadomo że kasę dawaliśmy my. Właśnie wybierałam pierwszą stronę, dedykacje i mogłam tam wkleić jej zdjęcie ale ja wzięłam tylko z imieniem. Super są te książki. To była chyba jakaś księga bajek czy jakoś tak

1 polubienie

Jejku przysięgam nie lubię takich matek które mówią że nie dawaj tego a z drugiej strony nie dawaj pieniędzy i same nie zaproponują nic od siebie.
A lalka bardzo fajna

@Karcia To może ja jestem nudna. Jednak szczerze polecam tą książkę AI, na którą zrobiłam na dzień ojca dla męża właśnie teraz przygotowujemy kolejną tym razem dla najlepszej przyjaciółki mojej starszej. Już lwią część książki mam w głowie.

@AnetteSo Wiem też nie nawidze. Bo co byś nie kupiła będzie źle ale nie powie co kupić żeby było dobrze. Wiesz co nawet myślałam o tej książce ale stwierdziłam że co bym nie kupiła i tak będzie źle więc w ogóle nie będę się wysilać bo i tak nikt tego nie doceni. Tą książkę kupię może pod choinkę dla mojego chrześniaka. A powiedz mi z jakiej strony to zamawiasz. Masz jakiś link ?

1 polubienie

Jasne że mam

Nawet będę wdzięczna jakbyście planowali robić książkę to użyli właśnie tego linku to sama będę mieć 10% zniżki na wydruk

3 polubienia

Ooo pewnie ale dopiero bliżej świąt :grin: więc pewnie jeszcze raz będę pytać haha. Muszę porobić zdjęcia akurat żeby mieć :slightly_smiling_face:

3 polubienia

10 lat to napewno ciężko coś kupić bo w tym wieku często dzieci już nie bawią się zabawkami . Ja pomyślałabym o takich zestawach lego dla dorosłych typu lego botanica .lepiej jak by wiadomo było czym się interesują.

2 polubienia

Karcia a rowerek biegowy ? Znaczy sie ja wiem , ze sa rowerki za miliony , ale sa tez takie za stowke i naprawde fajne
Oczywiscie zalezy co kto lubi , ale jak mowisz , ze chca symboliczne prezenty to pewnie beda zadowoleni

Wiesz co obawiam się że mała będzie miała to w spadku po bracie. Ja na przykład mimo że między dziewczynkami jest tyle lat różnicy to jak próbowałam to sprzedać nie było chętnych oddać za darmo a szkoda to już wolę może komuś znajomemu. No i tak przeleżał trochę w garażu i będzie zaraz

1 polubienie

Mają rowerek biegowy taki mały ten trójkołowy i hulajnogę taka jak scoot and ride I teraz taki większy rowerek kupila. Bo między dziećmi jest 1.5 roku różnicy wiec jak ona była w drugiej ciąży bardzo szybko to jak coś kupowała to takie neutralne kolory żeby były dla chłopca i dziewczynki.

Aaa no tak kumam to racja . Wiex naprawde mozna powiedziec , ze w sumie wsyztsko maja i ciezko z prezentem . Teraz tez rozumuem czemu chca male i symboliczne :sweat_smile: bo jak tyle tego maja to gdzue to trzymać :rofl:

Nooo właśnie. Kupiłam ta lalkę zawsze to coś typowo dla dziewczynki i dokupiłem komplet taki

7 polubień

Ja bym była zadowolona z takiego zestawu dla córy :slight_smile: motyw serduszek zawsze i wszędzie :revolving_hearts:

1 polubienie

jaki śliczny!!!:heart::heart: gdyby ktoś kupił secik z nexta dla mojego synka to miałby moje uznanie!:sweat_smile::heart:

1 polubienie

Ej a promki niezłe wam powiem bo 50 zł za to zapłaciłam. Ale prążkowane dzwony mnie urzekły :sunglasses::sunglasses: ja pewnie uznania nie zyskam bo i tak jestem najgorsza ale jak kupiłam też komplecik jak mała się urodziła z takim sweterkiem to widziałem że ją w to ubierała więc może jakiś gust mam :rofl::rofl: no ale kurde no przecież ten komplet jest naprawdę ładny i może ubrać o każdej porze roku tak naprawdę więc nie ma stresu że z rozmiarami nie trafię

Eeee no pani , boski :heart_eyes: mi tez mega sie podobaja dzwony u takich maluszkow . Kompleciki zawsze sie sprawdzaja a szczegolnie takie “uniwersalne” , bo jednak ubrac moze w kazda pore roku . Cena bomba!

1 polubienie

No właśnie o to mi chodziło i może osobno ubrać spodnie i osobno bluzeczkę. Ja uwielbiam takie uniwersalne i w ogóle lubię np pstrokaty dół a jednolita góra albo odwrotnie

Dlatego to jest najgorsze, że nawet ty jako znajomy rodzina chcesz coś kupić dostajesz tylko listę “zakazów” i zero podpowiedzi i wytycznych ci byłoby Ok

1 polubienie

No dokładnie. Skoro mówi że nie chcą zabawek interaktywnych ani w zasadzie żadnych no to co chcą. Wystarczy powiedzieć to nic strasznego. Jak się córka męża pytała w zeszłym roku co kupić to powiedziałam żeby mu taczki kupiła a czy ona wybierze za 50 zł czy za 250 to już jej sprawa. Ale chociaż naprowadzić i powiedzieć co.

A moze to byla taka sugestia na zasadzie “daj kase” no wiesz jak nie zabawki , jak wszytsko maja to moze :thinking:
@AnetteSo tylko utrudnienia . Ja teraz mialam trudne zadanie , bo zbliza sie roczek malej i musialam wymyślać. Cjpciaz wolalam sama przyhotowac niz dostac np srebrny smoczek dla malej czy cos takiego :sweat_smile: ale przysnam szczerze , ze serio bylo trudno