@Karcia LEGO.to.zawsze dobry pomysł na prezent, a jeszcze jak dwie osoby zadowolisz to będzie w ogóle sukces ![]()
Teraz - fakt jest wieksza swiadomosc ale ja uwazam , ze to tak z deszvzu pod rynne czasem . Ja za dzieciaka tez sie tak bawilam , z patrykow mielismy “miecze” z jwdnej strony kazdy mowi , ze "kiedys " bylo lepiej bo dzieci potrafily sie bawic na dworze i zajac sie same a teraz tylko telefony , tablety czy komputery . No tak , ale jak im sie zabrania bawic to co maja robic
rozumiem obawy o pistolety i oczywoscie uwazam , ze zakaz pistoletow strzelajacych jakimis lotkami , czy kulkami za słuszny zakaz … ale budowanie z klockow to juz inna para kaloszy , to teraz dzieci nie moga bawic sie żołnierzykami? Bo to tez sprowadza sie do przemocy
idac tym tokiem myslenia to i samochodziki powinny byc zakazane , bo mozna z nich robic wypadki i karambole a no i lalki barbie powinny miec namalowaną bielizne bo jak to tak nago ![]()
uwazam , ze nie mozna dac sie zwariowac i pozwolic dzieciom byc dziecmi
To pierwsze chyba nie zdaliby u mnie egzaminu, nie lubię jak wszystko jest aż tak mocno widoczne, na wierzchu ![]()