Nieee ![]()
chyba tylko @Hedwiga eie udało na razie ![]()
Ja kiedyś miałam te płatki i dla mnie takie sobie
Ja ogólnie płatki pod oczy lubię bardzo z tej firmy , przed jakaś impreza must have u mnie ![]()
Natomiast te hydrożelowe mam zawsze w lodówce , takie idealne uczucie chłodzenia wtedy dają
Ja z isany lubię, kupuję jak są na promocji w rossmannie
O właśnie to też zgarnęłam ![]()
Ej dobrze że przypomnialyscie o płatkach pod oczy haha aż muszę sobie nałożyć bo leżą w szufladzie ![]()
![]()
Takie pytanko co do tych próbek z niebieskiego pudełka zalogowałam się tam ostatnio ale tam cos pisało że pierwsza paczka w 3 trymestrze lub w placówce ale sprawdzałam u mnie nie współpracują z nimi . Wiec dostanę ja później ? Wysyłacie że dostajecie takie paczki i dlatego zastanawiałam się ![]()
Ja w ciąży tą paczkę musiałam znaleźć gdzie w moim mieście jest punkt i do niego podejść, akurat był w takiej Przychodni go której nie chodzę ale odebrać paczkę tam można było
I bez problemu ci wtedy dali w tej placówce ? U mnie szpital pisze że współpracuje ale nie dają tych paczkę na czas ciąży tylko w dniu porodu
To muszę po sprawdzać , i dołączam się do pytania @karolina27034 czy w innej miejscowości też mogę odebrać gdyby była taka możliwość ???
Szkoda jeździć jeżeli ktoś ma mnie odesłać bez ![]()
![]()
Z tej lbiotici bardzo lubię plastry na nos!
płatki pod oczy - uwielbiam z isany, są tanie i czasem mają fajne wzory ![]()
@paola.4 - ja dostałam paczkę z niebieskiego pudełka w szpitalu, ale musiałam się upomnieć, nie wiem jednak jak jest w przypadku kiedy szpital z nimi nie współpracuje…jak chcesz odebrać w innej placówce to też warto zawsze zadzwonić i zapytać czy akurat mają na stanie. Bo z tym też różnie bywa
@karolina27034 skoro szpital współpracuje to dostaniesz jak urodzisz, tylko czasem się trzeba upomnieć ![]()
bo ja gdybym nie podeszła i nie zapytała to bym nic nie dostała ![]()
Ta co się dostaje w trakcie ciąży dostałam, pani powiedziała że mogę wziąć nawet kilka
Ale wzięłam jedna. Już nie pamiętam co tam było ale to taka malutka siateczka jeden papers jakieś ulotki. Ta co się dostaje po porodzie zdecydowanie lepsza
@Wesola95 mówisz że niechętnie dają
to się muszę odezwać ![]()
@Paulina.K Aaa to nie ma sensu żebym szukała która placówka ma ten zestaw w ciąży ![]()
![]()
Tak ![]()
a co do tej paczki Będę mama co się dostaje w ciąży to ja ją dostałam od mojej ginekolog - ale racja, nie warto jechać po nią niewiadomo gdzie, tam jest smoczek, próbka żelaza do wypicia, próbka Loveli i pampers ![]()
@Wesola95 u mnie akurat nie mają , zadzownie do pobliskiego . Jakoś specjalnie daleko nie będę jeździć , nie opłaca się . Myślałam że może w takim przypadku wysyłają ![]()
![]()
![]()
O to u mnie smoczka nie było nawet
W dada Club sa fajne paczki powitalne ![]()
@karolina27034 tak wiem ale to chyba po urodzeniu ![]()
![]()
Taaak, bo tam trzeba podać numer aktu urodzenia - więc tu też jest sporo kontrowersji z tym i każda sama musi sobie odpowiedzieć na pytanie czy chce podawać numer aktau urodzenia za paczkę z pieluszkami i mokrymi chusteczkami ![]()