Promocje i oferty specjalne $$$

To nie moje :grinning: znalazłam na grupie na fejsie i stwierdziłam, że tu wrzucę :grinning:

1 polubienie

To powiem tak ja dziś byłam nie dostałam takiego pakietu ale pani nie bardzo ogarniała kwestie gratisów, gdyby nie fakt że się zapytałam o te figurki szczotki i zęba to bym nie dostała :yum:

Kurczę ja ich nigdy nie widziałam , ani nie dostałam

Całkiem dużo Jaby mnieli dać tyle w gratisie to fajnie , ja nigdy nic nie dostałam :pleading_face:

Ja zależy w kyorym rosmanie, np. W Lublinie często dostawałam a tu na dolnym Śląsku jakoś chyba sknery są, raz nawet pani mi z 5 maseczek do twarzy dała w gratisie a od kąd mieszkam na Dolnym Śląsku to w Bolesławcu raz pani mi rzuciła jedna próbkę podpasek always :rofl:

Też to widziałam i zastanawiam się czy ktoś wgl to dostaje i za co :smiley:

Nigdy w życiu nic mi nie dali w Rossmannie dodatkowo . A nawet jak coś było napisane , że jest gratis przy zakupie to ciężko było żeby dali :rofl:

1 polubienie

Ja tam się zawsze dopominam, jak mam coś do odbioru :sweat_smile: bo żeby same z siebie tam panie to nie chcą dawać :stuck_out_tongue_winking_eye:
kiedyś jedynie smoczkami mnie pani zasypywała jak w ciąży przychodziłam z widocznym już brzuszkiem, ale to jak sama mówiła że daje mi bo mało dzieci się rodzi i mają mnóstwo tych smoczków i musi się ich pozbyć… :woman_facepalming: :sweat_smile:

To kurczę ile oni dla siebie tego zatrzymują… @Mamii ooo a ja nie dostałam ani jednego

To ja dziś się bardzo ładnie dopimnialam i dostałam miniaturkę żelu do mycia twarzy- spoko bo przyda się na wyjazdy :slight_smile:

1 polubienie

Ooo, czyli jednak mają coś ale czym mniej dadzą tym więcej dla nich

Ooo to mega miło, fajne :slight_smile:

Ja w aptece często rozdawałam próbki, jak
Widziałam że ktoś się nad czymś zastanawiał to mu przynosiłam różności :rofl: albo jak ktoś był tak miłym człowiekiem to aż nie mogłam mu czegoś nie dać :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

Ta ja jestem zawsze miła i jak się nie zapytam to nigdy nic nie dostanę :see_no_evil: nawet jak na początku ekspedientka do mnie zaczyna niemiło to ja zawsze miło i z uśmiechem odpowiadam, bo wiem jak praca z ludźmi bywa ciężka (kiedyś pracowałam przy obsłudze klienta) i wystarczy że trafi się jakiś roszczeniowy klient to od razu humor się psuje. No ale mimo to nie dostaje próbek jak nie zapytam :frowning:

1 polubienie

Mi to zawsze głupio pytać :crazy_face::rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Zazwyczaj mówią że pula gratisów wyczerpana :sweat_smile:
@Mamii haha no bo inaczej by się podzieljły między sobą próbkami a smoczki na co im :sweat_smile:
@SylwiaMK ja współczuję paniom w supermarketach co pracują… tam codziennie jacyś gburowaci się trafią co napewno nie raz dzień zepsują , wystarczy że słyszę jak krzyczą ci z końca kolejki żeby kasy pootwierać bo nie chce im się 5 min postać dłużej…i bardzo niemiło się odzywają…

U mnie to samo raxtylko pamperst za 1gr

Mam podobnie :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil: ostatnio kupowalam cos z rosmanna i bylo ze przy zakupie dwoch gratis jakis krem i corka mowi zapytaj zapytaj a ja ja szturcham ze nie ale akurat PANI sama dala :see_no_evil::rofl:

1 polubienie

Ja mam swoją ulubioną Panią to jej zapytam :face_with_hand_over_mouth::see_no_evil: @ewelka8990 Oo to może domyśliła sie o co chodzi :speak_no_evil:

Haha no na to wyglądało że nie miały wzięcia te gratisowe smoczki :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile::sweat_smile: