Próbki dla maluszka

@karolina27034 też właśnie zastanawiałam się nad tym bo nie chce podawać aktu . I chyba zrezygnuje tak bardzo chyba mi nie zależy… to może też kiedyś taką dostanę jak ty masz teraz :hugs: super było by :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Wczoraj taka strona mi się wyświetliła :roll_eyes:
https://www.darmowa-paczuszka.pl/ Ciekawe czy coś przyjdzie :sweat_smile: chcieli podstawowe informacje to się skusiłam

Napisz jak ci przyjdzie . Też mi się ostatnio wyświetliło to :laughing:

Do tygodnia ma przyjść :joy:

1 polubienie

Ooo to nie wiedziałam że mają powitalną paczkę przed urodzeniem dziecka

@Mamuska357 też nie wiedziałam . Ale ładna przyszła jej paczuszka :face_holding_back_tears: te powitalne to nie takie byle jakie :hugs:

1 polubienie

Kurczę ja myślałam że tylko po urodzeniu bo właśnie widziałam że trzeba akt podać i zrezygnowałam

To ja się zastanawiam jak ja to naklikalam że dostałam , na pewno nie podawałam żadnego aktu urodzenie i wgl , nawet nie wiem gdzie podałam adres do doręczenia :face_with_peeking_eye: teraz specjalnie chciałam zrobić i zobaczyć i wlansie nie wiem :sweat_smile: to jest jakoś połączone z kartą moja Biedronka
Bo po tym jak się zapisałam paczkę miałam do tygodnia

Tak wiem że jest połączone, ciekawe jak to zrobiłaś :smiley:

1 polubienie

@karolina27034 wczoraj próbowałam to zrobić . I chyba nie da się ominąć podawania aktu . A przy rejestracji data urodzenia więc na e-mailu przyślą mi powiadomienie o akcji . Bo zgłoszenie wysłałam .
Chyba miałaś szczęście :smiling_face_with_three_hearts: :heart_eyes:

1 polubienie

Ja się tam zgłaszałam i nic nie dostałam, to chyba jakaś stara strona…nawet piszę tam, że : Dla tych dzieci, które przyjdą na świat w 2024 i 2025 roku
mamy paczkę powitalną, którą dostaniecie do domu!

A nasze są z 2026 :grinning:

1 polubienie

Za tydzień dam wam znać :joy::joy: czy coś będzie :joy:

2 polubienia

tez się zarejestrowałam właśnie, zobaczymy czy dostaniemy :smiley: a to z DADA masz jeszcze przed tym jak wprowadzili konieczność podania aktu?

1 polubienie

@zewsidziewczyna Dostałam to miesiąc temu :face_with_peeking_eye: myslalam ze sie dostaje dwie jedna przed urodzeniem a druga po :joy: może tak wymęczyłam tą stronę ze mi dali żebym się odczepiła :joy::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

To masz szczęście, bo ekspres z babybrezza tez Ci się udało dostac do testów nie mając dziecka z tego co pamiętam :slight_smile: :grin:

1 polubienie

Tak :face_with_peeking_eye: nie wiem jak ja to robię :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

okay, czyli jeszcze przed podaniem aktu urodzenia? bo ja nie widzę opcji jak bez tego zdobyć cokolwiek haha

Nie podawałam nigdzie bo go nie mam :roll_eyes::sweat_smile:

no tak tak, ale mi wyskakuje tylko opcja z aktem

1 polubienie

O tej dadzie, że ktoś nie podał aktu urodzenia a dostał paczkę słyszę już któryś raz - więc musi być jakaś metoda jak to obejść :sweat_smile::grinning:

1 polubienie