Ja kupowałam właśnie mojemu on ma 2.5 zamawiałam z temu jak dla mnie jakość super i nas wcale lepszej bym nie kupiła jedynie droższą
b
Ja kupowałam właśnie mojemu on ma 2.5 zamawiałam z temu jak dla mnie jakość super i nas wcale lepszej bym nie kupiła jedynie droższą
faktycznie super to wyglada. az sama zerkne i muszę jeszcze jakaś kolejke poszukac
Tez tak dokladnie robie , z koszulkami czy ogolnie ciuchami , do tego jakis lepszy perfum i jest prezent ![]()
Tak zdecydowanie ja juz nie kupuje prawie wgl stacjonarnie
Najgorzej to wlasnie z tymi wymiarami , ja dzis juz kupilam pizamki z grinchem co rku chce kupic i za pozno sie obudze i juz nigdy nie ma
Te maty wodne są fantastyczne!
Ja swoją dorwałam w pepco ![]()
Ja mam taką kolorowankę, że wlewa się wodę do pisaka i nim maluję. Jest wielorazowa. Te maty też są wielorazowe? Jak wyschnie to można malować jeszcze raz?
Nie wiem czy już ta promocja się nie skończyła ale była miedzy innymi na akcesoria sportowe, tekstylia.
Oni często mają takie akcje i czasami warto w tych koszach poszperać ![]()
Właśnie wczoraj dorwałam dla męża polar z HiMountain i wszedł na promocję za 30zl
i już część prezentu na święta jest gotowa
U nas do tej pory stał namiot wyprzedażowy, więc też mnóstwo rzeczy tam kupiłam, od pościeli, przez zabawki, artykuły kuchenne ![]()
Tak najlepiej jest powiedzieć co się potrzebuje ![]()
Tak I do tego tez są te pisaki. Są jeszcze Wystawy z pieczarkami i jakimiś szablonami do odbijania ale to już dla większych dzieci. Te maty mają taką ceratke pod spodem są wielorazowe i o tyle lepsze od tych kolorowanek że są większe i nie mają takiej powłoczki która można zedrzeć bo te kolorowanki papierowe mają
U mnie córka dopiero 8 miesięcy, ale może się tym zainteresuje, bo lubi bawić się woda ![]()
![]()
Kolorowanki w rolce bardzo polecam z temu, mamy z dinozaurem, księżniczkami i jakimiś zwierzątkami, wyciągam je jak przyjeżdżają do nas jakieś dzieci i czy to na stole czy na podłodze wysypują kredki i mają zajęcie ![]()
Mamy podobną i naprawdę była wykorzystana ![]()
To my sobie zawsze dajemy 5 pomysłów/sugesti/ linków do konkretnych rzeczy w określonym budżecie i niby wiesz co dostaniesz ale nie do końca i mimo wszytko jest ten dreszczyk ekscytacji ![]()
U męża w rodzinie było tak że się losowało osobę i by ułatwić jakieś 3 propozycje dawało. Ale przeze mnie chyba ta tradycje sobie odpuścili ( bo zniknęła rok po tym jak weszłam do rodziny
) dla mnie to było głupie że niby losowanie ale i tak każdy wiedział kto kogo ma bo się wygadywali, co więcej często pomysł jeden dawali max 2 więc też bezsensu to było bo wiadomo co kto dostał
U nas kiedyś było tak, ze każdy każdemu robił prezent, później że dawało się prezent na parę (rodzicom, brat z żoną…) ale czasem było ciężko kupić coś żeby dwie osoby jednym podarkiem zadowolić, a teraz robimy prezenty tylko swoim drugim połówka oraz wszystkim dzieciom (naszym oraz naszego rodzeństwa coś do 100 zł). Bywa, że mi brakuje tego stosu prezentów do odpakowania, lubię dawać prezenty ale tez otrzymywać, z tym, że jestem fanką rzeczy praktycznych i takich które można zjeść, a czasem się takie buble trafiały, więc może i lepiej że wyszło jak wyszło ![]()
A dopiero co zamawiałam na temu, i teraz znowu będzie mnie kusił przez te mate
Ja byłam wczoraj w Pepco po dłuższym czasie to cały koszyk rzeczy wzięłam
szukałam tej maty ale nie znalazłam ![]()
U męża jest tak, że teściom kupujemy prezenty wspólnie z rodzeństwem męża. A my się wymieniamy, jest nas 2.5 pary. I raz było losowanie. A w zeszłym roku ktoś wymyślił, że osoba z wcześniejszą data urodzenia obdarowuje te z późniejsza. Dla mnie śmiesznie to wyszło i wolę się przyłożyć do 1 prezentu niż kupować 3 ![]()
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.