Trochę słońca nie zaszkodzi oczywiście ale wtedy trzeba się nasmarować filtrem 30 lub 50 właśnie żeby nie było przebarwień.
Na samą jakoś mleka to nie wpływa ale trzeba mieć na uwadze żeby wtedy też dużo pić płynów no i przegrzanie może zmniejszyć produkcję mleka.
1 polubienie
Też go lubię i dobrze mi się sprawdza 
Ja też nie wychodzę na słońce bo się boję no i za ciepło też mi jest
Oo tak! Masełka są cudowne, ja uwielbiam masełko z bandi, ale jest drogie 

Mi wyszły na ręku wlansie
Kurczę ja nie zauważyłam żeby się pogorszył ale może dlatego że mam spory zapas
podczas mgły ciążowej ciągle wydawało mi się że muszę kupić i chyba kupiłam z 4 opakowania więc teraz mam spory zapas
a może też to gdzie kupujesz ma wpływ na jakos? Ja zawsze kupuje w Rossmann. A np zauważyłam że płyny do prania są lepsze w Rossmann niż w biedronce (ten sam persil w Rossmann jest bardziej gęsty), może z kosmetykami jest podobnie.
A do demakijażu twarzy przez całe życie używałam żeli do mycia twarzy. Ale nie każdy żel sobie poradzi np lubię z Tołpy i z miya, świetnie doczyszczaja a np z żele do twarzy z nivea nie radziły sobie nawet z kremem bb
To ja kiedyś używałam tego
Ale czasem wysuszał mi twarz. Zmywał wszystko.
Potem przerzuciłam się na ten
Jest delikatny i nie wysusza ale słabo sobie radzi z makijażem.
Teraz używam ten. Nie wysusza i ładnie radzi sobie z makijażem
Miałam kiedyś całą serię tych kosmetyków
fajny zapach mają 
@Mama.kacperka mi się w tamtym roku w ciąży pojawiły przebarwienia i niestety jak zimą się zmniejszyły tak teraz wyostrzyły a ja się wogule nie opalam tylko że wystarczy że wychodzę z dziećmi na spacer
Ten się sprawdzi jak macie początki stanów zapalnych
2 polubienia
Ja ciągle kupuje w rossmannie, może poprostu moja skóra się przyzwyczaiła i mam takie wrażenie 
Tylko na początek a w zaawansowanym stanie już nie pomaga?
Mi to pomaga właśnie gdy pojawiają się takie stany zapalne i znikają dzięki niemu
bo to jest do mycia twarzy . A jako krem super jest ten jego się daje punktowo , trochę piecze ale wycisza stany zapalne do tego bardzo wydajny bo jak ma się jakieś pojedyncze niedoskonałości to tylko ociupinka na niego wystarczy
1 polubienie
Ciekawe czy mi by pomógł bo już różne rzeczy stosowałam ale nigdy takiego efektu od razu wow nie miałam
Możesz podjeść do apteki i zapytać o próbki tego produktu , powinny ci wydać bo co chwilę dostają 
Właśnie słyszałam wiele dobrego o tym
1 polubienie
Ogólnie firma cerave jest super moim zdaniem , a ten krem serio polecam 
W sumie to dobry pomysł. Nigdy nie pytałam sama o próbki 

1 polubienie
Ja też nie pytałam nigdy , jakoś mi tak głupio zapytać czy dostane próbki 

1 polubienie
Ooo, to nawet nie wiedziałam , że można zapytać w aptece