Próbki dla maluszka

Za 69.99 znalazłam, ale mniejszą, 200x150

my mamy tą większą, aż sprawdziłam no!:sweat_smile:

to już zależy kto ile ma miejsca i jaka mu odpowiada :grinning: ta mniejsza też by nam pasowała bo one są duże, ale zawsze ewentualnie można ją zarzucić żeby lekko nachodziła na ścianę :grinning:

1 polubienie

Dla mnie ta wieksza jest idealna bo jak znam zycie to corka bedzie sie na niej bawic bardziej niz jej mlodszy brat :joy: cena ekstra bo mialam na oku np.olya ale 500zl za piankowa mate mooocno mnie zastanawia

A to nie wiedziałam, że jeszcze są bo nie widziałam

Oo ale fajnie ja kupuję produkty z czyściocha i nic takiego mi nie dali🤔 kupujemy czesto kule do kąpieli.

Ja też pytałam w sklepie o to, ale nie dostałam :sweat_smile:

Ja właśnie zamówiłam w tej cenie ale moja jest 180*120 :blush:

macie rację, że kiedyś próbek było więcej, z bebiko pamiętam, że dostałam rmoforek z pestek wiśni, teraz dają już tylko próbkę mleka.

i to te probko są totalnie nez sensu bo conajmniej 2tyg trzeba stosowac dane mleko by zobaczyc jak zareaguja jelita czy zaakceptuja czy nie
ale czasami zdecydowanie za malo sie k tym mowi i same szpitale po porodzie jak maja nawet 2 różne to podaja na zmiane to co jest na stanie🤦

1 polubienie

Jest mata, jest jakiś chyba baby gym, ktoś tu jest bardzo gotowy na przyjście na świat wyjątkowego członka rodziny :grin:

2 polubienia

:speak_no_evil::speak_no_evil: tak jest :saluting_face: mata jest, baby gym rozstawiony, jeszcze tylko ubranka trza poprać i się spakować na all inclusive w szpitalu, ale coś weny do tego mi brakuje :sweat_smile: aa i no i jeszcze czekamy dwa tyg i odbieramy fotelik i furkę :pray::face_holding_back_tears:

1 polubienie

Zazdroszczę już tyle razy próbowałam i nigdy nic

Do bebico dodają bransoletki z misiem w tym roku a w tamtym były bransoletki z serduszkiem . Dostawałam i w tamtym i w tym z racji rejestracji dzieciaków rok po roku :blush:

2 polubienia

Oo to super, że udało ci się dwa razy :slight_smile:

O fajna sprawa muszę zerknąć

Ja miałam paczkę od Dady, niebieskie pudełko
Czasem dostawałam też próbki w aptece przy zakupach w DOZ
Najmilej byłam zaskoczona przy zakupach w @CanpolBabies_Redakcja na oficjalnej stronie - do zakupu laktatora i lanoliny dostałam fajną butelkę, dwa smoczki, próbkę wkładek laktacyjnych- to była miła niespodzianka i zachęciła do kolejnych zakupów a smoczek sprawdził się tak fajnie że zamówiłam jeszcze inne z tej firmy.

3 polubienia

To jak wy to robicie? :sweat_smile: Coś trzeba kliknąć w aplikacji?

@Mika1 jeżeli pytasz o rossman bo widzialam w tym temacie taka odp
to musisz miec do programu rossne zgloszone dziecko lub ciaze i emaile sie dostaje

No ja mam założone konto na Rossnę i jestem zapisana do newslettera, bo mam to zaznaczone w aplikacji, ale żadnych maili ani nagród nie dostaję.

@Mika1 na poczatku rejestracji ciąży przychodzila oliwka email
a okolo 34tc email odnośnie odebrania pieluszek za grosz
ogolnie co jakis czas np gumowe zabawki do kapieli ale to trzeba emaile uważnie sprawdzać bo czesto wpadaja w spam
i w powiadomieniach na aplikacji ostatnip widzę ze tez zdarza sie info o odbiorze czegoś