Tak coś czułam, że to będzie fejk. Najgorsze jest to , że tylko wyłudzają dane i nikt z tym nic nie zrobi .
Trochę się przejechałam
więc nie popełniajcie mojego błędu ![]()
To niedobrze. Ale prawda jest że wszystkie te konkursy magają podania danych na początku i grając w nie jednak te dane się podaje. Najgorzej jak te firmy mają źle zabezpieczone je i ktoś je wykładnię
Zawsze możesz do nich napisać i usunąć zgodę na przetwarzanie danych osobowych. Mi się wydaje, że ta strona była legitna, ale rok temu, potem upadła i nikt jej nie usunął ![]()
W takim razie tak zrobię ![]()
O Jezu współczuję ![]()
W sobotę byliśmy z mężem w zgorzelcu i tam w plaazie w Rossmanie podeszła do kasy mloda dziewczyna i jej mówię że corka zbiera te figurki i zostały mi ostatnio wydanr te z poprzedniej edycji a nie te prawidłowe no i dziewczyna szuka tych figurek i przynosi pyta czy to o te vhodzi ja mówię że tak i przyszła druga pyta o co chodzi i ta jej tlumaczy jaka sytuacja a ona że " ale ta pani już wybrała swoje figurki więc jak kolejne , na aplikacji już widnieje że odebrano " a ta jej tlumaczy że tak ale się pomylili i wydali nie te vo trzeba . To ta druga się na nią spojrzała i odeszla nic nie powiedziała jak by mnie obsługiwała druga kobieta to by mi ich nie wydała ![]()
O matko
moze ta druga z tycj figurek zupe gotuje
duzo zalezy od personelu , ja w jednym rossmanie nie dostaje nic , nawet wlasnie figurek . Zawsze musialam sie upominac , a naprawde tego nie lubie . W drugik za to panie daja mi cos na kazdym razem . A to maseczke , a to kolejny komplet figurek , a to miodzik czy herbatke . Mega mile panie .
To meeega duzo zalezy od sklepu i pan. Ja mam jeden ulubiony to podobnie jak u Ciebie raz ze zawsze sprawdzaja czy jest cos do wydania i pogadaja i nawet drzwi mi otwierala bo mialam fotelik.
W drugim jak chcialam figurki to pani na mnie naskoczyla, ze powinnam o tym mowic od razu bo ona nie ma obowiazku sprawdzac i z łaską je wydała.
To u mnie w mieście jak mąż mi idzie odebrać figurki to zawsze dostaje nowe i te poprzednie i te poprzednie mam zawsze podwójnie
A jaki to jest rozmiar tych skarpetek ? To są takie malutkie dla noworodka ?
Już chyba dla takiego starszaka
A to może też się zgłoszę jak są większe . Bo moja córka ma spore stopki .
Oo fajnie, ja się zapisałam ale nie dostałam ![]()
Ja pewnie gdzieś na początku ciąży się tam zapisałam
bo nie pamiętam wcale
Ale fajnie , ze jednak w końcu przyszło
a to listonosz przyniósł?
Pewnie się doczekasz, ja dostałam te skarpetki na pół roki synka z próbką mleka 2 bo dopiero wtedy mogą ją wysłać.
Taak listonosz
na spokojnie na pewno dostaniesz jak nie to się im przypomnij na E-mail
Ja też się dla skarpetek zapisałam xd