Próbki dla maluszka

Ja nie mam pojęcia co tam naklikałam :smiling_face_with_tear: ale do ich storny się nie dam rady zapisać , dopiero tym aktem otworzą mi drzwi :joy:

1 polubienie

To jak któraś wymyśli to chętnie dowiem się jak :smile::smile: bo ja tylko ten jeden sposób widziałam , kombinowałam tam na stronie ale na nic :smirk:

1 polubienie

Mi się nie udało bez podania aktu , więc nie wiem co tam @karolina27034 musiała naklikać .

1 polubienie

Mnie nie pytaj :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: mieli mnie już dość to się zlitowali :face_with_peeking_eye::joy:

Ją dodamy nie wnioskowałem i paczkę bo właśnie mnie odstraszyło podanie aktu urodzenia synka

Po prostu @karolina27034 jest wybrana przez Dade :rofl::smile::smile: jedynie pozazdrościć ,że udało Ci się :heart_eyes:

1 polubienie

Masz na prawdę szczęście :smiley:

1 polubienie

To jest lipna, strona zeby dane wyludzic. Takze uwazaj na podejrzane smsy/maile. Na fb maja 35 obsewujacych takze to bujda na resorach.

Skusiłam się :frowning: nie pomyślałam żeby przejrzeć ich strony , wysłałam link chatu gpt i powiedział że wygląda na legalną :smiling_face_with_tear:

Aaa to ja się na to nie załapałam , czekałam może że przyjdzie jescze :crazy_face::rofl::rofl:

Może do was nie przyszło , bo to szło chyba pocztą i mogłam się zgubić

Mi też nie chcieli dać przetestować :sweat_smile:

Możliwe że się zgubiło znając naszą pocztę :crazy_face:

1 polubienie

Hahah no nieźle :rofl: czyli wymeczylaś stronę dady i dali ci paczkę a masz już kobieto i daj nam już spokój :rofl:

1 polubienie

Myślę że tak sobie wlansie myśleli :laughing::laughing::laughing:

1 polubienie

Hahhahahah no może tak być

No nic tylko się cieszyć :smiley:

2 polubienia

Ale to dobrze w sumie nie musiałaś podawać tych wszystkich danych :smile:

1 polubienie

Ja dzis odebrałam paczkę pampersów z Roska :smiley:
Ale musiałam napisać do obsługi klienta, bo na początku nie dostałam olejku - nic nie miałam w aplikacji. Koniec końców mogłam olejek i juz pampersy odebrac :smiley:

4 polubienia

Też tak chcę :grin: zdradź mi ten sposób :rofl::rofl:

1 polubienie