Promocje i oferty specjalne $$$

Ojej. Szkoda , że Ci się nie udało. Ja w sobotę idę odebrać i ciekawe czy będą na stanie

Sprawdź sobie dostępność w danym rosmanie , ja je znalazłam dopiero jak pani zapytałam :joy:

Nie pomyślałam , żeby to zrobić :rofl: tylko bym latała po sklepach :rofl: ahh ta moja głowa :rofl::face_with_hand_over_mouth: u mnie oczywiście nie jest dostępna a są 3 Rossmanny, ale będę obserwować :wink:

No właśnie fajnie że można w aplikacji sprawdzić dostępność produktów na stanie sklepu.

3 polubienia

I nie odebrałaś nagrody? @Patrycjaw25 to nawet nie wiedzialm że tak można

Niestety nie , bo nie było . Ale jest czas do 7.06 więc mam nadzieję , że zdążę odebrać

@Paulina.K szkoda że tak późno przeczytałam bo właśnie kończą mi się zapasy Loveli :face_with_hand_over_mouth:

@Mamamalwi ostatnio często w Biedronce jest promocje na Lovele. Ale warto tez popatrzec chocby na allegeo bo sa jakoeś allefro days itp I też mozna zakupic w korzystnej cenie

2 polubienia

Oo super , wchodzi sztyft z Musteli jakby ktoś potrzebował.

@Kalusia161 dzieki, muszę właśnie wyhaczyc promocje i zrobić sobie większy zapas :heart: @Redax33 a fajny ten sztyft z Mustelli ? Bo ja kupilam Bioderme, ale nie do końca jestem zadowolona bo brudzi białe ubranka :face_with_spiral_eyes:

Mi go dziewczyny poleciły tutaj z forum , póki co użyłam go raz. Dobrze się rozprowadził i nie pobrudził nic . Jest bardzo malutki i dla mojego noworodka jest idealny bo mogę w wszystkie miejsca malutkie dojechać nim.

Sztyft jest fajhy. Używamy juz ktorys rok i ten na zime i na lato :slight_smile: My na buzkę i katk. Synek juz sam sobie smaruje buzke:) i jest wydajny.

Szukam dalej do ciala dla.dzieciakow ulubieńca;) mam emolium ale zepsusl sie nam atomizer :confused:

O super promka idealnie przed wakacjami :grin:

1 polubienie

Dziewczyny w hm można kupić kartę podarunkowa 200 zł za 160zl jest kupon.

4 polubienia

Widziałam właśnie wyświetliła mi się ta oferta , super :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Niestety nie mam 1000 obserwujących :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:

A o czym Ty piszesz? Żeby skorzystać z rabatu na colorstories nie musisz mieć 1k obs :grinning:

@Mamamalwi - my mamy mustele, jest spoko, finalnie jak go używam :grinning: a dla małego kupiłam coś innego bo Mustela to filtr chemiczny z mineralnym, a dla takich maluchów są zalecane typowo mineralne​:grinning:

2 polubienia

1 polubienie