Mi się nie zawsze w tych orginalnuch kolory podobają , na alie jest duży wybór ![]()
Swojego czasu widzialam wszedzie reklamy mobilefox i sie zastanawialam czy ktos moze ma i czy faktycznie sa takie dobre (bo wychodzą dosc drogo) ale pozniej gdzies czytalam , ze to tez pic na wode .
Ja nawet teraz nie wiem w jakich kolorach są te telefony bo w tym roku nie kupuje to się nie interesuje ![]()
Ja też kupuję zawsze na temu i w sumie nigdy mi nic nie porysowało
Też o tym słyszałam, że te niby ich testy to są też ustawione i jak zrzucają telefon z wysokości żeby pokazać jak to etui chroni to z atrapą w środku ![]()
no i ciągle mi się wyświetla ta dziewczyna od nich która chodzi po galeri i pyta ludzi czy są mobilfox member i jak są to im daje x kwotę na zakupy
(żeby nie było też w razie co zostałam tym memberem
gdybym ja przypadkiem spotkała w galeri haha)
Wowww dziewczyny zaskoczyłyście mnie. Ja myślałam że większość tutaj z was ma instagramy mamusiowe i je pięknie prowadzi a tu czytam że dużo nie ma.
Ja swój prowadziłam kiedyś dość intensywnie ale teraz przyszła praca masę obowiązków i zwyczajnie nie ma na to czasu. Profil może nie koniecznie „estetyczny” piękny wychuchany ale MÓJ…. Z chwilami do których bardzo często uwielbiam wracać. Jest dla mnie idealna forma pamiętnika. Doceniłam go jeszcze bardziej gdy straciłam wszystkie zdjęcia z telefonu od narodzin po roczek małej.
Teraz będąc w ciąży mam zamiar wrócić do prowadzenia tego „pamietnika” no ale nie wiem jak mi to wyjdzie.
https://www.instagram.com/amelki_swiat2020?igsh=M3NrM2Z4N2VjeWlk&utm_source=qr
Ja kiedyś kupowałam w Media Expert ale teraz stwierdziłam że się totalnie nie opłaca. Zamawiam na shein za 5 zł a jak się „zużyje” to kupuje nowe a to wywalam. Przynajmniej nie jest mi szkoda za tą cenę
Ja mam różowego iPhona bo tak się podjarałam tym kolorem że musiałam go kupić a potem kupiłam beżowy case i zapominam że ten iPhone jest różowy ![]()
Teraz córka w Sinsay zobaczyła case z hello kity przezroczysty z drobinkami różowymi które się przemieszczają no i oczywiście mnie nie namówiła ale jadąc z babcią kupiły (akurat pasujący na mój telefon) i teraz chodzę z case w różowe kotki ![]()
![]()
Ja odkąd obejrzałam program o rzeczach z temu (niby tanie a jakoś fatalna i nie mówię tu o zuzywalnosci ale materiały jakie stosują są rakotwórcze i mega szkodliwe) przestałam kupować na temu. Jak miałabym coś kupić to do kwiatów na przykład. Żadnych ubrań, zabawek czy rzeczy do kuchni.
Też mi się te filmiki wyświetlają ciagle
ciekawe czy to też ustawka
Ja kiedyś miałam złoty, a teraz mam niebieski xd
Ja tak mam , ogolnie jestem czarna od butow az po bluze , nie nosze innych kolorow , ale uwielbiam takie “przypalowe” dodatki wlasnie jak case na telefon , najlepiej to im bardziej wydziwiony tym lepiej
tak samo paznokcie , chyba juz wszytsko mialam . Od stitcha az po grincha .
@Wesola95 ja tez jestem member ![]()
![]()
![]()
A masz foto ktorys paznocki ? Jestem ciekawa
![]()
Pewnie . Akurat paznokcie robi mi moja przyjaciolka i zawsze sie smiejemy , ze ja ja podstepnie edukuje
i szkole . Te ze stichem to robila w ogole 1 raz cos takiego i nastepne juz wygladaja duzo lepiej
Ona specjalnie dla mnie zawsze najpierw cwiczy a pozniej mi robi . Nie mam tylko zdjecia z tym nietoperzem a uwazam , ze byly najlepsze , ale juz do niej napisalam i zaraz mi wysle .
Ten scooby doo jest tez rysowany
Wow super sa
podziwiam zawsze za tw piekne malunki ![]()
Ona jest taka moja artystyczna dusza , ja wymyslam , ona wykonuje
duet idealny
Do robienia paznokci to trzeba mniej zmysł edytowany i mieć jednak talent. Bardzo ładne paznokcie i te malunki też piękne ![]()
Tak samo jak z tatuażami …. Niektóre są mega piękne i takie niepowtarzalne
Scooby i Stich miazga
ile czasu siedzisz na pazurach?![]()
A ty masz jakis tatuaz ?![]()
Nie, kiedyś chciałam ale potem mi przeszło. Ale widziałam piękne tatuaże
niektóre są takie w 3D normalnie przestrzenne