Próbki dla maluszka

Nie wiem jak standardowo wygląda to, ale ja nie miałam w kuponach pieluszek tylko w powiadomieniach :slight_smile:

2 polubienia

Na tą oliwek z Rosmann uważajcie bo jednak barwi i niszczy ubrania. Już to gdzieś pisałam ale nie wiem czy przyszłe mamy to czytały

1 polubienie

Też tu w powiadomieniach znalazłam informację wlansie że jest do odbioru :grin:

1 polubienie

nic nie robiłam poza tym, ze założyłam konto chyba ze 2 czy 3 razy haha

1 polubienie

Ja też tu miałam , ale nie zauważyłam tego od razu :slight_smile:

Sprawdziłam i nic nie mam :woman_shrugging:t2:

No to napisz do nich maila albo najlepiej przez aplikację

1 polubienie

Muszę ogarnąć nawet nie wiedziałam że można przez apke do nich napisać :smiley:

Musisz wejść w ustawienia , kliknąć biuro obsługi klienta , i tam napisać czego dotyczy zgłoszenie, podać numer karty itd ja miałam odpowiedź na drugi dzień

Ja się z nimi kontaktowałam przez ten formularz

Mi tak po e-mail znaleźli konto

1 polubienie

No w sumie jak się kliknie tam gdzie napisałam to wyskakuje ten sam link :speak_no_evil::see_no_evil: i tak właśnie robiłam

1 polubienie

A ja poszłam ostatni od Rosmanna po figurki ale nie mieli …. Muszę jechać do innego

To chyba najlepsza okazja jest

Tak ja też o tym mówiłam , ubrania niszczy , wszystkie moje piżamy z czasem na brzuchu się zabarwiły na żółto i do tego mimo prania smierdziały .

A mi dali te same co byly wcześniej i jestem zawiedziona :slightly_frowning_face:

1 polubienie

Pati ja mam 3 kupniaki i papirusy :rofl: ale ogólnie jak pojdziesz do rossmana i zapytasz o nie to panie powinny Ci dac . Na tylach sa oznaczone numerkami , tak mozna sprawdzic ktora to edycja

3 polubienia

Oo dzięki w takim razie pójdę i zapytam może dostanę te właściwe :smiley:

Jeszcze też zależy która Pani :speak_no_evil::see_no_evil:

No wlansie to jest kluczowe :sweat_smile:

Moj mąż był wczoraj i mówiła mu Pani że nie mają tych figurek i żeby jutro przyjść bo mają dostawę

Update Paczka nie przyszła :smiling_face_with_tear: podałam tylko nie potrzebnie swoje dane