Próbki dla maluszka

Ja uwielbiam jednak złoto :slight_smile:

1 polubienie

Ja uwielbiałam białe złoto jednak z czasem przerzuciłam się na złote

Od zawsze fanka złota :face_with_hand_over_mouth: mama mi mówiła że mogę nosić tylko złote kolczyki bo inne mnie uczulały i tak zostało :face_with_hand_over_mouth:

Dla mnie żółte złoto jest za bardzo widoczne i takie rzucające się w oczy

Nooo ja miałam właśnie też uczulenie i ogólnie jakoś to złote złoto ma urok

ja jestem team białe złoto i nawet obrączki takie mamy :smiley: a na codzień srebro

1 polubienie

Ooooo ja jeszcze się nie przekonałam , ale bardzo mi się podoba

Może przy kolejnym wyślą ci kolejną bransoletkę :laughing:
@MamaMalychStopek a kupowałaś to srebro rodowane? Ono nie czarnieje😃

1 polubienie

Może wtedy już będzie coś innego :laughing:

1 polubienie

A ja uwielbiam żółte złoto :face_with_hand_over_mouth: ale w wersji delikatnej, czyli cieniutka bransoletka, cienki łańcuszek … :heart:

1 polubienie

No nie, nigdy tego nie sprawdzałam. Ja zazwyczaj jak kupuję to złoto białe w aparcie albo kruku

Srebro rodowane? Nie słyszałem nigdy o takim myślałam że jak srebro to srebro tylko że próbami się różni.

Ja słyszałam nazwę karnie spotkałam się z nią w sklepach rzecze mówiąc

Hahah ja znowu jestem w ciąży i zastanawiam się czy mi wyślą kolejną :laughing::sweat_smile:
@MamaMalychStopek @LawiBlue ja mam komplet ze srebra rodowanego i naprawdę wogule nie czarnieje lancuszek noszę cały czas od kilku lat kolczyki i wogule nie czarnieją :blush:

1 polubienie

Co by mieli nie wysłać prezentu powitalnego :laughing:
A propo przenotow powitalnych to dostałaś kiedyś BoboVite z łyżeczką ?

@Patrycjaw25 na pewno wyślą :smiling_face: a wiesz już może chłopczyk czy dziewczynka? :smiling_face:

O widzisz dobrze wiedzieć

Ale to jest na nim napisane coś że to takie srebro ?

Ohoho gratulacje , chyba sama się zapiszę na te bobovite

Nie wysłali mi bez łyżeczki ponoć się wtedy skończyły…tak pisały na fanpqge na Facebooku…odpisywali w komentarzach mamom co żalili się że nie dostali łyżeczki.
@Mamamalwi tak dziś byłam u ginekologa na wizycie i będzie znów chłopak :smile: a byłam w ręcz przekonana że dziewczynka będzie :laughing:
@MamaMalychStopek na samej biżuterii nic nie ma oznaczenia ale u jubilera taką informację dostaliśmy .

3 polubienia