O nie
to nie wiem czy próbować czy zostać przy naszych ulubionych lupilu białych ![]()
Nam nie przeciekają - tzn były wpadki ale tylko jak mieliśmy za mały rozmiar. One są zdecydowanie chłonniejsze niż lupilu. Chłonność porównałabym do pampers ale one akurat uczulały synka
Uwielbiam lupilu biale
kupilam jakis czas temu pampersy pure, ale nie moge sie doczekać az sie skoncza. Wydaje mi sie ze te Lidlowskie sa bardziej delikatniejsze
Też dla mnie są top i lepsze nawet niż Pampers. Miałam teraz dade białą to czekałam aż sie skończą ![]()
![]()
Wypróbuj i daj znać ![]()
My probowaliśmy lupilu bo dostaliśmy w szpitalu trzy sztuki na próbę - bardzo mięciutkie i leciutkie ![]()
Mi w lupilu przeszkadzało to że nie były takie chłonne i często synek był mokry - przy huggies jak pieluszka jest bardzo mokra to synek i tak jest suchy. Z pampers mielismy extra care 1 - zamówiłam je i huggies bo nie wiedziałam które nam podpasuje
O faktycznie! Na Gemini akurat nie sprawdzałam, na allegro były w podobnej cenie ![]()
Lupilu białe to te Premium czy Skin Care? Czy jeszcze jakieś inne?
Ja zlotych lupilu też nie lubię ![]()
@Kikip białe lupilu to te skin care w papierowym opakowaniu ![]()
Kiedyś oglądałam taki filmik na internecie i mówili właśnie że pampers ma taką siateczkowatą powłoczkę że właśnie tegovtypu pampersy z tą powłoczką przylegają do skory i jak zrobi dziecko kupę to ona przykleja się do skory maluszka i powoduje odparzenia .
My używamy pampersa i faktycznie ta siateczka powłoczka jak mały zrobi kupe to się tak jakby “przykleja” do skóry ![]()
I nigdy nie wyleciala Wam kupa na plecy?
u nas pamietam, ze u syna nororycznje tak bylo! Z corka na razie 2 razy tak sie wydarzyło
Oj tak, u nas właśnie też się ta siateczka przyklejała i dlatego zrezygnowałam z tych Pampers bo bałam się żeby nie uszkodzić skóry na pupce ![]()
No właśnie jak byłam w szpitalu to ja kupiłam hugisy a koleżanka miała pampersy i powiedziała że maluszek ma czerwoną pupkę już i odrazu zadzwoniła do męża żeby przywiózł inne pampersy bo bała się że maluszek będzie miał zaraz odparzenia .
Super , że wstawiasz . Nie trzeba wchodzić w aplikację ![]()
![]()
Ooo muszę podjechać po proszek z Lovela ![]()
![]()
Z lenistwa wchodze tutaj zeby zobaczyć co dla bejbika w promo
dziękuję
Dziś rano pobiegłam po słoiczki z bobovity i były poprzebierane ale jeszcze coś udało mi się wybrać na 8 sztuk😄