Profil na mediach społecznościowych

Tak :grinning: ściągasz apke i masz wszystkie zdjęcia Google :wink:

1 polubienie

Super dobrze wiedzieć bo szkoda by było nie mieć dostępu do tej galerii :smiling_face:

1 polubienie

Mi właśnie nie podoba się :see_no_evil: @SylwiaMK ja też to robię przez iCloud ale strasznie się zacina i bardzo długo to idzie :hear_no_evil:

Nawet nie wiem jakie sa jeszcze kolory tak szczerze :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

I mi się chyba najbardziej podoba srebrny :see_no_evil:

1 polubienie

A to zwyklych czarnych juz nie robią ? :cry:
W sumie to teraz kolor nie jest tak istotny , bo i tak wklada sie w case , no chyba ze przezroczyste to ma znaczenie :rofl:

Aaa ta blekit tez fajny :rofl::rofl::see_no_evil: ja mam samunga fioletowego i uwielbiam ten kolor :wink:

1 polubienie

To masz rację , ja mam teraz biały a nigdy nie miałam przezroczystej :rofl: także czasami nawet zapominam jaki mam kolor :rofl: @ewelka8990 no też mi się podoba ale no nie wiem , ciężki wybór :see_no_evil:

Ja mam czarnego samsunga :rofl: a gdzie kupujecie casy ? Macie cos sprawdzonego ? W sumie moj sie spisuje , ale jednak juz przydalby sie jakis nowy

Ostatniego mam z temu :rofl::rofl::rofl:

Ja zawsze kupuje na tych wyspach co są w galerii handlowej i zawsze od razu folie :grinning: aktualnie mam etui marki tech protect a no i
Folia matowa to coś co uwielbiam i polecam!:grinning:

U mnie niestety nie ma takich wysp :frowning:
Folie obowiazkowo , ale ja akurat tą sliska zawsze w media expert zakladam . Ostatnio myslalam nad ta prywatyzujacą folią

1 polubienie

Mój mąż ją ma! Jest bardzo fajna, ale niestety już nie mogę podglądać co tam przegląda i z kim i o czym gada :sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

A co to za folia ? Nie znamm :see_no_evil:

Moj brat tez wlasnie ja ma . I jak do nas przyjezdza to czasami mowi “zobacz jakie fajne” a ja jedyne co widze to czarny ekran :rofl:
Ale w sumie to fajne , bo nienawidze jak ktos mi zaglada przez ramie w telefon
@ewelka8990 to taka , ze jak patrzysz na wprost to widzisz ekran , ale od boku widzisz tylko czarny ekran

Cos takiego

O to musze sobie zobaczyć i nie jest droga z tego co widze :wink:

A to mi się też zawsze podobają jasne kolory , zawsze mam srebrny , a i tak zawsze mam etui i koloru nie widać :face_with_hand_over_mouth:

@Wesola95 mój mąż też ma :rofl::rofl::rofl:. Nawet o tym nie wiedziałam tylko na jakimś spotkaniu z znajomymi ktoś zwrócił uwagę . Tłumaczył się, że to ze względu na pracę :rofl::rofl::rofl:

To ja miałam poprzedni piękny zielony taki moro ale teraz mam grafitowy. Nie robią takiej typowej czerni ale jakieś grafity.

Ja też teraz nie patrzę tak bardzo na kolor chodź nie udziwniam bo potem chce sprzedać. Ja zawsze kupuje oryginalny case bo telefon się w nim nie rysuje. Kiedyś kupiłam jakiś nie oryginalny u mi porysował plecki a przez to telefon traci na wartości. Teraz mam taki ala zamsz ale jestem zawiedziona bo się bardzo brzydko wytarł. Wolałam te silikonowe iPhonowe

Polecam :grin: ja sie rozczarowałam, że 17 nie zrobili w kolorze złotym a 16 juz nigdzie nie można było kupić :frowning: