Próbki dla maluszka

No wiem że to teraz jest to modne by nie wiedzieć. Ja chciałam wiedzieć od początku bo wolałam kupować już ubranka czy rzeczy w
Kolorze adekwatnym do płci :star_struck::smiling_face_with_three_hearts:

Mnie już bardzo ciekawość zżera :slight_smile:

U nas podobnie :grinning::grinning: od razu wiedzieć chciałam :smiley:
A też ciekawe czy zdarzają się przypadki gdzie lekarz źle wytypował plec i potem zaskoczenie, no nie słyszałam ostatnio o takich przypadkach i mnie to mooocno ciekawi :slight_smile: np pokój w różach a rodzi sie chłopak :grin:

1 polubienie

U nas na 1 powiedziała z pewnością że chłopak :smiley:

1 polubienie

My też się dowiedzieliśmy już na początku od razu :smiley: i cały czas co wizytę mówiła to samo :smiley:

1 polubienie

Ja też dawno nie słyszałam, żeby lekarz źle wytypował płeć . Ale widziałam na grupie post , w którym dziewczyna sprzedawała ubranka dla dziewczynki nowe z metkami bo lekarz właśnie im źle podał płeć . Więc chyba się zdarzają takie sytuacje .

Moja mama tak nie wiedziała aż się nie urodziliśmy :laughing: ale wcześniej to może tak bylo
Z początku też fajna taka niespodzianka przy porodzie dowiadujesz się o płci ale też jestem bardzo niecierpliwa :laughing: i też się dosiedzislam na pierwszych prenatalnych
@Redax33 chyba nawet źle wytypował płeć u Aleksandy Żuraw , na gender reveal ogłosili chłopca a później że to jednak dziewczynka będzie

1 polubienie

Nie słyszałam o przypadkach żeby źle była wytypowana płeć ale slyszalam raz ze długo nie było wiadomo czy chłopiec czy dziewczyna ze względu na ułożenie dziecka. I do ostatniej chwili było ciężko potwierdzić

Też mnie to zastanawia bo i sprzęty są dobre które przynajmniej powinny określić płeć - noo chyba że dziecko jest tak ulozone że za Chiny nie idzie się dowiedzieć :face_with_peeking_eye:

Ja słyszałam że było jedno a okazało się że są dwa bobasy :rofl: ale to czytałam o tym tylko nie ze ktoś z rodziny

Aaa p czymś takie też słyszałam ale że miało być jedno a się przy porodzie okazało że dwa ale nie wiem czy to jest możliwe. Tak samo jak wydaje mi się że to niemożliwe że ktoś może nie wiedzieć cz ejest w ciąży do końca a słyszałam o takich przypadkach

No wlansie ! W ukrytej prawdzie dziewczyna rodziła w łazience :laughing::laughing:

Jezu tam to chyba już wszędzie było xD

Nooo jak tytuł ,ukryta prawda’ no to się ukrywała w łazience :rofl::rofl::laughing: tylko szkoda że nz porodem :smirk:

No faktycznie tam to już każda możliwa historia była :laughing: ostatnio mąż włączył do śniadania i ta ich gra aktorska hit :laughing::laughing: był moment że dzwonił telefon a na telefonie nr 112 i mówi że policja dzwoni :laughing::laughing: teraz to z mężem taka nasza śmieszka

Nie wiem czy to możliwe by nie wiedzieć o ciąży. Kiedyś czytałam że dziewczyna dostała skurcze i się zdziwiła że rodzi bo kompletnie nie wiedział że jest w ciąży

Hahaha to jest totalne odmóżdżenie takie lekkie i akurat do śniadania jak mózg jeszcze śpi :rofl::rofl::rofl:
@MamaMalychStopek takie historie to zazwyczaj u nastolatek czytałam :frowning: :frowning: i to jest przykre :frowning:

Sama bym tego nie obejrzała :laughing:

Ja słyszałam też w poprzedniej firmie … bo była akcja ze nie powiedział że jest w ciąży swojemu szefowi …. To się tłumaczyła że nie wiedziała🫣

Cooooo ? No przejaja :face_with_peeking_eye: i to juz nawet nie wiem co w tej sytuacji będzie odpwiednie :frowning: czy płacz czy żart :frowning: