Próbki dla maluszka

Dobrze że ci się udało je odebrać :grinning:
@magdap_96 gdybym wiedziała to z chęcią bym się podzieliła tą widzą :laughing::laughing::heart_eyes:

A ja się zapisałam do tego rosnę syn ma 5 tygodni ponad już i nie mam żadnego maila ze mogę odebrać cos

To musisz się upomnieć , napisać do nich na e-mail powinni ci dać jeśli spełniasz warunki
To może dasz ci zaległe pampersy

1 polubienie

Mi mail ostatnio przyszedl na zabawki do wody ale do wody ich nie daję bo mają dziurkę i jak cos to klejwm na gorąco zakleję tę dziurki żeby woda nie wlatywała i nie było pleśni w środku. Poszłam z mailem do pani o ona że pierwsze słyszy o czyms takim wgl :woozy_face::woozy_face: ale wydała mi.,.jeszcze ostanie na półce w pastelowych kolorach było po 22.99 zł wiec sie opłaca :slight_smile:

1 polubienie

Ja o każdą rzecz w Roslu musiałam się upominać i pisać do obsługi. Wyjątkiem była oliwka

A co pisaliście ? Że jesteście zarejestrowane i nie dostaliście giftu czy jak ?

Eeee ja nigdy nie pisałam :slight_smile: a oliwek juz tyle miałam że nawet nie odbierałam :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

No napisałam a że nie dostałam danej rzeczy i podawałam nr kart i oni sobie to weryfikują. Widzą w logach czy dostałam maila na przykład z taką informacją. Zawsze mi przyznawali to o co się upominałam, nawet po terminie

1 polubienie

Ja opisałam też sytuację całą itd - przez formularz zgłoszeniowy :grinning:

2 polubienia

Ja nie dostałam nigdy maili ja nic ale jak wrzuciłam sobie do koszyka szczoteczki do zębów czy oliwkę to cena zmienila mi się na 1gr to wiedziałam że mi przyznali.

2 polubienia

Tak też zrobiłam z oliwką :laughing:

Ja też pisałam do nich przez aplikację i dostałam szybko odpowiedź i mogłam odebrać :slight_smile: i napisałam jaka jest sytuacja

A te zabawki do wody są na roczek?

Napisalam na emaila . Ogolnie jest taka zasada w tym programje , ze zanim przyznaja nagrode to trzeba tez kupic cos z produktow objetych programem . Mniej wiecej wszytsko z ich firmy babydream i wiadomo sa tez inne firmy , ale to juz zalezy
@magdap_96 tak to te jakby gumowe figurki do kapieli

Taką mam ściągę :laughing:

1 polubienie

a mi nie chcieli dać olejku…

ale za to nie wiem jakim cudem ale dostałam paczkę od DADA hahaha mimo że nie podawałam numeru aktu

5 polubień

Czyli nie jestem jedyna :laughing::laughing: i super też to jakoś obeszłaś

2 polubienia

Ooo kolejna szczęściara :smiley: a pamiętasz jak to zrobiłaś ?

Tak :slight_smile:

A widzisz @karolina27034 czyli niektórzy nie dostali info że mają cos do odbioru bo nie spełnili chyba regulaminu na to wygląda bo nie kupili w międzyczasie czegoś dziecięcego :sweat_smile: albo poprostu Rossmann mial tyle rejestracji że nie nadarza informować :sweat_smile:

@zewsidziewczyna zdradzić możesz sekret :smiley: ? Hihi i już cyk każda będzie pisała do Dady po darmową paczkę :rofl::rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Z oliwką też nie miałam e-mail z jest do odbioru a kupowałam wtedy jakieś dziecięce kosmetyki , sprawdzili konto ze spełniam warunki i przypisali oliwkę , ale też mogło być tak jak mówisz :wink:
Ja żeby dostać pampersy z karty męża też tydzień wcześniej kupiłam jakiś produkt z jego karty :laughing:

1 polubienie