Rena_cz moje włosy też są wszędzie i to bardzo denerwujace. Myślę nad zakupem odkurzacza z turbo szczotką
Natinka, u rodziców jest odkurzacz z taką szczotką i powiem Ci, że potem wyciągnąc z niej długie włosy to koszmar. Już wolę swój zwykły i co pokój, albo i cześciej zbieram włosy z wałka i wywalam do kosza.
Mi jak lecialy wlosy to czesto odkurzacz czyscilam.
Aktualnie włosy wylaza mi strasznie, podejrzewam ze kwestia progesteronu który dostaje na podtrzymanie, wiec odkurzacz chodzi codziennie...
Ewę mi w ciąży włosy nie wypadały wcale , za po ciąży strasznie , teraz już mniej ale mimo wszystko trochę ich jest nawet codzienne odkurzanie nie jest w stanie pozbyć się leżących włosów , a mam na dodatek dość długie .
mi po pierwszej ciąży też strasznie wypadały, dlatego boje się co to będzie skoro jeszcze przed porodem taka masakra
Mi po 1 ciąży strasznie leciały, teraz zostało bez zmian, ani nie jest gorzej ani lepiej
Czyli jest jakaś nadzieja
U mnie narazie sytuacja jest stabilna. Czyli tak jak było tak jest. Może się nic nie zmieni na gorsze
Mi po ciazy z włosów kręconych zrobiły się włosy proste
W tym tez coś jest, bo faktycznie przed pierwsza ciaza włosy bardziej mi się kręciły, a potem jakoś się to ugladzilo ... myślałam ze to efekt utraty sporej ilości włosów
a mi po ciązy leciały włosy garściami...teraz juz nie tak dużo ale jednak.
Jullia ale szok,nie wiedziaam że takie coś sie może stac po ciąży.i teraz masz już proste???
Doniwe tak to możliwe sprawka hormonów mogą zmienić pewne zależności. No ale coz włosy np moga stać się cięższe i prostują się. Bądź odwrotnie.
To tak jak z rozmiarem buta może się zmienić. Mi urosla stopa i tak została :D
Aiisa, poważnie z tymi stopami? Moze rozmiarówka butów się zmieniła? Bo w sumie ja zawsze nosiłam 36 a ostatni rok kupuje 37 bo jednak wiekszość 36 jest za mała... ale chyba mi stopy nie urosły... ;)
Dużo dziewczyn tu na forum już pisało że im rozmiar urósł o rozmiar większy albo nawet dwa
omg... lubie swoje stopy w takim rozmiarze, lubie wszystkie swoje buty, nawet nie chce mysleć ze stopa moze urosnąć, choc jesli w pierwszej ciaży tego nei zauważyłam to mam nadzieje ze i tym razem mnie to nie bedzie dotyczyło
Ewe mnie to nie dotknęło. Też byłam w szoku jsk dxiewcxyny tu pisały bo wcześniej nie miałam pojęcia że nawet stopa może urosnac w ciazy hehe
jak widać wszystko w tym "magicznym" stanie jest mozliwe ;)
Kurcze, ja też nie wiedziałam że rozmiar się może zmienić. Myślałam że to kwestia opuchniętych stop że się np kobiety nie mieściły w dotychczasowe buty
Kurcze z tym to się jeszcze nie spotkałam ze zmieniły się włosy po ciazy z kręconych na proste szok
Ja w trakcie 1 ciazy mialam piękne i zadbane włosy, nie wypadały mi, a po ciazy to leciały mi strasznie, jak myłam pod prysznicem to poprostu spływały do odpływu nawet pod naciskiem tylko wody, gdzieniegdzie mialam łyse placki, musiałam używać różnych specyfików nawet na receptę. Teraz w 2 ciazy nie wypadają mi a strasznie się kruszą tam gdzie był rozjaśniacz nakładany. Zapobiegawczo stosuje szamponów tylko fryzjerskich i odżywek a przed każdym prostowaniem termoochrony. Stosuje od początku ciazy i powiem Wam ze efekty są i to znaczne dlatego nie kupię juz żadnego szamponu w drogerii. Po tych fryzjerskich nawet nie przetłuszczają mi się wlosy tak jak wcześniej, myje teraz raz na 4 albo 5 dni a wcześniej co 2dzien.