Promocje i oferty specjalne $$$

Tam słyszałam że większy wybór mają bo u nas dino czy Biedronka to same marchewki mają

O kurcze a otworzyłaś dopiero w domu te figurki. Tak byś pokazała że to nie te figurki…kurcze szkoda
@Kalusia161 dzieki twoim scenom z gazetki biedronki nie potrzebuję zaglądać już do gazetki , zazwyczaj przeglądam gazetkę do dziecięcych rzeczy :smile:
@Mama.kacperka w Rossmanie więcej smaków jest w biedronce zazwyczaj 4 dania różne

1 polubienie

Tak otworzylam , bo myslalam , ze to te drugie :see_no_evil:
@Mama.kacperka o tak , w rossku maja ogromny wybor

Oo muszę się zaopatrzyć w karmę Felixa :smiley: dobrze że wstawiasz i przypominasz o promocjach :slight_smile: @Mama.kacperka dokładnie tym bardziej , że mam złe wyniki z żelazem… ale pójdę prywatnie zrobić . @Mama.kacperka u nas też w rossmanie o wiele większy wybór :slight_smile:

1 polubienie

Przeglad gazetki musi byc :stuck_out_tongue: i screeny dla Was :heart:

1 polubienie

Dziękujemy bardzo :smiley: bynajmniej nie trzeba szukać i wszystko tutaj mamy :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Dokładnie :smiling_face_with_three_hearts:
Ja na początku tygodnia nakupiłam słoiczków hippa i czytałam wasze komentarze o tej aferze z trutką w słoiczkach i powiem wam wyrzuciłam te słoiczki bo się boje dawać je dziecku…:slightly_frowning_face: a w biedronce była promka 4+4 dobrze że nie kazałam mężowi dokupić :see_no_evil:

Wiesz co, ja dalej kupuję z hipp, afera nie dotyczy PL. Przy otwieraniu słoiczka sprawdzam czy na pewno słychać kliknięcie. Ale to standardowo sprawdzam, nawet innych marek.

Ja oglądałam fjlmik że 6 parti jeszcze nie znaleziono , a jeden sloiczek synkowi podałam we wtorek i mi zwymiotował tymi marchewkami dwa razy i jak usłyszałam ze wycofane to się przestraszyłam i wolę ich nie podawać . Nigdy mi nie wymiotował po słoiczkach zazwyczaj daje z bobowity albo Gerbera a że było na promocji to wzięłam , tu akurat może coś mu zaszkodziło dlatego zwymiotował ale wiesz już gdzieś z tyłu głowy siedzi że może coś nie tak z tymi słoiczkami a kto wie czy wcześniej ten chory facet nie dodawał…:disappointed_relieved: wolę dmuchać na zimno

Do usług :heart:

@Patrycjaw25 tak naprawdę ze wszystkim tak.moze byc. Każdą firmą. Niestety. Akurat z hippem wyszlo na jaw.
Zreszta niedawno byla afera z mlekami. … heh

Jakby ktoś potrzebował

Dokładnie masakra , co chwilę coś wychodzi z tymi produktami dla dzieci.

Właśnie mi kuzynka mówiła dziś że w rossmanie mają bardzo duży wybór muszę się tam wybrać

Dlatego ja lubię wlasnie kupować w Rossmanie słoiczki :blush: wybieram kilka smaków i codziennie ma coś innego​:blush:

To prawda jest dużo większy wybór , jeszcze chyba w auchanie mają dość sporo

3 polubienia

W rossmanie można zgarnąć taki pakiecik!:grinning:

2 polubienia

Ale trzeba sprawdzić datę bo ja kiedyś chciałam w Auchan kupić owoce z jogurtem z HiPP i się okazało że są bliskie daty ważności i takie rozwarstwione i przebarwione były

Wow Ty to masz farta :stuck_out_tongue: ciekawe czy każdy Rossman ma takie coś :stuck_out_tongue: jak były kiedyś te torebki rozdawane to pamiętam, że u mnie już brakło :confused:

Oo wygląda super! :star_struck: Ciekawe tylko czy rzeczywiście panie w Rossku będą wręczać :stuck_out_tongue_winking_eye: