Próbki dla maluszka

Szkoooda , bo tak czekam i czekam na tą paczkę :laughing::laughing:

@Patrycjaw25 czasami przeczucia są złudne :face_with_hand_over_mouth::stuck_out_tongue_winking_eye: czyli będziesz miała cała wyprawkę tak naprawdę gotowa, bo jednak łatwiej dla chłopca po chłopcu :heart:

1 polubienie

A oki. Ja z tą nazwą się spotkałam już kiedyś w sumie

Ja łyżeczkę dostałam od położnej ale chyba z innnej firmy muszę zerknąć i jak sobie przypomnę to dam znać :smiley: Ale obstawiam że to akurat u nas współpracują z ośrodkiem może zdrowia że ona dała czy coś

J też dostałam od położnej z Hipp na próbę taką plastikową białą i nią właśnie daje witaminę D

Oooo to to ! Ja dawałam końcówkę biogaie która nie chciała wyjść z opakowania

Od położnej dostałam tylko próbkę tabletek dla mam karmiących :laughing:

Dobre i to bo ja nic nie dostałam . A łyżeczkę kiedyś dostałam nie pamiętam z czego to była ale jest rozowa

Ja jeszcze te próbki tabletek na lepszy przepływ w
piersiach mleka dalej mam i nie zużyłam. Kupiła teraz jedno opakowanie jak mnie coś piersi bolały ale przeszło i całe opakowanie stoi

A co to za tabletki ?

Podasz nazwę bo o tabletkach nie słyszałam

No jasne że oddam. Mi polecała te i te

Wlansie się zastanawiam nad ich zakupem :face_with_peeking_eye: żeby może w razie co mieć w domu . Bo podobno przy zapaleniu piersi te czerwone i ibuprom pomagają

Tak wyprawka po synku jest ale i tak kusi kupić coś nowego😍

No to prawda. Gorzej albo nie jak jest inna płeć to ubranka w większości i tak trzeba kupić inne :smiling_face_with_three_hearts:

Zależy jakie się kupuje. Bo np moja znajoma jest teraz w ciąży i nie chcą znać płci. Kupuję wszystko w beżach i szarościach żeby było neutralne. No nie mój styl no ale co. Moim zdaniem dzieci powinny mieć coś z koloru bo to są dzieci :grin:

1 polubienie

I chce się dowiedzieć dopiero przy porodzie ? Ale to musi być wtedy ekscytujące :heart_eyes:

Tak dopiero przy porodzie. Wchodząc na USG mówi za każdym razem ze nie chce znać płci żeby się lekarz nie wygadał :grin:

1 polubienie

A w życiu bym tyle czasu nie wytrzymała :smiley: ja to niecierpliwa jestem fest. Cieszę się że na pierwszych prenatalnych już mi powiedzieli jak zapytała to od razu powiedziałam ze chce wiedzieć :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Ja też bym nie wytrzymała w takiej niewiedzy żyjąc. Ale no oni tak chcą