Profil na mediach społecznościowych

Mi się nie zawsze w tych orginalnuch kolory podobają , na alie jest duży wybór :blush:

Swojego czasu widzialam wszedzie reklamy mobilefox i sie zastanawialam czy ktos moze ma i czy faktycznie sa takie dobre (bo wychodzą dosc drogo) ale pozniej gdzies czytalam , ze to tez pic na wode .

Ja nawet teraz nie wiem w jakich kolorach są te telefony bo w tym roku nie kupuje to się nie interesuje :upside_down_face:

Ja też kupuję zawsze na temu i w sumie nigdy mi nic nie porysowało

Też o tym słyszałam, że te niby ich testy to są też ustawione i jak zrzucają telefon z wysokości żeby pokazać jak to etui chroni to z atrapą w środku :grinning::sweat_smile: no i ciągle mi się wyświetla ta dziewczyna od nich która chodzi po galeri i pyta ludzi czy są mobilfox member i jak są to im daje x kwotę na zakupy :grinning: (żeby nie było też w razie co zostałam tym memberem :sweat_smile: gdybym ja przypadkiem spotkała w galeri haha)

Wowww dziewczyny zaskoczyłyście mnie. Ja myślałam że większość tutaj z was ma instagramy mamusiowe i je pięknie prowadzi a tu czytam że dużo nie ma.

Ja swój prowadziłam kiedyś dość intensywnie ale teraz przyszła praca masę obowiązków i zwyczajnie nie ma na to czasu. Profil może nie koniecznie „estetyczny” piękny wychuchany ale MÓJ…. Z chwilami do których bardzo często uwielbiam wracać. Jest dla mnie idealna forma pamiętnika. Doceniłam go jeszcze bardziej gdy straciłam wszystkie zdjęcia z telefonu od narodzin po roczek małej.

Teraz będąc w ciąży mam zamiar wrócić do prowadzenia tego „pamietnika” no ale nie wiem jak mi to wyjdzie.

https://www.instagram.com/amelki_swiat2020?igsh=M3NrM2Z4N2VjeWlk&utm_source=qr

Ja kiedyś kupowałam w Media Expert ale teraz stwierdziłam że się totalnie nie opłaca. Zamawiam na shein za 5 zł a jak się „zużyje” to kupuje nowe a to wywalam. Przynajmniej nie jest mi szkoda za tą cenę

Ja mam różowego iPhona bo tak się podjarałam tym kolorem że musiałam go kupić a potem kupiłam beżowy case i zapominam że ten iPhone jest różowy :sweat_smile::woman_shrugging: Teraz córka w Sinsay zobaczyła case z hello kity przezroczysty z drobinkami różowymi które się przemieszczają no i oczywiście mnie nie namówiła ale jadąc z babcią kupiły (akurat pasujący na mój telefon) i teraz chodzę z case w różowe kotki :joy::joy:

Ja odkąd obejrzałam program o rzeczach z temu (niby tanie a jakoś fatalna i nie mówię tu o zuzywalnosci ale materiały jakie stosują są rakotwórcze i mega szkodliwe) przestałam kupować na temu. Jak miałabym coś kupić to do kwiatów na przykład. Żadnych ubrań, zabawek czy rzeczy do kuchni.

Też mi się te filmiki wyświetlają ciagle :sweat_smile: ciekawe czy to też ustawka

Ja kiedyś miałam złoty, a teraz mam niebieski xd

Ja tak mam , ogolnie jestem czarna od butow az po bluze , nie nosze innych kolorow , ale uwielbiam takie “przypalowe” dodatki wlasnie jak case na telefon , najlepiej to im bardziej wydziwiony tym lepiej :rofl: tak samo paznokcie , chyba juz wszytsko mialam . Od stitcha az po grincha .
@Wesola95 ja tez jestem member :rofl::rofl::rofl:

2 polubienia

A masz foto ktorys paznocki ? Jestem ciekawa :wink: :see_no_evil:

Pewnie . Akurat paznokcie robi mi moja przyjaciolka i zawsze sie smiejemy , ze ja ja podstepnie edukuje :rofl: i szkole . Te ze stichem to robila w ogole 1 raz cos takiego i nastepne juz wygladaja duzo lepiej

Ona specjalnie dla mnie zawsze najpierw cwiczy a pozniej mi robi . Nie mam tylko zdjecia z tym nietoperzem a uwazam , ze byly najlepsze , ale juz do niej napisalam i zaraz mi wysle .
Ten scooby doo jest tez rysowany

3 polubienia

Wow super sa :wink: podziwiam zawsze za tw piekne malunki :heavy_heart_exclamation:

Ona jest taka moja artystyczna dusza , ja wymyslam , ona wykonuje :rofl: duet idealny

Do robienia paznokci to trzeba mniej zmysł edytowany i mieć jednak talent. Bardzo ładne paznokcie i te malunki też piękne :star_struck:

Tak samo jak z tatuażami …. Niektóre są mega piękne i takie niepowtarzalne

1 polubienie

Scooby i Stich miazga :star_struck: ile czasu siedzisz na pazurach?:sweat_smile:

1 polubienie

A ty masz jakis tatuaz ?:wink:

Nie, kiedyś chciałam ale potem mi przeszło. Ale widziałam piękne tatuaże :upside_down_face: niektóre są takie w 3D normalnie przestrzenne