Ojej. Szkoda , że Ci się nie udało. Ja w sobotę idę odebrać i ciekawe czy będą na stanie
Sprawdź sobie dostępność w danym rosmanie , ja je znalazłam dopiero jak pani zapytałam ![]()
Nie pomyślałam , żeby to zrobić
tylko bym latała po sklepach
ahh ta moja głowa ![]()
u mnie oczywiście nie jest dostępna a są 3 Rossmanny, ale będę obserwować ![]()
No właśnie fajnie że można w aplikacji sprawdzić dostępność produktów na stanie sklepu.
I nie odebrałaś nagrody? @Patrycjaw25 to nawet nie wiedzialm że tak można
Niestety nie , bo nie było . Ale jest czas do 7.06 więc mam nadzieję , że zdążę odebrać
@Paulina.K szkoda że tak późno przeczytałam bo właśnie kończą mi się zapasy Loveli ![]()
@Mamamalwi ostatnio często w Biedronce jest promocje na Lovele. Ale warto tez popatrzec chocby na allegeo bo sa jakoeś allefro days itp I też mozna zakupic w korzystnej cenie
Oo super , wchodzi sztyft z Musteli jakby ktoś potrzebował.
@Kalusia161 dzieki, muszę właśnie wyhaczyc promocje i zrobić sobie większy zapas
@Redax33 a fajny ten sztyft z Mustelli ? Bo ja kupilam Bioderme, ale nie do końca jestem zadowolona bo brudzi białe ubranka ![]()
Mi go dziewczyny poleciły tutaj z forum , póki co użyłam go raz. Dobrze się rozprowadził i nie pobrudził nic . Jest bardzo malutki i dla mojego noworodka jest idealny bo mogę w wszystkie miejsca malutkie dojechać nim.
Sztyft jest fajhy. Używamy juz ktorys rok i ten na zime i na lato
My na buzkę i katk. Synek juz sam sobie smaruje buzke:) i jest wydajny.
Szukam dalej do ciala dla.dzieciakow ulubieńca;) mam emolium ale zepsusl sie nam atomizer ![]()
O super promka idealnie przed wakacjami ![]()
Dziewczyny w hm można kupić kartę podarunkowa 200 zł za 160zl jest kupon.
Widziałam właśnie wyświetliła mi się ta oferta , super ![]()
![]()
Niestety nie mam 1000 obserwujących ![]()
![]()
A o czym Ty piszesz? Żeby skorzystać z rabatu na colorstories nie musisz mieć 1k obs ![]()
@Mamamalwi - my mamy mustele, jest spoko, finalnie jak go używam
a dla małego kupiłam coś innego bo Mustela to filtr chemiczny z mineralnym, a dla takich maluchów są zalecane typowo mineralne:grinning: