No własnie ja ostatnio tylko maila dostaje a w powiadomieniach nic a nic
ale Pani zeskanowala
Karte, nawet maila nie chciala i wydala mi pieluszki
fajna zgrabna paczuszka, bedzie do wypadu w szpitalu
Ja właśnie też mam z tym problem i też tego nie dostaje. Przy pampersach pisałam do pomocy, ale żadnej odpowiedzi, a teraz już mi się nie chce. Gra nie warta świeczki, szkoda mi na to czasu
o widzisz to może kazdemu działa jka chce bo ja po nacisnieniu na te powiadomienia dzwoneczek mam
zreszta oni wogole też roznie z tym wszystkim robia bo w poprzedniej coazy jak i teraz odbieraliśmy i mielismy taka stamdardowo małą paczuszke
a od kilku osób wiem ze dodaja jeszcze jakieś gratisy typu ksiazeczki probki itd wiec chyba tez zalezy od danego obiektu i obslugi
Mi sie wydaje, ze zalezy id obiektu ale tez od osoby ktora akurat jwst na stanowisku kasjera. Niektore Panie zasypuja mnie dodatkami, cos milego dla syna gdy jest obok mmie a niektore to takie za kare ze musialy podjedc do kasy i wydac cos ![]()
A to ja jeszcze nigdy nic nie dostałam, nie wiem od czego to zależy. A koleżanka która tam nie pracuje raz mi dała pełno różnych gratisów, bo dostała od koleżanki która tam pracuje
A może jest to tak ze wlasnie nie sa rozliczane z tego i zabieraja co lepsze dla siebie ![]()
to ja w jednym obiekcie przez 5 lat kupowania dostalam 2x krowki /pierniczki i dwa razy breloczki czysciochy
ale to prawda zalezy kto jest bo niektórzy az maja problem jak musza kasowax czy ktos cos zapyta
mnie ostatnio poirytowalo ze do zamowienia mialy dostac gratis i mie było woec ktoras musiala sobie zabrac bo nowa ekipa tam jest
Nooo u mnie jest raka kochana Pani w rossmannie, że wypytuje o zdrowie, mowi o promocjach dla
Maluszkow, informuje ze np dostame takiego maila z thm i z tym i zeby przyjsc koniecznie odebrac. Taka mega kochana 🩷
Co rossman to inne zasady, niektórzy dostają dużo prezentów a ani nic. Aby dostać upominki przy zakupach kasjerka musi zaznaczyć u siebie opcję “mój klient”.
Też mi się tak wydaje i wtedy rozdają koleżankom , szkoda …
Ja jeszcze ani razu nic nie dostałam
a często chodzę do Rossmanna
no ale trudno ![]()
Widocznie Panie nas nie lubią, ja nieraz sobie myślę żeby się zapytać o jakieś próbki ale nie jestem taka odważna ![]()
Ja ostatnio właśnie dostałam i była jeszcze bransoletka na sznureczku z misiem ![]()
Możesz poprpsić Panią żeby Ci zaznaczyła status moj klient to cos na pewno dostaniesz, na urodziny daja świeczkę.
A tam, nie chce mi się prosić
nie są to na tyle wartościowe rabaty, czy gratisy, żeby były warte zachodu ![]()
serio ? tyle lat i ani razu swieczki🤣
ludzie to naprawde kombinuja ale to chyba tak wszędzie a pozniej gratisy probki itd sprzedają janusze biznesu ![]()
Ja teraz jeszcze sprawdziłam w aplikacji i mam zaznaczone, żeby mi maile przysyłali, a nie dostaję od nich żadnych wiadomości… Więc to może przez to nie dostaję żadnych gratisów…
Albo ewentualnie maile ci wpadają w inne skrzynki, spam, newsletter, czy coś takiego
Dla świeczki to mi też nie warto pytam się Pani ani tego robić ![]()