O to zdecydowanie masz dobre narzędzie do pracy
moja siostra na 15 pro max i dalej robi super zdjęcia, szwagierka zwykłą 17 i nie wiem czy jest dużo lepsza. Chat podpowiada mi tańszy zamiennik iPhona w kwestii fotografi google Pixel 9 albo 10 . Moja teściowa ma 8 faktycznie robi spoko zdjęcia to te wyższe modele będą moze lepsze. To co zauważyłam w iphonach to szybka migawka która dobrze łapie kadr i nie rozmazuje, bo u mnie zdjęcia dzieci są w 99% rozmazane ![]()
Cześć ![]()
Ja prowadze ista i fb z moimi bliźniakami.
Staram się coś wrzucać i pokazywać że życie z bliźniakami nie jest AŻ tak ciężkie jak wszyscy myślą ![]()
Jest czas na ciepłą kawę i książkę ![]()
Ostatnio ciągle słyszałam komentarze typu:
Pewnie nie sypiasz w ogóle w nocy
Zapomniałaś smak ciepłej kawy
A w ogóle ogarniasz?
I chyba skleję jakąś rolkę na ten temat, bo za często gryzę się w język aby czegoś nie odpowiedzieć ![]()
Zapraszam do mnie
jagodoweloveee
Mój szef od kilku lat kupuje Pixela i jest zadowolony z tego telefonu ![]()
@Magdallenka0897 z tego co wyczytałam to ta funkcja działa od 15 PRo i w 16 i 17
Tak zdecydowanie zdjecia robi ekspresowo więc fajne kadry można złapać zwłaszcza przy maluchu
super tez doświetla zdjecia w nocy albo w ciemnym pomieszczeniu. Ostatnio robiłam zdjecie zorzy to na żywo już prawie jej nie było widać a na zdjeciach cudo ![]()
Ooo dziękuję bardzo za informację, tylko dlatego chciałam zmienić na lepszy model żeby właśnie można było edytować
a jaki masz kolor ? @Mamuska357 to czas na nowy telefon
a tym bardziej wkurza mnie ta ładowarka , że tylko ja mam inną końcówkę ![]()
![]()
To już w moim telefonie jest już na USB C ![]()
Ja mam srebrny i wydaje mi sie, że uniwersalny jest bo większość etui fajnie wygląda.
Hej, ja mam profile społecznościowe ale szczerze mówiąc to wrzucam tak raz na ruski rok jakieś zdjęcia rodzinne.
Fioletowy ![]()
zawsze wybieram w takich kolorach pastelowych ![]()
O Jagoda lecę do Ciebie po mój ulubiony bliźniakowy kontent ![]()
Z resztą każda z Was zaobserwowałam ![]()
Co do telefonu to wczoraj tak mówiłam mężowi o tym iPhonie i Pixel a on "kupię ci tego iPhona jak chcesz "
a ja za co jak mamy wspólna kasę
a za rok mam 30 i stwierdził że może to będzie mój prezent albo kupi mi wycieczkę do Rumunii… (z wycieczką to żart bo na jego 30 kupiłam nam weekend w Mediolanie i stwierdził że to byl dla mnie prezent a nie dla niego i się chce odegrać) ![]()
@JagodaW zaobserwowane ![]()
Pod 2 latach iPhone jest jeszcze wartościowy i jak sprzedam mój i kupię nowy to mnie tak mniej więcej to kosztuje 1,5k więc nie jest źle
Mam poprostu profil na ig i fb, ale nic tam nie udostępniam.
No się właśnie zastanawiam który wybrać
jestem niezdecydowana
@Mamuska357 no to się zawsze coś zwróci , muszę też tak robić bo jak długo trzymam to potem aż źle się sprzedaje za grosze jak kiedyś dało się tyle kasy za niego
Też zawsze mam z tym problem ![]()
Trzeba się pobawić trochę jasnością chyba ![]()
![]()
![]()
Od zawsze uzywalam samsungow , a wlasciwie androidow . Kiedys kiedys mialam iphone , ale bardzo krotko , no i mialam tez w pracy jako drugi sluzbowy telefon , wiec nim nie robilam zdjec . Ale ostatanio zauwazaylam ,ze nawet te starsze iphony robia wedlug mnie lepsze zdjecia niz nowe samsungi
no i przepadlam . Bo pomimo mojej sporej niecheci do samego oprogramowania i przyzwyczajenia do androida to teraz nastepnym telefonem bedzie wlasnie jabluszko . Wiem , ze bede narzekac , ale dla mnie telefon ma miec 3 funckcje : ma dzwonic , miec dostep do internetu i robic ladne zdjecia
a reszta to tylko bonus
i te zdjecia mnie wlasnie przekonaly .
Ja w grudniu miałam 30 stke i dostalam od meża iphone 17 pro
ale to był prezent na 30stke, urodzenie córki, świeta i walentynki ![]()
![]()
Mnie przekonało - oprócz zdjęć, to że się nie zacina. Zawsze mam pełno aplikacji pootwieranych I zazwyczaj androidy sobie nie dawały rady z tym. iPhone mam 3 lata i ani razu mi się nie zaciął
A to ja nie mam problemow z samsungiem pod tym wzgledem a dosc duzo “obsługuje” telefonem
Ale fakt jablko zawsze dzialalo jakos plynniej