Profil na mediach społecznościowych

Dziewczyny :heart:
Nie znalazłam takiego wątku.

Jestem ogromnie ciekawa czy prowadzicie swoje profile na social mediach- czy to instagram, facebook, tiktok i dzielicie się tam swoją twórczością?

Tworzycie rękodzieło, piszecie, fotografujecie, malujecie, a może pokazujecie swoje życie i codzienny lifestyle ?

Jeśli macie ochotę podzielić sie swoimi profilami z chęcią zajrzę i poznam Was nie tylko z wpisów na forum.

Zacznę od siebie :slight_smile: mnie życie młodej mamy zainspirowało do pokazania kawałka życia mamy po raz pierwszy i tak powstał raczkujący profil na instagramie “instamamaidziecko” na którym chce zapisać kilka fajnych momentów z macierzyństwa :slight_smile:

https://www.instagram.com/instamamaidziecko?igsh=NnY2dmhmdGcwc3k=

Chętnie odwiedzę Wasze profile :slight_smile: Kilka z Was rzuciło mi się w oczy przy okazji jakiś konkursów bo macie takie same niki jak na forum :slight_smile:

5 polubień

Ja mam i FB i Instagram ale nie nagrywam nic szczególnego po prostu mam :smiling_face: jeśli dobry profil znalazłam na Instagramie to cię zaobserwowałam :grin:

1 polubienie

Kiedys znalazlam sobie taka pasje … ale dosc dlugo nic tam nie wrzucalam . W kazdym razie chcialabym do tego wrocic . Chodzi o fotografie zwierzeca (chodz i sluby sie zdarzaly :see_no_evil::sweat_smile:)
Jestem samoukiem .
Tutaj wstawiam link jakbys chciala zobaczyc

I kilka fotek jakby jesnak temat nie przekonywal Cie zeby kliknac w link :sweat_smile:

8 polubień

Mam fb Instagram , mało się dzielę swoim życiem raczej jakieś piękne widoki itp

1 polubienie

Ale piękne zdjęcia! Super :star_struck:
Ja nic nie wstawiam na insta

3 polubienia

Przepiękne zdjęcia! :star_struck::star_struck: :heart_eyes:

Ja mam tylko FB, ale nie prowadzę na nim w ogóle nic na bieżąco :blush:

Ja profil na IG od 13 lat ta sama nazwa z którą jakoś się nie nie mogę rozstać, a chciałam zmienić coś żeby profil szedł w kierunku momlife :sweat_smile: ale nie umiem gadać do telefonu, tworzyć rolek itd. Zdjęcia też mam raczej rodzinne niż takie z kontentem.
3 lata temu próbowałam z kontem na którym dodawałam makramy, ale nic z tego nie wyszło :see_no_evil: nie umiem tu wkleić linku @przygodowy_splot
@asiam1 piękne zdjęcia robisz :heart_eyes:

2 polubienia

Piękne zdjecia :heart:
@MamiNadi92 chyba dobrze trafiłaś, dziekuję :heart:

1 polubienie

Ja poza swoim prywatnym mam profil o swoim psie taki lifestylowy z poradami odnośnie psów, psich sportów bo jestem po kursach trenera psów, trenera aktywności węchowych, opiekuna zwierząt domowych i asystenta lekarza weterynarii :slight_smile: więc zapraszam wszystkich psiolubow do @animalistka na Ig :dog2::heart:

4 polubienia

Mam swoją nieskoromną społeczność :slight_smile: wstawiam moje myśli, a czasem czerpię z internetu:)

1 polubienie

Co za psiak :heart_eyes: takiego bym chciała :heart_eyes:
@magdap_96 ja też dałam obs :slight_smile: mamy takie same inicjały :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Oooc weszlam i nawet sporo moich znajomych obserwuje :smiling_face::grin: dołączyłam do grona :star_struck:

1 polubienie

@MamiNadi92 moich sporo znajomych też obserwuje :star_struck: również dołączam

2 polubienia

@asiam1 musze się do Ciebie kiedyś zgłosić ze swoją gromadą :grin: piękne zdjęcia :slight_smile:

1 polubienie

U mnie profile na FB i IG umarły śmiercią naturalną :smiley: Nic dawno nie wrzucałam ani nie aktualizowałam profili.
Niestety nie mam żadnej pasji ani smykałki do bycia influ :sweat_smile:
@asiam1 naprawdę cudne zdjęcia! :heart_eyes:

2 polubienia

Ja nie prowadzę , ale chętnie podejrzę twoje :smiling_face:

Ja mam i IG i FB ale to profile takie zwyczajne:) nigdy nie nakręcislam żadnej rolki itp. Tylko po parę zdjęć
.
Niestety pod koniex 2024 straciłam wcześniejsze konta. Jakos wirus albo wlam na konto bo bylo dużo dziwnych logiwań (maz to sprswdzal). Takze teraz jestem bardziej ostrożna).

Link mi nie dziala @magdap_96 bo chcialam wejść nanto Twoje konto :slight_smile:

https://www.instagram.com/instamamaidziecko?igsh=NnY2dmhmdGcwc3k=

Jak nie zadziała to nazywam się instamamaidziecko :heart:

@Mamaprzygod :heart: o no proszę :grin:

Ja nie korzystam z mediów społecznościowych. Ig nie mam Facebooka mam ale on umarł śmiercią naturalną hihi.

2 polubienia

Na prywatnych za dużo nie pokazuje ale mam tt i insta:
@Nie_tylko_slub i @nie.tylko.dziecko. bez pokazywania twarzy. Pracuję w Social Mediach i już prywatnie oszczędzam pokazywanie siebie. :heart: