Prezenty świąteczne

Ja bardzo lubię rozwojowe prezenty, puzzle, gry (zobacz z firmy Adamingo, dość tanie ale bardzo szeroka oferta i te gry są naprawdę fajne), voucher na basen lub na salę zabaw jeśli macie w okolicy, ciastolina, kolorowanki, naklejki

1 polubienie

W tamtym roku kupowałam gry planszowe - w action spokojnie się zmieścisz w tej kwocie :wink:
Tym razem idziemy w kule i sole do kąpieli; będę robić takie małe pakieciki - dzieciaki uwielbiają no i każde ma w somu wanne.

1 polubienie

Leć do Actiona tam do tej kwoty kupisz naprawdę fajne prezenty, puzle ,zabawki , kolorowanki , plastyczne i rozwojowe rzeczy to chyba najlepszy sklep żeby znaleźć coś do fej kwoty fajnego. Na Allegro też wystarczy że w wyszukiwarce wpiszerz kwotę do jakiej chcesz kupić.

1 polubienie

A myśleliście w rodzinie żeby się składać na prezent dla każdego dziecka? Ale Action to na pewno fajne miejsce do kupna prezentów

1 polubienie

Potwierdzam jest tam sporo fajnych rzeczy za grosze;)

Ja zazwyczaj dzieciakom siostry daje pieniążka, moja córka dostaje jeden prezent ze strony mojej i jeden prezent ze strony męża. W tamtym roku dostała LEGO pociąg i była mega zadowolona. Nie mam pomysłu co w tym roku, bo jeszcze muszę o czymś pomyśleć żeby dać jej prezent od braciszka jak się urodzi.

Ja jeszcze nie kupuje , myślę trochę co by się przydało ale i tak ostatecznie będzie pewnie to na ostatnią minutę jak zawsze ;p

Dla męża to zawsze tydzień przed nakupuje koszulek lepszych ma sobie wybrać co mu pasuje co nie i jeszcze zdarzę między świętami odesłać :joy::joy:

1 polubienie

O to dobry patent jest hahaha wybierz sobie prezent a jak nie pasuje to odeślę :rofl::rofl::smiley:

2 polubienia

U mnie standardowo- mężowi planuję kupić perfumy i dla siebie też poprosiłam o konkretne perfumy, żeby facet nie miał problemu i nie musiał wymyślać :sweat_smile:

Często w Dino są w takich malutkich kartonikach puzzle. Jeśli w okolicy masz Action, to tam też znajdziesz i puzzle i kolorowanki i kredki, flamastry, które zmieszczą ci się w budżecie :sweat_smile:
Ja byłam jednego roku odpowiedzialna za paczki mikołajkowe w sołectwie, to właśnie action było sklepem numer jeden, bo budżet niewielki, a sporo udało się tam złapać :sweat_smile:

1 polubienie

My tez zawsze na mikolaja czy wielkanoc robimy paczki z rzeczy z action za 30 zl mozna nabrac pare drobiazgow i spokojnie dzieci sie uciesza :slight_smile:

1 polubienie

Bo dużo rzeczy można tam znaleźć za stosunkowo niskie pieniądze. Są fajne puzzle, dość spory wybór, jakieś samochodziki, bardziej kreatywne rzeczy jak plasteliny, modeliny, figurki gipsowe do malowania etc

Z takich drobiazgów dzieci cieszą się najbardziej :blush:

Haha, rozumiem :sweat_smile: Ja tez jeszcze nie myslalam – kompletnie brak czasu i glowy do tego. Pewnie znow wszystko ogarne na ostatnia chwile jak co roku :see_no_evil: Na razie skupiam sie na przetrwaniu dnia i ogarnieciu malego, starszego i pracy, a prezenty poczekaja :smile:

Dobrze że w tych czasach jest internet to wiele ułatwia :blush:

2 polubienia

O taaak, wszystko przez neta zawsze ogarniam:p

1 polubienie

Ja też inaczej to nie wyrobiła bym się wgl

2 polubienia

Ja jeszcze poszukuje takich drobiazgów na wyprzedażach np w rossmann czy Biedronka: wczoraj upolowałam w Rossmann drewniany zestaw ciasteczek za 12 zł :heart_eyes: a w Biedronce była znowu promocja “kup 2 a na każdy 50%”

1 polubienie

Oo a na co byla ? I czy jeszcze jest ?