Profil na mediach społecznościowych

Dziękuję :smiling_face_with_three_hearts: tylko czasu mi brakuje ale muszę sie po świętach wziąć za siebie :smiling_face_with_three_hearts:

@magdap_96 ja nie mam nic takiego ale raczej nie jestem osobą co siedzi w social media :upside_down_face:

Natomiast weszłam na chwilę na twój profil i piękne zdjęcia umieściłaś :smiling_face: sama robisz ?

W jaki programie przerabiasz zdjęcia ? :smiling_face:

Tak sama robię :blush: dziękuję :smiling_face_with_three_hearts:
@Magdallenka0897 tylko tyle co na instagramie trochę jasność zmieniam tak to nie przerabiam :grin:

1 polubienie

Super postaram się wszystko zaobserwować :slight_smile:

1 polubienie

Ale ładnie Ci to wychodzi :smiling_face_with_three_hearts:

No to bardzo fajne i takie ostre są ….

@magdap_96 podpinam się pod komplementy co do jakości zdjęć :smiling_face: masz zmysł oprócz tego. A jakim telefonem wykonujesz zdjęcia ?
Przez święta moja siostra i szwagierka robiła nam zdjęcia iphonami i po prostu mamy takie pamiątki że zaraz będę wywoływać :star_struck: tak mnie kusi telefon z dobry aparatem ale nie wiem czy jest android dorównujący chociaż w 80% jakości iPhona . I za 50% ceny :sweat_smile:

No ja mam iPhona o tobie piękne zdjęcia o można też ładnie je obrabiać w telefonie. No i nie tylko tylnią ale tą przednia kamera wymiata

1 polubienie

A którego iphona masz ? :slight_smile:

Też mnie to zaciekawiło , bo mój to mam wrażenie że słabo robi zdjęcia :see_no_evil: mój szwagier s25 ultra to zrobił mega ładne zdjęcia i fajnie że masz sztuczną inteligencję i można usunąć różne elementy ze zdjęcia

Ja ma teraz 15. Ja tak średnio co 2 lata wymieniam na nowy a stary sprzedaje jeszcze jak coś jest warty :grin: ja od zawsze używam iPhona o ze zdjęć jestem mega zadowolona.
Mój mąż z kolei używa galaxy i też zdjęcia so fajne

To ja mam jeden model niżej i się zastanawiam czy kupić teraz nowego czy poczekać do września :smiley: a masz już w swoim sztuczna inteligencję że możesz usuwać elementy na zdjęciach?

Dziekuje bardzo :smiling_face_with_three_hearts: mam Iphona 17 Pro Max i jeśli chodzi o jakość to w dużej mierze zasługa tego sprzętu.

1 polubienie

Szczerze to nie mam pojęcia bo aż tak się nie bawię tym telefonem. Głównie używam do przycinania i dodaje filtry. Ale sądzę że ta sztuczna
inteligencja jest zaszyta w oprogramowaniu a te mam najnowsze bo ostatnio była jakaś aktualizacja

A możesz usuwać elementy różne na zdjęciu? Bo ostatnio ktoś mi mówił , że na iPhone tego jeszcze nie ma i nie wiem teraz czy czekać jeszcze bo zależy mi na tym

Wiesz ja jeszcze go nie rozszyfrowałam do końca ale wydaje mi się, że to jest tylko na samsungach galaxy tych najnowszych.

@Magdallenka0897 @magdap_96 - tak, nowe iphony mają tę funkcję :wink: ja mam iphona 17, robi zdjęcia petarda :wink: zarówno przednia jak i tylnia. To samo filmiki, mój poprzedni 14 miał z przodu średnią kamerę, teraz ta 17 jest świetna!

Funkcja usuwania elementów jak dla mnie działa przeciętnie, no ale jest. Wrzucam porównanie - usunęłam czerwone jajko

1 polubienie

To super wiedzieć :grin: ja to sie uczę iphona bo dopiero teraz przesiadłam się z samsunga na iphona :see_no_evil:

Ja przesiadłam się na iPhone’a 3 lata temu z Samsunga. Kupiłam 14pro i jestem mega zadowolona ze zdjęć, to jakie robi są wystarczające dla mnie. W samsungu denerwowało mnie że trochę zniekształcał twarz