Promocje i oferty specjalne $$$

O nie :frowning: to nie wiem czy próbować czy zostać przy naszych ulubionych lupilu białych :grin:

Nam nie przeciekają - tzn były wpadki ale tylko jak mieliśmy za mały rozmiar. One są zdecydowanie chłonniejsze niż lupilu. Chłonność porównałabym do pampers ale one akurat uczulały synka

Uwielbiam lupilu biale :slight_smile: kupilam jakis czas temu pampersy pure, ale nie moge sie doczekać az sie skoncza. Wydaje mi sie ze te Lidlowskie sa bardziej delikatniejsze

Też dla mnie są top i lepsze nawet niż Pampers. Miałam teraz dade białą to czekałam aż sie skończą :see_no_evil::rofl:

Wypróbuj i daj znać :grinning:

My probowaliśmy lupilu bo dostaliśmy w szpitalu trzy sztuki na próbę - bardzo mięciutkie i leciutkie :grinning:

Mi w lupilu przeszkadzało to że nie były takie chłonne i często synek był mokry - przy huggies jak pieluszka jest bardzo mokra to synek i tak jest suchy. Z pampers mielismy extra care 1 - zamówiłam je i huggies bo nie wiedziałam które nam podpasuje

O faktycznie! Na Gemini akurat nie sprawdzałam, na allegro były w podobnej cenie :grinning:

Lupilu białe to te Premium czy Skin Care? Czy jeszcze jakieś inne?

Nie wiem czy ktoś pije :wink:

1 polubienie

Ja zlotych lupilu też nie lubię :grin:

@Kikip białe lupilu to te skin care w papierowym opakowaniu :blush:

Kiedyś oglądałam taki filmik na internecie i mówili właśnie że pampers ma taką siateczkowatą powłoczkę że właśnie tegovtypu pampersy z tą powłoczką przylegają do skory i jak zrobi dziecko kupę to ona przykleja się do skory maluszka i powoduje odparzenia .

My używamy pampersa i faktycznie ta siateczka powłoczka jak mały zrobi kupe to się tak jakby “przykleja” do skóry :grinning:

I nigdy nie wyleciala Wam kupa na plecy? :face_with_hand_over_mouth: u nas pamietam, ze u syna nororycznje tak bylo! Z corka na razie 2 razy tak sie wydarzyło

Oj tak, u nas właśnie też się ta siateczka przyklejała i dlatego zrezygnowałam z tych Pampers bo bałam się żeby nie uszkodzić skóry na pupce :face_with_peeking_eye:

No właśnie jak byłam w szpitalu to ja kupiłam hugisy a koleżanka miała pampersy i powiedziała że maluszek ma czerwoną pupkę już i odrazu zadzwoniła do męża żeby przywiózł inne pampersy bo bała się że maluszek będzie miał zaraz odparzenia .

3 polubienia

Super , że wstawiasz . Nie trzeba wchodzić w aplikację :smiley::speak_no_evil:

1 polubienie

Ooo muszę podjechać po proszek z Lovela :heart_eyes::heart_eyes:

Z lenistwa wchodze tutaj zeby zobaczyć co dla bejbika w promo :heart: dziękuję

1 polubienie

1 polubienie

Dziś rano pobiegłam po słoiczki z bobovity i były poprzebierane ale jeszcze coś udało mi się wybrać na 8 sztuk😄

1 polubienie