Promocje i oferty specjalne $$$

Ale dobrze że dają takie gratisy dla mam , ja pamiętam od położnej dostałam kilka smoczków tych z philipsa avent masakra tak mi się te smoczki nie podobają i może i są dobre ale z tego że są brzydkie to ich nie dałam dzieciom :rofl:

Hahaha :sweat_smile: a to te, co dawali w Rossmanie to też były z tej firmy własnie :sweat_smile: my użyliśmy kilka z nich, wg mnie nie były najgorsze, ale synek nie był fanem smoczków więc tylko przez chwilę z nami były na trochę, :stuck_out_tongue_winking_eye:

To nam kiedyś ten brzydki gratisowy smoczek uratował kilka wieczorów przy zasypianiu. Dałam go z desperacji :joy: te co my dostaliśmy nie miały uchwytu więc w okolicach 3-4 miesiąca ( już nie pamiętam dokładnie ) synek przy zasypianiu chciał mieć smoczka ale wyciągał go sobie łapiąc za uchwyt i się denerwował że nie ma go w buzi, a jak nie miał uchwytu to nie mógł go wziąć w rączki więc się nie wkurzał :smiley:
Super że teraz jak już ma ponad 6 miesięcy to jak chce smoczka to sobie go włoży do buzi i kuma że nie może być jednocześnie w buzi i ręce :joy:

1 polubienie

Hahahah to ja mam tak samo aż się uśmiałam bo ja to wolę już nie pytać :crazy_face:

1 polubienie

Hahah aa czyli to te brzydkie :rofl: to nam by się nie przydały , ale wiesz tak sobie przypominam że też dostałam kiedyś w Lublinie w Rossmanie, i to mi też pani dała kilka sztuk :rofl: coś właśnie mi się przypomniało że sporo miałam ich w domu :rofl: i jeszcze położna mi naniosła tego z kilka sztuk :rofl:
@SylwiaMK hahah o widzisz to u ciebie się przydały te smoczki ale pamiętam jak na początku dzieciaki też co chwilę wyjmowały sobie smoczki z buzi i był płacz :rofl:

1 polubienie

U nas aktualnie ten sam problem…… co wieczor moja córka wyjmuje sobie smoczek za ten uchwyt i w płacz :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: już myslałam nad zdemontowaniem go zeby nie miala za co złapac :sweat_smile:

Hahaha każdy chyba musi przerobić ten rtap

@SylwiaMK Ty chyba używasz Huggies :grinning:
Wrzucam bo dobra promka w Rossmanie, w końcu je wypróbuje :grinning:

Dodatkowo, jak któraś z Was używa jest promocja na Vitapil Mama :slight_smile: za 48 zł :slight_smile:

1 polubienie

Ooo super wychodzi cenowo, dzięki :heart:

1 polubienie

Macie taki kupon w aplikacji rossman ?

2 polubienia

Też musze je przetestować :grin:
Ja wczoraj w rossmannie dostałam maskę w płacie, takich miniaturek nie widziałam jeszcze.

1 polubienie

Ja go u mnie nie widzę

Ja też nie mam :smiling_face_with_tear: :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:

Ja nie mam przynajmniej nie widze :confused:

Jutro i w sobitę w biedronce

W aplikacji rossman , w zakładce strefa czułości jest 7 dni i 7 wyzwań a później można zdobyć taką miniaturkę 100 ml szamponu za 1 gr ! Spieszcie się bo jest pula osób które mogę się tam załapać . Wyzwania są łatwe dziś np trzeba było kliknąć że się wypiło wodę :rofl::rofl:

1 polubienie

A wypiłaś chociaż ? Haha :face_with_hand_over_mouth::speak_no_evil::see_no_evil:

Ooo to świetna promocja🤩
Ale powiem szczerze lubię te wyzwania rossmanowskie , fajne dają upominki , czasamii niby duperelki ale cieszą :grinning:

Taak! Ja miałam go wczoraj :grinning:

@magdap_96 u nas huggiesy się nie sprawdziły :frowning: przeciekały nam bardzo :face_with_peeking_eye:

@Kikip ja używam vitapil mama! Ale nawet na promce w rossmanie i tak sa droższe niż np na gemini w cenie regularnej :face_with_peeking_eye: a na gemini teraz jest darmowa dostawa na nie