Próbki dla maluszka

Nieee :hear_no_evil::face_with_peeking_eye: chyba tylko @Hedwiga eie udało na razie :grinning:

Ja kiedyś miałam te płatki i dla mnie takie sobie

Ja ogólnie płatki pod oczy lubię bardzo z tej firmy , przed jakaś impreza must have u mnie :joy:

Natomiast te hydrożelowe mam zawsze w lodówce , takie idealne uczucie chłodzenia wtedy dają :joy:

1 polubienie

Ja z isany lubię, kupuję jak są na promocji w rossmannie

O właśnie to też zgarnęłam :joy:

Ej dobrze że przypomnialyscie o płatkach pod oczy haha aż muszę sobie nałożyć bo leżą w szufladzie :rofl::rofl:

1 polubienie

Takie pytanko co do tych próbek z niebieskiego pudełka zalogowałam się tam ostatnio ale tam cos pisało że pierwsza paczka w 3 trymestrze lub w placówce ale sprawdzałam u mnie nie współpracują z nimi . Wiec dostanę ja później ? Wysyłacie że dostajecie takie paczki i dlatego zastanawiałam się :thinking:

Ja w ciąży tą paczkę musiałam znaleźć gdzie w moim mieście jest punkt i do niego podejść, akurat był w takiej Przychodni go której nie chodzę ale odebrać paczkę tam można było

I bez problemu ci wtedy dali w tej placówce ? U mnie szpital pisze że współpracuje ale nie dają tych paczkę na czas ciąży tylko w dniu porodu

To muszę po sprawdzać , i dołączam się do pytania @karolina27034 czy w innej miejscowości też mogę odebrać gdyby była taka możliwość ??? :thinking: Szkoda jeździć jeżeli ktoś ma mnie odesłać bez :expressionless::smirk:

Z tej lbiotici bardzo lubię plastry na nos!:grinning:płatki pod oczy - uwielbiam z isany, są tanie i czasem mają fajne wzory :sweat_smile:

@paola.4 - ja dostałam paczkę z niebieskiego pudełka w szpitalu, ale musiałam się upomnieć, nie wiem jednak jak jest w przypadku kiedy szpital z nimi nie współpracuje…jak chcesz odebrać w innej placówce to też warto zawsze zadzwonić i zapytać czy akurat mają na stanie. Bo z tym też różnie bywa

@karolina27034 skoro szpital współpracuje to dostaniesz jak urodzisz, tylko czasem się trzeba upomnieć :grinning::grinning: bo ja gdybym nie podeszła i nie zapytała to bym nic nie dostała :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Ta co się dostaje w trakcie ciąży dostałam, pani powiedziała że mogę wziąć nawet kilka :smiley: Ale wzięłam jedna. Już nie pamiętam co tam było ale to taka malutka siateczka jeden papers jakieś ulotki. Ta co się dostaje po porodzie zdecydowanie lepsza

@Wesola95 mówisz że niechętnie dają :joy: to się muszę odezwać :joy:
@Paulina.K Aaa to nie ma sensu żebym szukała która placówka ma ten zestaw w ciąży :sweat_smile::joy:

Tak :sweat_smile::face_with_peeking_eye: a co do tej paczki Będę mama co się dostaje w ciąży to ja ją dostałam od mojej ginekolog - ale racja, nie warto jechać po nią niewiadomo gdzie, tam jest smoczek, próbka żelaza do wypicia, próbka Loveli i pampers :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

@Wesola95 u mnie akurat nie mają , zadzownie do pobliskiego . Jakoś specjalnie daleko nie będę jeździć , nie opłaca się . Myślałam że może w takim przypadku wysyłają :expressionless::expressionless::expressionless:

O to u mnie smoczka nie było nawet

W dada Club sa fajne paczki powitalne :innocent:

@karolina27034 tak wiem ale to chyba po urodzeniu :sweat_smile::laughing:

Taaak, bo tam trzeba podać numer aktu urodzenia - więc tu też jest sporo kontrowersji z tym i każda sama musi sobie odpowiedzieć na pytanie czy chce podawać numer aktau urodzenia za paczkę z pieluszkami i mokrymi chusteczkami :grinning:

1 polubienie

Ja dostałam teraz z miesiąc temu powitalną paczuszkę a po urodzeniu to nie wiem czy będę chcieć właśnie ze względu na podawanie tego aktu :pleading_face:

4 polubienia