Profil na mediach społecznościowych

Nie ma za co Madziu , ciesze sie , ze moglam pomoc :heart:

1 polubienie

Cześć Mamy! Słuchajcie, zaczęłam spisywać moją historię ‘Roll’ i ogólnie nasze przygody z małą Oliwką na Instagramie. Dopiero zaczynam tworzyć coś swojego i bardzo zależy mi na grupie fajnych, świadomych mam. Jeśli macie ochotę wymienić się doświadczeniami o 4. miesiącu życia malucha i nie tylko albo pogadać o tym, co warto kupić, a co jest stratą kasy, wpadnijcie do mnie na ewell_llina. Razem raźniej!

Mam 4 miesięczną córcię instagrama nie prowadzę ale chętnie zajrzę do ciebie :smiling_face:

1 polubienie

Zapraszam do obserwacji dopiero zaczynam:)

Czytam w bio, że masz dwie córki jest spora między nimi różnica jak dwunastolatka odnalazła się w tym bobasowym świecie i jest chętna czy niekoniecznie.

Ja pamiętam że jak byłam rok starsza od twojej dowiedziałam się że moja mama może być w ciąży to oj byłam wredna

Zaobserwowałam :slight_smile: zapraszam też do siebie, też mam 4 miesięczniaka na pokładzie
Instamamaidziecko

1 polubienie

Nie mogę coś znaleźć tego profilu :pensive:

2 polubienia

Zaobserwuj moj profil chetnie nakręcę o tym rolke :slight_smile:

Super temat mi dalas ! Wlasnie potrzebuje takich osób. To będzie ciekawy material. - dziękuję :heart:

1 polubienie

O jak fajnie dziewczyny :slight_smile: mega mi się to podoba :slight_smile: jak sobie nawzajem ludzie pomagają

1 polubienie

Mam, znalazłam :smiling_face: obserwuje :smiling_face:

1 polubienie

Szczerze mówiąc własnego doświadczenia, bo ja już nie chciałam być siostrą z tak dużą różnicą.

Za to między moimi jest prawie 5 lat i starsza piszczy na punkcie młodszej

Hej dobre i kochane kobietki ! :] zapraszam was do obserwacji mojego profilu na IG brakuje mi 249 osob do pierwszego 1000. Będę wdzięczna za pomoc i obserwacje . Nie pożałujecie. Mam dużo pomysłów na fajne rolki i często mówię na story :slightly_smiling_face: z gory dziekuje :heart:

https://www.instagram.com/ewell_llina?igsh=MXNpcHduamc3dTRvag==

2 polubienia

Już się obserwujemy :stuck_out_tongue:

Stworzyłam nowe konto zachęcam
Do obserwacji - pomóżcie się rozkręcić :pray::pray::heart_eyes::heart::face_holding_back_tears:
https://www.instagram.com/psio.ludzka.mama?igsh=MWMxY3R0bHk4NWtxYw%3D%3D&utm_source=qr

Psio.ludzka.mama

1 polubienie

Też myślałam żeby założyć profil psiodziecięcy, bo jednak jak biorę udział w jakiś konkursach (a póki co nie udaje się wygrać :see_no_evil:) to nie chce spamować znajomych ciągłym wrzucaniem relacji z konkursami. Zaobserwowane i czekam na jakieś materiały pieskowe :smiley:

1 polubienie

Zaobserwowane :heart:
Powodzenia w rozkrecaniu konta

1 polubienie

@Ewelina_lina @Kasiunia1034 zaobserwowane :grin:
Zachęcam do odwiedzenia się :smiling_face_with_three_hearts: Instagram

1 polubienie

Super pomysł :slight_smile: na pewno innowacyjny :slight_smile:

Super profil :blush: ładne zdjęcia :blush: