Teraz już te telefony mam wrażenie że działają tak samo. Jak się używa do standardowych funkcji i robienia zdjęć to dla mnie tylko ten aparat ma znaczenie. No i słusznie @Mamuska357 moja szwagierka kupiła iPhona dlatego bo stwierdziła że na nim mniej straci
w sumie ja mam zawsze taki telefon że to nie sprzedaje tylko daje w spadku ![]()
Mój mąż ma samsunga galaxy od zawsze a ja mam iPhona od zawsze (pierwszego iPhone miałam 3GS to był pierwszy z takim wyświetlaczem dotykowym) teraz się nim bawi moje dziecko
żeby naszych nie brał chodź to tak nie działa ![]()
Moj mąż kiedyś próbował przejść na iPhone ale wrócił bo nie mógł się przyzwyczaić. Ja z kolei nie lubię androidów jakoś też nie mogę się do tych aplikacji przyzwyczaić chodź wydaje mi się ze androidy mają ich więcej i są takie co tylko na nie sa.
Mnie iphone trochę denerwował jak był iTunes na komputer i te przegrywanie plików czy zdjęć to była masakra. Teraz jest iCloud i to już jest mega wygoda ![]()
Zdjęcia robi mega ale też oprócz tego że je robi to trzeba je przechowywać gdzieś w chmurze i też to przechowywanie jest droższe niż w przypadku androida.
@Mamaprzygod my z mężem zmieniamy co 2 lata telefony i zawsze lepiej sprzedaje się iPhone i szybciej i za większą kwotę
Ja jakoś nie mogę się przekonać do jabłka też miałam służbowy.
A już najbardziej mnie denerwuje to że nie za bardzo możesz sobie przesyłać zdjęcia z innymi użytkownikami. Oczywiście jest Messenger WhatsApp i cokolwiek ale to bardzo leci po jakości. Tak jestem w tym momencie swetry ciałem krokodylem ale ja lubię przesyłać zdjęcia z telefonu na telefon bluetoothem i wiem że to jest dobrej jakości
@Mamuska357 to ja się zatrzymałam na tym intues który był denerwujący
Oo i najlepszy prezent
nic tylko rodzic ![]()
To już go nie ma od jakiegoś czasu. Co do przesyłu to między iPhonami to zrobisz to za pomocą AirDrop a tak to jak napisałaś przez aplikacje typu WhatsApp na przykład
No właśnie ja mam wszystkie zdjęcia na Google w chmurze place 14 zł/mies bo już mi brakło miejsca w darmowym. I jak to wygląda w kwestii iPhona nie będę miała tamtych zdjęć które mam na zdjęciach Google?
Ile kosztuje ten iCloud?
Ja chyba muszę poprosić siostrę żeby mi dała na chwilę się pobawić bo jak pokazuje mi coś i chcę wyjść do menu itd to czuję się jak babcia który pierwszy raz widzi telefon ![]()
To ja za to w grudniu dostałam IPhone za urodzenie ![]()
W przypadku iPhona to masz tak
Ja wykupiłam ten do 200GB ale już muszę zrobić porządek w zdjęciach bo mam prawie 160 zajęte
Też mam wykupioną tą opcję
@ironiczniepateyczna ja też mam dostać , dlatego się zastanawiam który i nad kolorem ![]()
![]()
Ale super prezent
mi sie podoba ten pomarańczowy;)
A jak przegrywacie zdjęcia z iPhone na laptopa z Windowsem ? Ja chciałam przez kabel ale się nie udało, a z chmury za dużo czasu by mi to zajęło i chyba nawet nie dało się zaznaczyć wszystkich zdjęć
Ja odpalam na kompie iCloud (na przeglądarce) i i jak się zalogujesz to wchodzisz w
Zdjęcia (masz 1:1 to co w telefonie). Zaznaczam góry które chce ściągnąć i w górnym prawym rogu daje pobierz. One się w zipie zapisują po pobraniu. Trwa to chwila moment
A da się jakoś zaznaczyć wszystkie czy tak stopniowo ściągasz ? Ja po 3 latach chciałam wszystkie zdj zgrac i mam jakieś 15 tys zdjęć ![]()
Ja ściągam po 200 szt bo potem to długo trwa o się zacina można więcej spróbować np po 500
No właśnie, ja próbowałam więcej od razu i poległam
myślałam że to wina laptopa
Ej może zadam głupie pytanie ale da się włączyć aplikacje google zdjęcia na iphonie?![]()
To nie wina laptopa bo mój ma mega parametry i też w tym przypadku potrafi zamulać
Nie używam to nie pomogę
Teraz to mi dalas do myslenia . Ja tez mam wykupiony dysk google i teraz jakbym miala go calego przerzucić
o tym zupelnie nie pomyslalam . A mam tam nawet kopie filmu z wesela (chociaz musze usunac , bo zdecydowanie za duzo wazy a mam go tez na pendrivie i na dysku fizycznym przenosnym)