Profil na mediach społecznościowych

To mój owczarek australijski :heart::face_holding_back_tears: cudny psiak ale wymagający mega :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Ja mam swój prywatny profil na insta i drugi gdzie pisze opinię o testowanych produktach ale ostatnio ciężko mi tam prowadzić profil przez ograniczony czas na wstawianie postów i rolek ale jak syn trochę podrośnie zamierzam powrócić do jego dalszego aktywnego prowadzenia :smiling_face_with_three_hearts:

Ja gdybym tak potrafiła robić ładniejsze zdjęcia też bym coś prowadziła :grinning: a tak to mój też umiera śmiercią naturalną :smiley::smiley::smiley:

A jakie programy używacie do przerabiania zdjęć? I do nagrywania rolek? Bo jak widzę niektórzy wstawiają takie ładne a ja właśnie też nie wstawiam nic bo moje zdjęcia i filmiki tak ładnie nie wychodzą :confused:

Oooo Teraz akurat żałuję że nie ma ig hihi. Zwierzolub jestem a najbardziej to psiolub hihi

Witaj w klubie :rofl:

2 polubienia

Pieski najlepsze 4 ever :rofl::face_with_peeking_eye::dog2::dog2:

1 polubienie

Hahahahhahaha dokładnie !

1 polubienie

Ja uzywam niezmiennie lightroom do obrobki zdjec

A to z darmowej czy płatnej wersji?

Trzymak kciuki za powrót :smiling_face:
@Mama.kacperka ja też nie uważam, że są jakieś super ale może się nauczę :see_no_evil:
@Magdallenka0897 też szukam jakiegoś super programu bo jak widze niektore instagramy :heart:

Ja się zastanawiam , jak można z kilku filmików utworzyć jeden (wybierać sobie najciekawsze rzeczy co się chce mieć tyko na filmiku)

Z platnego . Nie wiem czy jest darmowy

Mi się podobają :two_hearts: ja też nie jestem systematyczna. Mam chwilowy zapał , a potem tak jak szybko zaczynam tak szybko kończę . Świat instagrama nie jest dla mnie :rofl:

1 polubienie

Haha ja też mam chęci ale tego xzasj mi brak , jak by moje dzieci pięknie i spokojnie spały sobie to ja bym mogła coś pokombinować z filmikami bo lubię coś tworzyć tglko jak ja usiądę to albo jedno sie przebudzi to idę uśpię to zaraz drugie zacznie się wiercić zaraz płacze a idź pan…:rofl: to takie odrywanie mnie zaraz irytuje że nie mogę spokojnie skończyć , to wolę nie zaczynać :rofl:

Tak mam to samo :rofl: ja podziwiam osoby które pracują mają dzieci prowadzą instagrama i tak wszystko ogarniają :rofl::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: zależy to pewnie też od dobrej organizacji, ale u mnie z tym słabo

1 polubienie

Ja powiem szczerze czasami wolę tez poszperać sobie poprostu na necie wieczorami, lepiej mi się oderwać z szperania po vintedzie niż w teakcie tworzenia filmiku :rofl:

A jak to cenowo wychodzi miesięcznie ? Mi pobiera za kalendarzyk miesiączkowy 15 zł co miesiąc i nie mogę tego anulować :confused:

Ja wszystkie subskrypcje mam z osobnego konta na właśnie takie przypadki :smiley: na tym koncie zazwyczaj nie mam kasy i jak dostaje powiadomienie że nie udało się pobrać kwoty za jakąś subskrypcję to od razu uzupełniam kasę z drugiego konta. Miałam kiedyś problem z Disney- anulowałam subskrypcję a i tak pobrało mi za kolejny miesiąc.

Juz spiesze z pomoca , wchodzisz w sklep play , pozniej w swoje konto , w prawym gornym rogu

Tam masz cos takiego

, a jak w to wejsziesz , bedziesz miala “subskrypcje” , klikasz w kalendarzyk i jest “anuluj subskrypcje”
Jesli chodzi o lightroom to mnie wychodzi okolo 15 euro czyli jakies 65 zlotych

2 polubienia

Bardzo dziękuję :heart: w końcu udało się wyłączyć

2 polubienia