Prezenty świąteczne

Ja już też zaczynam myśleć, bo zawsze na ostatni moment .

1 polubienie

I teraz są też właśnie promocje a później wszystko będzie droższe i nie będzie na przykład rozmiarów albo nie będzie dostępne

2 polubienia

Ja też to lubiłam dopóki nie spędziłam kilku godzin na szukaniu ładnego papieru do pakowania i takich torebek/ kopert na karty podarunkowe a to było jakoś 2 tygodnie- tydzień przed świętami. Od teraz kupuje za wczasy jak tylko się pojawiają. Już w tedi dotrwałam papiery i muszę jeszcze zobaczyć właśnie te pudełeczka

2 polubienia

Ja już po własnej więc mogę wpaść w organizację czegoś innego :wink:

A jakieś puzzle albo zestawy kreatywne, gry? Ja bym pewnie poszukała czegoś w action/pepco

1 polubienie

W Rossmanie ostatnio jest dużo cenowek z żółtą kropka i wtedy te zabawki też tanio wychodzą. My kupiliśmy małe puzzle Binga za 3 zł. A W biedronce na zabawki, artykuły piśmiennicze na pewno. Ja dorwalam puzzle magnetyczne i wyszły po 10 zl

1 polubienie

Niestety ale nie w tej rodzinie:/ To rodzina męża - myślę że więcej mówić nie trzeba :joy:

1 polubienie

Jeny ja kompletowałam właśnie dla przedszkolaków by potem mieć z głowy bo jestem skarbnikiem , teraz myślę o dzieciach i już nie mam pomysłów :rofl:

Poszukaj na temu tam są naprawdę fajne i niedrogie rzeczy. Dla 4 latka proponuję matę do malowania woda. Dzisiaj akurat mi przyszła super sprawa do tego pieczątki i różne inne pierdoły

2 polubienia

Tyle zdecydowanie wystarczy :rofl::rofl::rofl: znam tej ból ale w tym roku zaryzykuję i powiem jednej szwagierce żebyśmy nie robiły prezentów chociaż w tym roku :rofl:

1 polubienie

O właśnie kule to też u nas top of the top :grin:

Ja też je uwielbiam ale zrobiłam w zeszłym roku dla 12 latki prezent z kulami do kąpieli i matka zabroniła jej ich używać bo to sama chemia jak stwierdziła o więcej było płaczu niż radości :rofl:

tez nad tym myslalam ale dla 2 latka bo uwielbia rysowac , malowac tyle że boje sie troche jakosci. na shein tez widziałam takie maty lub w rolkach obrazki

Ojej biedna :disappointed:
Czasem te skrajności na pewne tematy u nas dorosłych są straszne bo właśnie trafiają w innych - bliskich…

Oj tak ! Mysle o swietach . Gdy bylam dzieckiem pamietam piekne , rodzinne swieta , z wielka choinka , po ktora najpierw jechalismy pozniej przystrajalismy wszyscy razem , z szukaniem mikolaja , ogladaniem kevina , czekaniem na 1 gwiazdke , wspolnym lepieniem pierogow z rana 24.12 , stostem kolorowych prezentow . I dokladnie takie same cieple i kolorowe swieta chce pokazac mojej coreczce , bo gdy podorastalisny niestety swieta stracily “magie”
Moja dziedziczka ma dopiero 2 miesiace wiec co do prezentow to wiadomo , prezenty pomimo , ze dla niej są bardziej dla nas . To co nam sie podoba i co uznajemy za fajne , pomocne czy akurat konieczne . Jednak napewno zrobimy mase zdjec , bo to bedzie pamiatka na cale zycie , nie tylko na kilka dni czy tygodni . Mam na mysli zdjecia niepozowane , prawdziwe , ktore zamierzam wywolac jak wiele innych a pozniej zebrac je i podarowac jej na pozniejsze urodziny lub wlasnie swieta (moze 18 urodziny ? )

1 polubienie

Tak fajna pamiatka na 18 urodziny ,zrobic taki album od narodzin do 18 urodzin napewno bedzie wzruszenie :wink:

Facetom najlepiej mowic wprost , mam manie na punkcie roslin srodziemnomorskich , konkretnke cytrusy i figowce , znam sie na nich , mam do nich “reke” i pieknie rosna i owocuja , w tamtym roku powidzialam mojemu lubemu , ze moglby mi kupic jakas roslinke … i kupil … storczyka :rofl:

1 polubienie

Tak wlasnie mysle , i to takie prawdziwe . Prezent ktory robi sie w sumie cale jej zycie i tez to zycie pokazuje , napierw myslalam o albumie "twoja historia kochanie " z opisami roznych sytuacji ale po przemysleniu , dokladnie to samo moge zrobic wlasnie pod zdjeciami i bedzie to bardziej "obrazowe "

Również lubię załatwić wszystko wcześniej! Później trochę lżej i finansowo i psychicznie :joy: jak wiem, że już wszystko z głowy. Prezenty dla synka już w drodze do paczkomatu, a mąż w tym roku wyjątkowo mnie zaskoczył bo już wybrał sobie prezent.

Na ten moment mam prezent dla moich córek w wieku 3 miesięcy i 3 latka. Stawiam na ten domek odkrywczy z dumel. Ostatnio go oglądaliśmy z córą i była zachwycona więc dostaną pod choinkę. Mężowi to pewnie coś do auta kupię bo chłop jak chłop mówi że wszystko ma a auto to jego oczko w głowie :rofl:

1 polubienie