Ja też nigdy nie pytam o próbki zawsze mi głupio . A czasem przydałoby się coś sprawdzić najpierw.
Ja też nie jakoś mi tak głupio , ale czasem by się przydało przed zakupem dużej butli
Trzeba pytać
my miałyśmy tego tyle że na parapet się dawało i zawsze przychodziła taka stara baba za przeproszeniem i wszystko z tego parapetu zabierała … ale uwagi nie zwrócisz bo nie wypada ![]()
Do mnie w końcu doszły karty z bebiProgram
@karolina27034 to moja ciocia też miała taką sąsiadkę co zabierała ![]()
ale dobrze wiedzieć , że można dostać próbki
A do mnie chyba doszła pasta do zębów do testów bo mam avizo
Moja znajoma farmaceutka, zawsze dawała znacć jak jakis nowości były próbeczki - bo oni tego ogrom dostawali ![]()
Taka pasta zawsze przyda , super że wam się udało ![]()
Mi Nieraz mi jeszcze wyskakuje taka reklama, to też masz jeszcze szansę jeśli tego nie zrobiłaś ![]()
Wzięłam udział jak tu ktoś wysłał
no ale nie miałam szczęścia ![]()
Ale możesz jeszcze Ci wyślą
dostałaś jakiegoś maila ?
Niestety nie
ale w sumie poszukam jeszcze raz tego i wyślę ponownie
ale pewnie akcja się już skończyła ;(
Ja dostałam właśnie , ale wyskakuje mi jeszcze ta reklama to może jeszcze się nie skończyło
A ja dziś na spontanie zapakowałam dziewczyny w auto i pojechałam na wycieczkę do rodzinnych stron do wujków córek ![]()
![]()
w domu mamy wyminę uszczelek we wszystkich oknach wiec nawet lepiej że nas tam nie ma bo wszytsko tłuste od tych uszczelek i dzis mają pierszy dzień dziecka ![]()
![]()
![]()
@MamaSloneczka
O super - najlepiej na spontanie. My z mężem często mamy tak, że jedziemy np na zakupy, a w trakcie jest szybka zmiana planów i robimy wycieczkę, albo obiad w jakimś fajnym miejscu ![]()
![]()
O jeny to nie tu miało być a w poscie z dniem dziecka ![]()
![]()
![]()
![]()
Mi jak znajoma stomatol robiła zeby to zawsze wychodzilam z wieloma probkami ![]()
Super
i warto pokazywać dzieciom rodzinę i dbać o relacje ![]()
Hahaha fajnie mieć jakieś znajome w branży beauty i helathy zawsze jakieś próbki wcisną
ja pamiętam dawałam różne torebki znajomym jak pracowałam w salonie kosmetycznym , dostawaliśmy do kosmetyków i tego było ogrom i rozdawaliśmy żeby się tego pozbyć , mojej mmie przyniosłam ze dwie ![]()
Fajnie mieć takie znajomości ![]()
![]()