To nie moje
znalazłam na grupie na fejsie i stwierdziłam, że tu wrzucę ![]()
To powiem tak ja dziś byłam nie dostałam takiego pakietu ale pani nie bardzo ogarniała kwestie gratisów, gdyby nie fakt że się zapytałam o te figurki szczotki i zęba to bym nie dostała ![]()
Kurczę ja ich nigdy nie widziałam , ani nie dostałam
Całkiem dużo Jaby mnieli dać tyle w gratisie to fajnie , ja nigdy nic nie dostałam ![]()
Ja zależy w kyorym rosmanie, np. W Lublinie często dostawałam a tu na dolnym Śląsku jakoś chyba sknery są, raz nawet pani mi z 5 maseczek do twarzy dała w gratisie a od kąd mieszkam na Dolnym Śląsku to w Bolesławcu raz pani mi rzuciła jedna próbkę podpasek always ![]()
Też to widziałam i zastanawiam się czy ktoś wgl to dostaje i za co ![]()
Nigdy w życiu nic mi nie dali w Rossmannie dodatkowo . A nawet jak coś było napisane , że jest gratis przy zakupie to ciężko było żeby dali ![]()
Ja tam się zawsze dopominam, jak mam coś do odbioru
bo żeby same z siebie tam panie to nie chcą dawać ![]()
kiedyś jedynie smoczkami mnie pani zasypywała jak w ciąży przychodziłam z widocznym już brzuszkiem, ale to jak sama mówiła że daje mi bo mało dzieci się rodzi i mają mnóstwo tych smoczków i musi się ich pozbyć…
![]()
To kurczę ile oni dla siebie tego zatrzymują… @Mamii ooo a ja nie dostałam ani jednego
To ja dziś się bardzo ładnie dopimnialam i dostałam miniaturkę żelu do mycia twarzy- spoko bo przyda się na wyjazdy ![]()
Ooo, czyli jednak mają coś ale czym mniej dadzą tym więcej dla nich
Ooo to mega miło, fajne ![]()
Ja w aptece często rozdawałam próbki, jak
Widziałam że ktoś się nad czymś zastanawiał to mu przynosiłam różności
albo jak ktoś był tak miłym człowiekiem to aż nie mogłam mu czegoś nie dać ![]()
![]()
Ta ja jestem zawsze miła i jak się nie zapytam to nigdy nic nie dostanę
nawet jak na początku ekspedientka do mnie zaczyna niemiło to ja zawsze miło i z uśmiechem odpowiadam, bo wiem jak praca z ludźmi bywa ciężka (kiedyś pracowałam przy obsłudze klienta) i wystarczy że trafi się jakiś roszczeniowy klient to od razu humor się psuje. No ale mimo to nie dostaje próbek jak nie zapytam ![]()
Mi to zawsze głupio pytać ![]()
![]()
![]()
![]()
Zazwyczaj mówią że pula gratisów wyczerpana ![]()
@Mamii haha no bo inaczej by się podzieljły między sobą próbkami a smoczki na co im ![]()
@SylwiaMK ja współczuję paniom w supermarketach co pracują… tam codziennie jacyś gburowaci się trafią co napewno nie raz dzień zepsują , wystarczy że słyszę jak krzyczą ci z końca kolejki żeby kasy pootwierać bo nie chce im się 5 min postać dłużej…i bardzo niemiło się odzywają…
U mnie to samo raxtylko pamperst za 1gr
Mam podobnie ![]()
![]()
ostatnio kupowalam cos z rosmanna i bylo ze przy zakupie dwoch gratis jakis krem i corka mowi zapytaj zapytaj a ja ja szturcham ze nie ale akurat PANI sama dala ![]()
![]()
Ja mam swoją ulubioną Panią to jej zapytam ![]()
@ewelka8990 Oo to może domyśliła sie o co chodzi ![]()
Haha no na to wyglądało że nie miały wzięcia te gratisowe smoczki ![]()
![]()
![]()