Za 69.99 znalazłam, ale mniejszą, 200x150
my mamy tą większą, aż sprawdziłam no!![]()
to już zależy kto ile ma miejsca i jaka mu odpowiada
ta mniejsza też by nam pasowała bo one są duże, ale zawsze ewentualnie można ją zarzucić żeby lekko nachodziła na ścianę ![]()
Dla mnie ta wieksza jest idealna bo jak znam zycie to corka bedzie sie na niej bawic bardziej niz jej mlodszy brat
cena ekstra bo mialam na oku np.olya ale 500zl za piankowa mate mooocno mnie zastanawia
A to nie wiedziałam, że jeszcze są bo nie widziałam
Oo ale fajnie ja kupuję produkty z czyściocha i nic takiego mi nie dali🤔 kupujemy czesto kule do kąpieli.
Ja też pytałam w sklepie o to, ale nie dostałam ![]()
Ja właśnie zamówiłam w tej cenie ale moja jest 180*120 ![]()
macie rację, że kiedyś próbek było więcej, z bebiko pamiętam, że dostałam rmoforek z pestek wiśni, teraz dają już tylko próbkę mleka.
i to te probko są totalnie nez sensu bo conajmniej 2tyg trzeba stosowac dane mleko by zobaczyc jak zareaguja jelita czy zaakceptuja czy nie
ale czasami zdecydowanie za malo sie k tym mowi i same szpitale po porodzie jak maja nawet 2 różne to podaja na zmiane to co jest na stanie🤦
Jest mata, jest jakiś chyba baby gym, ktoś tu jest bardzo gotowy na przyjście na świat wyjątkowego członka rodziny ![]()
![]()
tak jest
mata jest, baby gym rozstawiony, jeszcze tylko ubranka trza poprać i się spakować na all inclusive w szpitalu, ale coś weny do tego mi brakuje
aa i no i jeszcze czekamy dwa tyg i odbieramy fotelik i furkę ![]()
![]()
Zazdroszczę już tyle razy próbowałam i nigdy nic
Do bebico dodają bransoletki z misiem w tym roku a w tamtym były bransoletki z serduszkiem . Dostawałam i w tamtym i w tym z racji rejestracji dzieciaków rok po roku ![]()
Oo to super, że udało ci się dwa razy ![]()
O fajna sprawa muszę zerknąć
Ja miałam paczkę od Dady, niebieskie pudełko
Czasem dostawałam też próbki w aptece przy zakupach w DOZ
Najmilej byłam zaskoczona przy zakupach w @CanpolBabies_Redakcja na oficjalnej stronie - do zakupu laktatora i lanoliny dostałam fajną butelkę, dwa smoczki, próbkę wkładek laktacyjnych- to była miła niespodzianka i zachęciła do kolejnych zakupów a smoczek sprawdził się tak fajnie że zamówiłam jeszcze inne z tej firmy.
To jak wy to robicie?
Coś trzeba kliknąć w aplikacji?
@Mika1 jeżeli pytasz o rossman bo widzialam w tym temacie taka odp
to musisz miec do programu rossne zgloszone dziecko lub ciaze i emaile sie dostaje
No ja mam założone konto na Rossnę i jestem zapisana do newslettera, bo mam to zaznaczone w aplikacji, ale żadnych maili ani nagród nie dostaję.
@Mika1 na poczatku rejestracji ciąży przychodzila oliwka email
a okolo 34tc email odnośnie odebrania pieluszek za grosz
ogolnie co jakis czas np gumowe zabawki do kapieli ale to trzeba emaile uważnie sprawdzać bo czesto wpadaja w spam
i w powiadomieniach na aplikacji ostatnip widzę ze tez zdarza sie info o odbiorze czegoś